Emma Emma Kids

1. Conformiteit en Garantie

1.1. We bieden 10 jaar garantie op de vervormingsweerstand en de bestendigheid van de kernmaterialen van de Emma matrassen. De garantie is geldig vanaf het moment van ontvangst van de Emma matras binnen de EU (en Zwitserland). Om recht te hebben op deze garantie dient u met ons contact op te nemen. U kunt een e-mail sturen naar service@emma-matras.nl, bellen naar 020 808 11 73 of schriftelijk met ons in contact treden via: Emma Matratzen GmbH, Moselstraße 27, 60329 Frankfurt, Duitsland. De wettelijke herroepings- en garantie rechten blijven ongewijzigd. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

1.2. Deze garantie is geldig in het geval van:
- Scheuren, deuken of beschadigingen van het schuim, die ontstaan zijn ondanks correcte behandelingswijze van de matras.
- Productionele gebreken aan de rits.

1.3. Deze garantie is niet geldig in het geval van:
- Persoonlijke voorkeuren wat betreft het comfort
- Schade veroorzaakt door, maar niet beperkt tot, sneeën, brandplekken, scheuren, vloeistoffen, vlekken.
- Vervanging van onbeschadigde onderdelen van de Emma matras
- Emma matrassen die niet als nieuw product verkocht zijn

Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.