Emma Emma Kids
  • Emma Kids Babymatras detail
  • Emma Kids Babymatras hoek
  • Emma Kids Babymatras

Het Emma Kids babymatras

Zodat je kind veilig kan slapen.

Matrashoes op 60 graden wasbaar. Ondersteunend Safesleep koudschuim.
Veilig en hygiënisch. Voor kinderen van 0 tot 5 jaar.

10% korting april10
€ 49,67
in 3 termijnen?
€ 149,00
Incl. 21% BTW

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

100 dagen proefslapen op onze matrassen 10 jaar garantie op onze matrassen gratis verzending en gratis retour, ook op babymatrassen
Uitproberen:
100 nachten
Garantie:
10 jaar
Gratis verzending,
gratis retour

Of een matras perfect bij je baby past, kun je niet al na 10 minuten bepalen. Wel na 100 nachten. Probeer het Emma babymatras zonder enig risico uit. Thuis.

De Emma matrassen worden met zorg gemaakt. Zoveel zelfs, dat we 10 jaar garantie geven op de levensduur van de materialen.

Het Emma babymatras wordt bezorgd in een handige doos. Helemaal gratis.

 

Vrij van schadelijke stoffen,
zodat jij ook rustig slaapt.

Emma babymatras

De perfecte hardheid voor een goede ondersteuning

Babymatrassen mogen niet te hard of te zacht zijn. Het hoofdje van je kind mag bij het slapen niet meer dan 3 cm inzakken. Dat is belangrijk voor een goede ontwikkeling van de wervelkolom. Daarom is het Emma babymatras met het ondersteunende Safesleep koudschuim gemaakt. Zo is het matras voor een kind van normale lengte en gewicht precies hard genoeg.

Luchtkanalen voor het optimale slaapklimaat

Omdat kinderen 's nachts vaak transpireren, hebben wij extra goed op de ventilatie van de babymatrassen gelet. De verticale luchtkanalen zorgen voor een betere ventilatie en daarmee voor het beste slaapklimaat voor jouw kind.
 
Extra gegevens
Formaat & gewicht:
60 x 120 cm Gewicht 3,5kg
70 x 140 cmGewicht 4,5kg
Certificeringen Oeko-Tex 100 klasse 1: De gebruikte stoffen zijn niet schadelijk en bevatten geen optische bleekmakers
FKT Medisch getest:Garandeert dat de gebruikte materialen geen irritatie of allergische huidreacties oproepen
LGA: Alle gebruikte materialen zijn getest op schadelijke stoffen
Emissionsklasse A: Dit betekent dat het matras controleerd is op vluchtige stoffen die mogelijk kankerverwekkend zijn
Materiaal Innovatief Safesleep koudschuim.
Tijk: wit dubbeldoek: 66% polyester, 34% viscose
Grijs dubbeldoek: 100% polyester
Voering van de bovenkant: 100% polyactide
Wasaanwijzing De tijk kan op 60 °C gewassen worden.
Verzendinformatie Binnen Nederland gratis verzending en gratis retour.

De beste materialen voor de beste kwaliteit

LGA-keurmerk LGA Certificaat

Alle materialen van het Emma babymatras zijn door de TÜV Rheinland getest en met het LGA-keurmerk gecertificeerd. Dat betekent dat het matras vrij is van schadelijke stoffen, zoals ftalaten.

oeko-tex 100 certificaat geen schadelijke stoffen OEKO-TEX Standaard 100

Ons babymatras heeft het keurmerk Öko-Tex 100 certificaat (eerste klasse) gekregen (16.0.93305). Öko-Tex is een van oorsprong Duitse organisatie die het gebruik van schadelijke stoffen in de textielproductie probeert tegen te gaan. Het certificaat betekent dat alle grondstoffen, tussen- en eindproducten geen enkel risico vormen voor de gezondheid van de allerkleinsten.

RAL DGM Kwaliteitslabel RAL DGM

De „gouden M“ staat voor een ecologische visie op de productie. Dit kwaliteitslabel garandeert dat bij de productie gelet wordt op de kwaliteit en de levensduur van het product. Het garandeert ook dat het product niet de richtlijnen voor schadelijke stoffen overschrijdt. Het Emma babymatras voldoet aan al deze richtlijnen.

FKT certificaat FKT certificaat

Het Fördergemeinschaft körperverträglicher Textilien (FKT) certificaat betekent dat de gebruikte stoffen geen allergische reacties bij huidcontact veroorzaken en aan de strenge richtlijnen van het FKT voldoen.

Gemakkelijk besteld &
bezorgd

Makkelijk en snel bij
jou thuis bezorgd

Het Emma babymatras wordt met de hand opgerold en handig in een kleine doos thuisbezorgd. Alle Emma matrassen worden op deze manier verstuurd zodat het makkelijk te hanteren is en zodat het minder ruimte in beslag neemt.

Om er zeker van te zijn dat het matras veilig is, wordt voor het oprollen eerst een stoffen hoes om het matras gedaan. Hierdoor komt het niet in contact met bijvoorbeeld plastic. Net dat stapje verder gaan voor de veiligheid van je kindje!

Omdat het is opgerold dient het matras uit de verpakking gehaald te worden om zijn vorm weer helemaal terug te krijgen, meestal is het matras in een uur slaapbaar.

Je mag het babymatras 100 dagen lang testen.

Babymatras korte levertijd

Tips voor een veilige slaapomgeving

Baby's hebben een ander slaapritme dan volwassenen. In de eerste maanden slaapt een baby overdag evenveel als 's nachts. Ook droomt een baby tijdens het slapen veel meer dan een volwassene. Een goed en veilig matras voor de baby is daarbij belangrijk.
Slapen op de rug Het is het veiligst een baby op de rug te laten slapen. Zo kan de baby beter zijn of haar warmte kwijt en altijd vrij ademen.
Baby slaapzak, geen dekbed Een baby slaapzak is warm, veilig en je hebt geen extra dekentje meer nodig. De slaapzak zorgt ervoor dat je kindje niet zomaar om kan draaien, dit zorgt voor een veiligere slaapomgeving.
Temperatuur babykamer De baby kan niet communiceren wanneer zij het beste en het veiligste slapen, zo kan de baby het te warm of te koud krijgen. Daarom is de ideale temperatuur voor een babykamer tussen de 16 en 18 graden.
Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.

Nu kopen

Gespreid betalen met Emma!

Betaal gespreid tegen 0% rente en slaap nog lekkerder! Kies de betaaloptie Capayable en betaal direct de eerste termijn via iDeal. Je matras sturen we meteen op. Na 30 dagen krijg je een mailtje van Capayable en betaal je de tweede termijn, na 60 dagen de derde termijn. Het minimale bestelbedrag is €100.

  • Kies de optie “Capayable - Betaal in drie termijnen tegen 0% rente” in het winkelwagentje.

  • Wacht een paar seconden totdat de live kredietcheck is afgerond.

  • Lekkerder slapen met het Emma babymatras!