Emma Emma Kids

Allergieën

Heb je 's nachts vaak last van verstopte luchtwegen? Dan kan het zijn dat je lijdt aan een huisstofmijtallergie, een veel voorkomende aandoening die wordt veroorzaakt door de huisstofmijt. De huisstofmijt gedijt helaas goed in matrassen en kussens. De uitwerpselen kunnen zorgen voor ademhalingsklachten, eczeem, een verstopte neus of jeuk aan de ogen.

Om een allergische reactie te voorkomen kan je een anti-allergiematras aanschaffen. Dat wordt soms door de zorgverzekeraar vergoed. Een anti-allergiematras vermindert de allergische klachten, omdat het matras is gemaakt van huisstofmijtdicht materiaal. Je kan ook kiezen voor een anti-allergie topper of een anti-allergie hoes. Dan is het wel raadzaam om een nieuw matras te gebruiken en geen gebruikt matras, omdat daar al huisstofmijten in zouden kunnen wonen.

Terug naar de begrippenlijst 
Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.