Emma Emma Kids
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Beoordelingen over het kussen

 

4.76 uit 5.00 (59)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Kussen
beoordelingen

5 van 5 Sterren
Van Rob Van breukelen
66 jaar
3 december 2018

Top matras

Een heerlijk matras niet te hard niet te zacht, geeft goede steun. Als ik nu opsta heb ik geen last meer van stijve spieren. Aanrader

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Martin De Maeseneer
60 jaar
25 november 2018

Eerst wat twijfels maar heb zeker geen spijt !

Ik heb deze matras gekocht omdat test-aankoop deze aanraadde, dus zonder ze eerst getest te hebben in een winkel, ik had men twijfels maar alles verliep perfect levering, en belangrijkste de matras voldoet zeker en vast aan onze verwachtingen we zijn er zeer tevreden van, hadden 100 dagen om hem te proberen en nadien terug te sturen, maar van terugsturen is er geen sprake :)

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Joeri Prinsen
30 jaar
28 augustus 2018

Top Matras!

Zeer content van onze nieuwe Emma matras! Even gaan proefloggen in beterbed winkel daarna online besteld. Top service! Alleen GLS had dag extra vertraging. Matras na enkele minuten helemaal in orde. En het geurtje was na 2 dagen volledig verdwenen! Als deze versleten is zou ik meteen een nieuwe bestellen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Ester
47 jaar
5 juli 2018

Heerlijk kussen!

Toen ik steeds wakker werd met nekpijn vond ik het tijd worden voor een goed kussen. Het kussen van Emma heeft me zeker niet teleurgesteld. Ik vond het na één nacht al lekker slapen. Ik had het gevoel op wolken te slapen. Ik lig op mijn zij en heb alle lagen gebruikt. Fijn dat ik in termijnen kan betalen!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Babs
38 jaar
1 mei 2018

Wachten waard

Ik was helaas niet thuis toen mijn kussen bezorgd werd. Hierdoor moest ik nog iets langer op mijn kussen wachten, maar het was het wachte dubbel en dwars waard. Ik lig er heerlijk op.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Tessa
43 jaar
27 april 2018

Fijne stof

Ik vind de stof van het kussen echt heel fijn. Zo fijn zelfs dat ik tegenwoordig zonder kussensloop slaap. De hoes kun je immers toch wassen.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Nikki
24 jaar
25 april 2018

Raar luchtje

Het kussen rook een beetje vreemd de eerste twee dagen. De geur is gelukkig weg. Hij ligt heerlijk verder.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Martin
38 jaar
24 april 2018

Aanraadertje

Ik zou het kussen iedereen aanraden. Sinds tijden niet zo lekker geslapen!

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Dave
30 jaar
22 april 2018

Goed kussen

Ik dacht altijd dat je gewoon niet te veel moest zeiken en je hoofd op een kussen moet leggen, maar sinds ik dit kussen heb merk ik wel het verschil tussen een goed en een slecht kussen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Ferris
49 jaar
20 april 2018

Tevreden

Normaal zou ik nooit een review schrijven. Alleen het Emma kussen ligt zo lekker dat ik graag even de moeite neem. Ik kan het idereen aanraden!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner

1-10 of 33

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord

    Gespreid betalen met Emma!

    Betaal gespreid tegen 0% rente en slaap nog lekkerder! Kies de betaaloptie Capayable en betaal direct de eerste termijn via iDeal. Je kussen sturen we meteen op. Na 30 dagen krijg je een mailtje van Capayable en betaal je de tweede termijn, na 60 dagen de derde termijn. Het minimale bestelbedrag is €100.

    • Kies de optie “Capayable - Betaal in drie termijnen tegen 0% rente” in het winkelwagentje.

    • Wacht een paar seconden totdat de live kredietcheck is afgerond.

    • Lekkerder slapen met het Emma kussen!