Emma Emma Kids
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Beoordelingen SmartSleeve

 

4.79 uit 5.00 (71)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

SmartSleeve
beoordelingen

1 van 5 Sterren
Van Funda Buijsman
38 jaar
13 oktober 2018

Kraakt en maakt matras minder zacht

De hoes voor het matras kraakt en maakt matras minder zacht

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Jelle Jan
53 jaar
7 mei 2018

Geen verschil

Ik voel geen verschil tussen slapen met of zonder matrasbeschermer en dat vind ik toch een groot compliment voor Emma. Met andere matrasbeschermers heb ik toch vaak het gevoel dat ik op een grote plastic zak slaap. De SmartSleeve ligt lekker en beschermd ook nog eens mijn matras. Een topaankoop!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Allissa
29 jaar
5 mei 2018

Beschermen

Normaal zijn matrassen van die dingen zijn die niet zo lang meegaan als dat ik vind dat ze zouden moeten, dus ik hoop echt dat dit de matras beschermt tegen slijtage, de matrashoes doet het tot nu toe erg goed. Het heeft me al gered van een gals water in bed. De tijd zal het leren

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Emma
0 jaar
3 mei 2018

Waterdicht

De hoes is waterdicht zoals beloofd (hebben we even getest natuurlijk). Grappig dat het merk dezelfde naam als ik heeft.

5 van 5 Sterren
Van Mia
36 jaar
1 mei 2018

Goede matrasbeschermer

De matrasbeschermer maakt mijn nachten niet warmer, waar dat bij mijn andere matrasbeschermers wel zo was. Ik ben echt onder de indruk.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Sarah
24 jaar
1 mei 2018

Tegen hooikoorts!

Ik had het matras al en ik heb de matrasbeschermer gekocht zo vlak voor het hooikoortsseizoen. Ik nies veel minder snachts. Voor mij is het echt een oplossing!

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Henriette
29 jaar
25 april 2018

Iedeaal voor zondagmorgen

De matrasbeschermer is voor ons echt onmisbaar bij onze luie zondagmorgen. We eten dan lekker in bed en dan wordt er natuurlijk wel eens iets geknoeid. Ik ben erg blij dat we zondag middag gewoon het hele zooitje zo in de wasmachine kunnen gooien en s´avond weer lekker kunnen slapen. Alles is ook zomaar schoon en droog. Ideal!

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Wendy
39 jaar
23 april 2018

Maar één kleur

Ik vind de matrasbeschermer echt fijn, alleen heeeeel jammer dat de matrasbeschermer maar in één kleur verkrijgbaar is.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Amber
44 jaar
20 april 2018

Ligt lekker

Bij andere matrasbeschermers heb ik altijd het gevoel dat ik op een stuk plastic slaap. Met de smartsleeve van emme absoluut niet. Ligt echt lekker.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Nynke
28 jaar
19 april 2018

Goede prijs

Een goede matrasbeschermer is in mijn ervaring altijd belachelijk duur. Toen ik de matrasbeschermer van emma zag wist ik ook niet zeker of het wel aan mijn eisen zou kunnen voldoen. Maar 100 dagen proefslapen, dus dan is het altijd het proberen waard. Lang verhaal kort, ik slaap er lekker op.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen

1-10 of 41

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord

    Gespreid betalen met Emma!

    Betaal gespreid tegen 0% rente en slaap nog lekkerder! Kies de betaaloptie Capayable en betaal direct de eerste termijn via iDeal. Je matras sturen we meteen op. Na 30 dagen krijg je een mailtje van Capayable en betaal je de tweede termijn, na 60 dagen de derde termijn. Het minimale bestelbedrag is €100.

    • Kies de optie “Capayable - Betaal in drie termijnen tegen 0% rente” in het winkelwagentje.

    • Wacht een paar seconden totdat de live kredietcheck is afgerond.

    • Lekkerder slapen met het Emma SmartSleeve matrasbeschermer!