Emma Emma Kids
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

 

4.65 uit 5.00 (367)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

5 van 5 Sterren
Van John en Lies van der Pal
52 jaar
25 september 2018

Top producten

Wij hebben 2 matrassen en 2 kussens gekocht, en zijn daar echt SUPER blij mee. Staan nu tenminste op zonder pijn. John heeft artrose en Lies heeft zenuwpijnen en we hebben in tijden niet zo goed geslapen. Ook zijn wij erg blij met de service en telefonisch wordt je ook fantastisch te woord gestaan. Nog een belangrijk punt vindt ik het zijn toch wel hele bedragen en krijgt gewoon netjes de gelegenheid om het in 3x te betalen. Dat is echt wel anders bij sommige bedrijven. Ik raad het zeker iedereen aan die aan een ander matras zou moeten. Zodra we de matrassen geheel hebben betaald dan gaan we ook zeker de matrasbeschemers kopen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Ronald Nanne
41 jaar
25 september 2018

super matras

Om kort te zijn slaapt het matras perfect! En komende vanaf een waterbed zegt dat wel wat. Ik ben rug patiënt en de ondersteuning van het matras is voortreffelijk. We hebben op de matrassen nog een topper gelegd waardoor het bed nog iets hoger is. Het in- en uitstappen gaat daardoor ook prima.
In het begin dacht ik nog dat het bed te zacht zou zijn, maar na een paar minuten ben je gewend en krijg je een prima ondersteuning van het hele lichaam. Ook het kussen wordt zeer gewaardeerd.
Om toch een klein minpuntje te noemen, de levering ging moeizaam en werd door de bezorger spontaan een dag opgeschoven, met alle vervelende 'regeldingen' van dien.
Als Emma daar nog wat mee kan doen, dan is het 100%.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van J vdW
53 jaar
4 september 2018

Hadden we veel eerder moeten doen.

Een jaar geleden kochten we best dure matrassen in een winkel. Na een jaar gebroken opstaan en rugklachten besloten ons verlies te nemen en nu te gaan voor het Emma matras. Ze werden snel bezorgd. Na een paar nachten slapen was al duidelijk dat dit een blijvertje was. Heerlijk doorslapen en zonder pijntjes opstaan.
Hadden we dit maar eerder gedaan.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Robbert Otten
38 jaar
2 september 2018

Topmatras

Oude matras lagen we beide in een kuil en werden we 's ochtends stijf wakker. Bij dit matras word ik uitgeruster wakker, zonder stijve rug of schouders. Slaapt heerlijk, zeker een aanrader

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Marike Jongkind-Schneider
42 jaar
29 augustus 2018

Zo blij!

Ik ben geen makkelijke slaper, nooit geweest. Een goed matras vinden is daarom altijd een flinke opgave. Een paar jaar geleden kreeg ik van mijn vader zijn Tempur-matras. Dit leek een goed matras voor mij maar de laatste paar maanden wist ik na 5-6 uur in bed niet meer hoe ik liggen moest van de pijn in mijn rug en schouders. Na heel wat wikken en wegen heb ik de gok gewaagd om een Emma-matras te kopen. Op donderdagochtend bestelde ik het matras en vrijdagavond kon ik er al op slapen, dat was al geweldig! Stiekem hoopte ik op de beste slaap die ik ooit had ervaren maar helaas stond ik 's morgens toch weer op met pijn in mijn rug en schouders. Mijn verbazing was groot toen na de tweede nacht de pijn weg was en deze is niet meer terug gekomen! Ik kan nu met gemak 8-9 uur in bed blijven. Af en toe heb ik nog wel pijn in mijn schouders dus ik overweeg de aanschaf van het Emma-kussen. Ik ben echt heel blij met dit matras. Mijn man schuift stiekem naar mijn kant van het bed als ik eerder op ben dan hij dus ik verwacht dat Emma binnenkort nog een bestelling tegemoet kan zien, haha!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van A Nijhuis
44 jaar
11 augustus 2018

Het is waar, een geweldig bed!

We waren al twee jaar op zoek naar een nieuw bed, maar konden niet slagen.
Na het lezen van goede reviews en de uitslag van consumenten testen, hebben we de gok gewaagd en een Emma bed online besteld.

Dat was de beste beslissing ooit. We zijn enorm tevreden. We kochten de boxspring, 2 matrassen en de topper.

Na een paar dagen heerlijk te hebben geslapen, hebben we ook de kussens en het dekbed besteld, dat maakt het voor ons compleet. Het voelt allemaal luxe aan. We worden er echt blij van.

In vergelijking met ons oude bed slapen we beter en worden we uitgerust wakker zonder pijn in heupen en arm/schouder. Het bed is lekker hoog, dus in en uit stappen gaat makkelijk.

Ook fijn dat alles te wassen is, om het goed schoon te kunnen houden.

Verder een goede service en levering. Oh en ik lees over luchtjes, maar daar heb ik niks van gemerkt, gewoon na levering even goed luchten.
Dikke 10 voor Emma.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Jolanda B
29 jaar
4 augustus 2018

Hele fijne service en een goed matras

Ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van de Emma Klantenservice! Ik had helaas het Emma Matras terug gestuurd omdat ik hem toch wat aan de zachte kant vond liggen. Ik had hem dus retour aangeven. Dit was geen enkel probleem, er werd zelfs mee gedacht voor een oplossing. Dit werd snel, professioneel en vriendelijk opgelost. Het mail contact was ook erg snel. Dank daarvoor. Mijn complimenten gaan dan ook uit naar Matheus van de Emma klantenservice. Met Matheus heb ik veel contact gehad via de mail, en dit heb ik als erg prettig ervaren. Door de oplossende en positieve benadering van dit bedrijf en nogmaals de Reclame te hebben gezien en het feit dat het Emma matras keer op keer als beste uit de test komt, ben ik toch nogmaals overstag gegaan! Ik ga het matras nogmaals proberen, nu dan een grotere maat 200x200 en in combinatie met de boxspring. En ook nu voor een wat langere periode, misschien was 1 week toch wat kort om echt goed te kunnen beslissen ;). Ik wacht weer geduldig op de bestelling en ik hoop dat het matras toch gaat bevallen! Nogmaals dank, en ga zo door met jullie service! Hartelijke groeten, Jolanda uit Rotterdam.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van gillie peeters
47 jaar
31 juli 2018

opstaan zonder rugpijn

hier voor hebben we en Nasa matras gehad, lag hard ik stond keer op keer gebroken op, rugpijn heup en schouder partij , we slapen nu sinds 5 dagen op een emma matras.......wat een fijne matras gelijk na 1 keer slapen merkte ik dat ik opstond zonder pijntjes, ik weeg zelf 55 kilo en zelfs voor mij ligt die eerlijk zacht.
de geur van deze matras ervaar ik niet echt als hinderlijk als ik het moet beschrijven is het een sterke muffe geur. Ook de levertijd was zoals ze beschrijven op de site 3 werkdagen ik ben super bij en uitgerust met deze emma matras
kan hem iedereen aanbevelen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Piet Temming
63 jaar
22 juli 2018

Dhr.temming

Ik ben invaliede door een val van 12 meter.
Heb vanaf die tijd niet goed meer geslapen maar met het Emma matras heerlijk.
Ben nu aan het sparen voor het kussen had ook me nek gebroken me rug me been verbrijzeld en me arm bijna alles was gebroken.
Lag eerst op matrassen van Ikea ook wel goed maar wat ik nu meemaak ongelooflijk.
Ik ben een koning te rijk jullie moeten aan ziekenhuizen leveren.
Nu gauw sparen voor een kussen Emma bedankt ik heb me leven weer terug.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van M.C.M. van Baar
63 jaar
28 juni 2018

Minpuntje

Ik vind Emma fijn omdat mijn rugklachten na drie weken een stuk minder zijn.
Een minpuntje is wel het bed verschonen. Emma heeft een behoorlijk gewicht! Wij hebben twee eenpersoons Emmamatrassen in een tweepersoonsbed liggen en dan is het heel hard werken om een hoeslaken over De beide Emma’s te trekken. Maar nogmaals ..... slapen op Emma is heerlijk. Als het verschonen een fluitje van een cent geweest was dan waren het 5 sterren geweest.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner

1-10 of 367

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 37

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord