Emma Emma Kids
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Beoordelingen over het matras

 

4.64 uit 5.00 (398)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Beoordelingen Matrassen

5 van 5 Sterren
Van Hanane
32 jaar
8 juni 2018

Beste matras ooit

het beste matras waar ik ooit op heb geslapen. jeetje wat heb ik moeite moeten doen om het juiste matras vinden. ik ben zeker wel 2,5 jaar bezig om gewoon een goed matras te vinden. eindelijk! Ik ben en er blij mee en heb het ook aan iedereen in mijn omgeving aangeraden.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van M. Lopez
41 jaar
2 juni 2018

Heerlijke matras en kussens!

Vanacht de eerste nacht slapen we beiden heerlijk. Ik ben een zijslaper mijn man een buikslaper, maar het bevalt ons goed.Zo goed, dat ik geen last meer heb van mijn rug.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Martin van beek
0 jaar
30 mei 2018

heerlijk

Voor het eerst uitgeprobeert bij vrienden van mij. Toen ze op vakantie waren heb ik namelijjk 2 weken om hun huis gepast. En wat was het heerlijk! Gelijk verliefd, me vriendin werd er zelf een beetje jaloers op. Maargoed, haar overgehaald om het toch te kopen, dat vind ik zo fijn aan die 100 dagen proefslapen. Dat wij het thuis ook kunnen uitproberen. Nou moet je zeggen dat zij ook wel in love was. We slapen er nu een paar maanden op, en het is als de dag van gisteren... wordt nooit telergesteld. Elke avond smacht ik om naar bed te gaan en opstaan wordt met de dag moeilijker. Lang verhaal kort. Het is gewoon een heerlijk matras!!!!!

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Aede Oostra
66 jaar
30 mei 2018

Emmaland

Sinds drie weken slapen wij op een Emmamatras op een Emmaboxspring met een Emma topper. We zijn dus in en op Emma.
We hebben gekozen voor 2 aparte bedden (180 x 80), met daarbovenop een topper van 180 x 160, zodat we in de toekomst bij verhuizen flexibel zijn.
Mijn rug en schouderklachten zijn na 1 week verdwenen. Je krijgt ondersteuning van de matras en topper over je hele lichaam. Als senioren is de overgang naar een boxspring natuurlijk helemaal ideaal, want je staat met 1 draai naast je bed.
Het mooiste is nog dat Emma kans ziet om binnen 1 week te leveren, waar dat elders meer dan 12 weken duurt. Daarbij gezien zijn klasse zeer redelijk geprijsd.
Het ontwerp van boxspring en matras is tijdloos en past prima in ons interieur. Emma mag dus blijven!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van J.W. Smith
82 jaar
24 mei 2018

prima keuze

Het was tijd voor een nieuw matras, dus kijken op internet, in eerste instantie naar een latexmatras omdat dat nooit een miskoop is geweest. Als alternatief kwam het Emma-matras in beeld met een uitstekende beoordeling door de Consumentenbond en ettelijke goede reviews. De gok gewaagd, mede door de proefperiode van 100 dagen. Na 30 dagen was de conclusie: toch te zacht, maar de oplossing kwam dmv een extra verstevigende laag. Slaap nu geheel naar het zin en zelfs dieper dan voorheen. Aldus is Emma een aanrader, met een geweldige service.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Karen Samsons
34 jaar
21 mei 2018

Het geld zeker waard

Het is natuurlijk een heel bedrag wat je uitgeeft en we hebben dan ook lang gezocht naar een goed matras. Inmiddels hebben we het matras ene paar maanden en we zouden het zo weer kopen. Natuurlijk moesten we een beetje wennen, maar nu willen we nooit weer anders.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Jan Donderen
48 jaar
19 mei 2018

Toppertje.

Ik moest wel even een stukje schrijven over hoe fantastisch het Emma matras is. Ik heb in tijden niet zo lekker geslapen. Het matras voelt niet als een koudschuim matras en ik heb geen last meer van nachtelijk zweten. Je mag het matras natuurlijk 100 dagen uitproberen, maar ik was er binnen 3 dagen al uit.

Alleen de doos viel een beetje tegen. Het leek alsof de doos van de vrachtwagen gevallen is en daarna kilometers mee gesleurd was. Gelukkig was er niks aan de hand met het matras en slaapt het heerlijk.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Geeske
26 jaar
19 mei 2018

Ook voor buikslapers

Ik slaap altijd op mijn buik en ik heb er met andere matrassen vaak last van dat ik op mijn rug ´gedwongen´ wordt. Ik word dan altijd wakker van mijn eigen bewegingen. Ik ben heeeeeel blij met mijn nieuwe matras en ik wordt niet meer wakker van mezelf.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Hedwig
55 jaar
18 mei 2018

Nooit verwacht

Ik vind een matras nou niet echt iets wat je koopt via internet en ik verwachtte er dan ook niet heel veel van. Omdat het matras de test van de consumentenbond gewonnen heeft, heb ik de gok toch genomen en het matras geprobeerd. Wat blijkt, het ligt heerlijk! Het matras is voor mij verreweg het beste matras waar ik ooit op geslapen heb en ik heb in mijn leven al heel wat matrassen versleten.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Geraldine
29 jaar
17 mei 2018

Beste matras ooit

Ik sliep de laatste paar jaar super slecht, een vriendin van mij stelde voor om een nieuw matras te kopen. Ik geloofde er niet persé zo in, omdat ik al jaren op mijn oude matras sliep. Bleek mijn oude matras helemaal versleten te zijn. Met mijn nieuwe Emma matras ben ik er pas achtergekomen wat lekker slapen is. Ik ga ook de kopper kopen! Ik ben helemaal Emma fan geworden :D

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen

1-10 of 399

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 40

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.

Gespreid betalen met Emma!

Betaal gespreid tegen 0% rente en slaap nog lekkerder! Kies de betaaloptie Capayable en betaal direct de eerste termijn via iDeal. Je matras sturen we meteen op. Na 30 dagen krijg je een mailtje van Capayable en betaal je de tweede termijn, na 60 dagen de derde termijn. Het minimale bestelbedrag is €100.

  • Kies de optie “Capayable - Betaal in drie termijnen tegen 0% rente” in het winkelwagentje.

  • Wacht een paar seconden totdat de live kredietcheck is afgerond.

  • Lekkerder slapen met het Emma matras!