Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Beoordelingen van klanten

Beoordelingen over het matras

4.59 uit 5.00 (126)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Matras
beoordelingen

5 van 5 Sterren
Van John
66 jaar
22 mei 2017

Perfecte combinatie

Ik kwam uit interesse door het reclamespotje op de website terecht. Toch maar het matras aangeschaft want je kunt 100 nachten proefslapen dus waarom niet? Het bleek een goede keuze. Het matras is comfortabel maar toch stevig, precies wat we zochten.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Freek
32 jaar
22 mei 2017

Goede service

Een goede service die snel op mijn mailtjes reageert! Er waren wat leverproblemen maar ik werd altijd te woord gestaan en geholpen in hoeverre dit mogelijk was. Het matras slaapt zelf top, echt een aanrader.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Jasper
27 jaar
19 mei 2017

goede ervaring

goede klantenservice, goede levering, mooi pakket en een perfecte nachtrust. wat kan ik nog meer zeggen!

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Patricia
45 jaar
19 mei 2017

Super matras

Matrassen besteld met een levertijd van 2-4 werkdagen. Waren na twee dagen al geleverd. Ik kreeg een berichtje op de zaterdagochtend wanneer ze langs zouden komen, hoe handig! Na een weekje slapen zijn we dik tevree!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Conny
67 jaar
19 mei 2017

Leverproblemen snel verholpen

Het is echt een heel fijn matras, ik kan er niks negatiefs over zeggen. Het enige minpuntje was de levering door DPD wat voor wat moeilijkheden zorgde. Gelukkig was het Emma team daar om me te helpen met de levering! Ook na betaling is klant hier koning!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Bart
55 jaar
2 mei 2017

goed matras

Na een lange zoektocht heb ik uiteindelijk toch een matras gevonden dat aan mijn wensen voldoet. Met Emma heb ik namelijk een goed matras maar zit ik niet vast en kan ik rustig draaien in de nacht. Mijn oude matras had dit niet en dat gevangen gevoel was niet zo fijn.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
4 van 5 Sterren
Van Rianne
27 jaar
29 april 2017

Geen slapeloze nachten meer

Eindelijk na slapeloze nachten een matras waarin ik gelijk wegdoezel. Ik moest twee daagjes extra wachten, maar dat was het wel waard. De poes vindt overigens het matras en zeker het kussen ook geweldig!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
4 van 5 Sterren
Van Rachelle
74 jaar
25 april 2017

Prima vervanger

Matras voor mijn ouders gekocht, twee redelijk op leeftijd mensen. Het vorige matras was daar aan vervanging toe en het Emma matras lijkt hier een prima vervanger te zijn. Ik ben verrast dat het aan de harde eisen van mijn ouders voldoet.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Sophie van Uijen
31 jaar
23 april 2017

Zeer tevreden!

We slapen nu een maand op het 160x200 matras en het bevalt goed. Het ligt erg lekker en we slapen allebei goed. Het is lekker zacht en biedt tegelijkertijd goede ondersteuning. Ik vind het matras niet te zacht. Je zakt er niet in weg en er ontstaan geen kuilen, ook niet als je tegen elkaar aanligt in het midden. De levering ging erg snel. Ik ben ook zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van de medewerkers van Emma. Rondom de bestelling hadden we contact met de klantenservice. We werden goed geholpen. De communicatie was helder en we kregen snel een reactie. Al met al ben ik erg blij met de aankoop en zeer tevreden over het Emma matras!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Kevin Brander
30 jaar
19 april 2017

Heerlijk matras

Heb het matras nu twee weken. Perfect matras. Elke keer als ik er op ga liggen of er op wakker word, word ik er weer blij van. Het voelde al goed voor ik het kocht. Gewoon simpele uitleg etc, maar je weet het maar nooit. Met de 100 dagen testen, gratis ophalen en geld teruggarantie kon ik het gewoon eens uitproberen. Ik heb de klantenservice nog moeten bellen, omdat ik per ongeluk een verkeerde maat had gekocht in eerste instantie. Ook de klantenservice is prima. Maar het belangrijkste is het matras. Echt gewoon heerlijk, zoals ze het omschrijven. Deze krijgen ze niet meer terug!

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen

1-10 of 126

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 13

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.