Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Beoordelingen van klanten

Beoordelingen over het matras

4.58 uit 5.00 (113)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Matras
beoordelingen

5 van 5 Sterren
Van Kevin Brander
30 jaar
19 april 2017

Heerlijk matras

Heb het matras nu twee weken. Perfect matras. Elke keer als ik er op ga liggen of er op wakker word, word ik er weer blij van. Het voelde al goed voor ik het kocht. Gewoon simpele uitleg etc, maar je weet het maar nooit. Met de 100 dagen testen, gratis ophalen en geld teruggarantie kon ik het gewoon eens uitproberen. Ik heb de klantenservice nog moeten bellen, omdat ik per ongeluk een verkeerde maat had gekocht in eerste instantie. Ook de klantenservice is prima. Maar het belangrijkste is het matras. Echt gewoon heerlijk, zoals ze het omschrijven. Deze krijgen ze niet meer terug!

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
4 van 5 Sterren
Van Annerens
15 jaar
12 april 2017

Vrij zacht

De matras is ons wat aan de zachte kant, maar mijn tienerdochter vindt Emma heerlijk slapen. Hoewel de matras voor ons dus niet de helemaal de perfecte keus was ben ik blij dat wij dan deze oplossing hebben gevonden.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Anastasia
36 jaar
11 april 2017

Heel netjes

Een netjes afgewerkt matras, met uitstekende ligkwaliteiten. Prettig dat het zo snel en gemakkelijk wordt bezorgd.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Cees
38 jaar
10 april 2017

Apart geleverd

Matras, bed en kussens apart geleverd, en alle producten tot aan de voordeur. Dat is voor het matras en kussens geen probleem (want: kleine dozen) maar met het bed was dat toch wat lastiger. Uiteindelijk helemaal goed gekomen en tevreden met de artikelen.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Met partner
3 van 5 Sterren
Van Hilde
33 jaar
7 april 2017

Boekje ontbrak

Matras snel geleverd, helemaal prima hoor, ook een goed matras, maar er zat helaas geen boekje bij de bestelling. Dat moest nagestuurd worden, helaas.

Uren slaap 
per nacht
4 van 5 Sterren
Van Gideon
43 jaar
6 april 2017

Goede klantenservice

Er was een leverprobleem met GLS, maar vriendelijk en snel geholpen door de klantenservice. Nogmaals dank!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Lizette
38 jaar
5 april 2017

Topaankoop

Ik en mijn man slapen er nu twee maanden op en ik vertel iedereen die ik ken hoe fijn het matras is! Het voelt zacht aan, maar je zakt niet doorheen en we zijn verlost van alle klachten. Het was zo'n goede beslissing toch eindelijk een nieuw matras te kopen, absoluut geen spijt van!

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van joost
43 jaar
5 april 2017

prima

kwalitatief dik in orde, snel geleverd

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Jantien
0 jaar
3 april 2017

heel tevreden, top idee

We hebben gelijk de hele set bestelt en zijn super tevreden met de bezorging en de producten. Nu nog wachten op nieuwe Emma artikelen…. Misschien beddegoed een leuk idee?

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
4 van 5 Sterren
Van Nynke
28 jaar
2 april 2017

Comfortabel

Mijn complimenten, het is echt een top matras, super comfi! Het einige is dat het wel wat warm is. Geen koude voeten meer, maar in de zomer misschien wel te warm. Verder echt een toppertje!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht

1-10 of 113

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 12

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.