Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Beoordelingen van klanten

Beoordelingen over het matras

4.62 uit 5.00 (94)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Matras
beoordelingen

5 van 5 Sterren
Van Maarten
55 jaar
17 maart 2017

Ideaal voor pubers

Mijn vrouw en ik hebben de matrassen voor onze pubers aangeschaft en wat dat betreft is het echt ideaal hoor. Je krijgt ze met geen stok zo'n winkel meer in, maar voor zo'n doos naar boven slepen en uitpakken zijn ze nog wel te porren. We hebben sindsdien geen klachten gehad, dus ik neem aan dat het wel goed zit.

Alleen
4 van 5 Sterren
Van Renske
42 jaar
16 maart 2017

Levering op tijdstip

Hartstikke handig, een matras in een doos. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het werkt prima. Het matras is voldoet verder uitstekend.

Verbeterpuntje: de levering. Er zijn tegenwoordig zoveel services waarbij het matras op een afgesproken tijd kan worden geleverd, waarom kan dat bij Emma niet? We waren nu niet thuis en moesten het bij een pakketshop afhalen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Lennart
29 jaar
14 maart 2017

Wij twijfelen nog

Het Emma matras is bij ons nog een twistpunt. Ik slaap er lekker op, maar mijn vriendin dus helemaal niet, die vind 'm te hard. Dus als ik het mag zeggen: geweldig, maar misschien moet hij toch terug, helaas...

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Kevin
31 jaar
11 maart 2017

Top!!

Dit is echt het perfecte matras!!! Sinds ik hierop slaap geen enkele rugklachten meer, helemaal geweldig!!!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Jorien
35 jaar
10 maart 2017

Sterke geur, slaapt goed

Wij zijn nu na drie weken heel tevreden met het matras, maar het valt wel op dat het matras een redelijk sterke geur heeft. Verder ligt het heerlijk!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Bert
0 jaar
8 maart 2017

Kwaliteit!

Het matras is - dat moet ik eerlijk zeggen - buiten verwachtin goed! Heel comfortabel.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Jeroen
34 jaar
3 maart 2017

Handig en prettig

De matras komt in een doos, dat is hartstikke handig. Je kan geen bezorgtijd afspreken, maar er is wel een track&trace link.

De matras voelde in eerste instantie nogal zacht aan. Vooral als je erop gaat zitten, zak je er in weg. Bij het liggen merk je daar minder van. Je voelt dat heupen en schouders zakken, maar echt zacht is het dan niet. Het slaapt even anders, maar wel prettig.

Klantenservice was snel en vriendelijk bij vragen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
1 van 5 Sterren
Van Dennis de Jong
30 jaar
1 maart 2017

Smerig kussen geleverd

Zojuist het eerste deel van mij bestelling bij Emma matras geleverd gekregen, de kussens. De rest van de order zal wel later komen. In totaal de complete boxspring met matras en kussens besteld, maar dit voorspelt al niet veel goeds. De hoes van 1 van de kussens is gewoon nog smerig... Waarschijnlijk een retour van een ontevreden slaper?

De hoezen kunnen gewoon in de was, maar ik vind het wel een ranzig idee dat ik op een kussen lig waar eerder een ander op heeft liggen slapen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Richard
38 jaar
24 februari 2017

Levering lang, matras goed

Omdat we een beetje een ongebruikelijke maat hebben moesten we eventjes op de levering wachten (2 weken geloof ik) maar met het matras zijn we nu heel tevreden.

Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Annemiek
57 jaar
21 februari 2017

Dochter is blij = iedereen blij!

Ik heb het Emma matras voor mijn tienerdochter besteld. Ze had de reclame op TV gezien en hield er niet meer over op! Omdat er 100 dagen proefslapen bij zaten ben ik gezwicht en ik moet eerlijk zeggen, het was het wel waard. Het ziet er echt strak uit en ze zegt dat het heel lekker slaapt, dus iedereen blij :)

1-10 of 94

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.