Nu 15% korting op ALLE Emma producten t/m 28 februari! Gebruik de code: Februari15

Alle producten 15% korting Februari15

Beoordelingen van klanten

Beoordelingen over het matras

Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Matras
beoordelingen

4 van 5 Sterren
Van Richard
38 jaar
24 februari 2017

Levering lang, matras goed

Omdat we een beetje een ongebruikelijke maat hebben moesten we eventjes op de levering wachten (2 weken geloof ik) maar met het matras zijn we nu heel tevreden.

Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Annemiek
57 jaar
21 februari 2017

Dochter is blij = iedereen blij!

Ik heb het Emma matras voor mijn tienerdochter besteld. Ze had de reclame op TV gezien en hield er niet meer over op! Omdat er 100 dagen proefslapen bij zaten ben ik gezwicht en ik moet eerlijk zeggen, het was het wel waard. Het ziet er echt strak uit en ze zegt dat het heel lekker slaapt, dus iedereen blij :)

4 van 5 Sterren
Van Paul
32 jaar
18 februari 2017

Prima matras

Een prima matras voor het geld, precies wat ik zocht.

Uren slaap 
per nacht
3 van 5 Sterren
Van Sonja
0 jaar
17 februari 2017

We twijfelen nog

Mijn man en ik testen het matras nu sinds twee weken. Wij proberen het nog even verder, maar denken erover het matras weer te retourneren. Het is ons wat aan de harde kant. Het zou heel jammer zijn, want het is wel echt een prachtig matras!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Nadine
37 jaar
16 februari 2017

Super ervaring

Ik kan alleen maar positief zijn over dit matras: super voorwaarden, snelle levering, top matras. Echt een heel andere ervaring dan ik tot nu toe met matrassen heb gehad.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Coos
33 jaar
14 februari 2017

Gemakkelijk

Een matras is niet iets wat ik meteen online zou bestellen, maar de reviews op de site en van thuiswinkel waren positief dus ik heb het erop gewaagd. Tot nu toe heel tevreden over de levering en het matras, is allemaal zonder strubbelingen verlopen. Gewoon proberen dus.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Merel
31 jaar
13 februari 2017

Superblij

Vijf sterren voor Emma! Go go go! Het matras vinden wij allebei superlekker liggen, je voelt gewoon dat het echt kwalitatief goed matras is. En dan ook nog eens zo leuk verpakt... Goed werk!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Erik Alberts
48 jaar
11 februari 2017

Matrassen retour, maar proces goed

Het matras is mooi, netjes afgewerkt, lekker dik en lijkt me kwalitatief in orde, maar vanwege mijn bredere schouders vond ik de schouderzone echt te hard. Matras is daarom retour gegaan. Ik vind het eigenlijk heel jammer, want de rest was prima.

Waarom dan toch 4 sterren? Omdat het hele proces prima is, en daar gaat dit concept om; thuis proberen. De bezorging was netjes, communicatie ook, en vlot het geld terug gestort.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Sylvie
29 jaar
7 februari 2017

Heeel fijn matras

Emma is echt een topmatras, het ligt zó lekker! Echt een tip, ik vertel het iedereen!

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Naomi Eichelsheim
36 jaar
6 februari 2017

Heerlijk om te slapen

Na jaren toch maar de gok gewaagd om een nieuw matras te kopen, en dit Emma matras aan te schaffen, wij hebben een 180 x 210 gekocht, ook omdat je 100 dagen mag proef slapen dus wat heb je te verliezen?? plus de aanbieding met korting scheelde toch .
De eerste 2 nachten heb ik lichtelijk spierpijn gehad want na 15 jaar op onze oude matrassen was het erg wennen.
Emma vormt zich aan jou lichaam zonder dat het hard voelt en je ligt heerlijk.
Neemt ook je lichaamswartme aan dus ik heb geen sprei meer nodig.
Lekker dik matras dus meteen een mooie hoogte om in en uit me bed te stappen.
Al met al ben ik erg tevreden en zou het zeker aanraden om een Emna matras te kopen en ja het is een uitgaven maar als je dan zo lekker slaapt als wij dan heb ik dat geld er wel voor over.
Emma wij leveren jou niet meer in en ben dik tevreden.
De levering stond +-6 weken voor en ons matras was al met 2 weken binnen keurig met track en tracenummer dus je ziet waar je matras is.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner

1-10 of 85

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 9

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.