Emma Emma Kids
Beoordelingen van klanten
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Beoordelingen van klanten

Beoordelingen over het matras

4.59 uit 5.00 (198)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Matras
beoordelingen

4 van 5 Sterren
Van rob bisschop
62 jaar
4 augustus 2017

Net 1 week nieuwe matras

keurig binnen gekomen binnen de 3 weken levertijd.
Goed verpakt en makkelijk te openen met het bijgeleverde mesje.
Na 6 nachten kunnen wij, mijn vrouw en ik, wel zeggen dat de matrassen heerlijk slapen. Eerst wel wennen, maar liggen nu heerlijk zacht en ook stevig. staan fris en fruitig op. Ik zou zeggen "proberen in 100 dagen"!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Martine Stoit
46 jaar
4 augustus 2017

Super

We hebben heel lang getwijfeld, maar eindelijk toch besteld. Het duurde even maar waar je lang op moet wachten slaapt ook écht lekker. Jaren last van mijn rug, soms er wakker van, maar de eerste nacht zo goed als doorgeslapen, en sinds jaren uitgeslapen. Kortom veel eerder moeten doen;-)

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Jos
57 jaar
3 augustus 2017

Fantastisch!

Normaal ben ik niet zo uitbundig, maar voor het Emma matras ontbreken me de woorden om het te omschrijven. Ik had een boel rugproblemen en deze zijn als sneeuw voor de zon verdwenen, wat een fantastisch matras! Verdiende 5 sterren!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Trudy
68 jaar
3 augustus 2017

Goed advies

Ik was niet helemaal zeker over welk matras ik zou kopen. Na goed advies in de mail die overigens snel beantwoord werd heb ik voor de Emma gekozen. Heel tevreden met deze koop en met de kennis van de klantenservice, ze weten waar ze over spreken.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Noor
37 jaar
2 augustus 2017

Probleemloos fijn matras

De matras was heel snel binnen zonder problemen. Hij slaapt super en ik ben blij met mijn keuze. Over de klantenservice kan ik niks zeggen omdat ik ze niet zozeer nodig had, wat eigenlijk goed is.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Teun
45 jaar
31 juli 2017

Vlekkeloos

Bestelling en de levering verliepen vlekkeloos, maar er was wel een geurtje op het begin. Gelukkig was het niet hinderlijk en is de geur nu ook weg, tot nu toe goed geslapen op het matras.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Marion
57 jaar
28 juli 2017

Rugklachten voorbij!

Op aanraden van Tim in de chat heb ik toch maar het matras aangeschaft. Ik was een beetje skeptisch omdat ik door mijn rugproblemen al zo vele matrassen versleten heb en omdat dit matras voor "iedereen" is. Één ding ben ik al wel zeker van, het matras is in ieder geval voor mij! Het matras is ondersteunend en zorgt dat het druk van mijn lichaam afhaalt zodat ik goed door kan slapen en zonder klachten kan opstaan, een echte aanrader voor mensen zoals ik!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Judith
42 jaar
28 juli 2017

Heeeeeeeerlijk

Ik was voorbereid op een sterke chemische geur van het matras, maar hier bleek niks van waar te zijn. Na één nachtje erop te hebben geslapen, wat weliswaar heeeeeeeeerlijk was, was de geur al verdwenen. Ik vind het echt een top matras en ik denk eraan om voor de kleinen er ook ééntje aan te schaffen!

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
3 van 5 Sterren
Van Hannah
58 jaar
27 juli 2017

Te hard, maar goede service

Na het matras voor een aantal weken proef te hebben geslapen was het mij toch iets te hard. Het retourneren van het matras ging heel simpel en binnen enkele dagen had ik het geld weer in huis. Het matras geen 10, maar de service wel!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Romy
35 jaar
25 juli 2017

Tot nu toe tevreden

Ik twijfelde eraan om een één of tweepersoonsmatras te halen. Na goede uitleg gekregen te hebben van Manon in de chat heb ik toch besloten voor het tweepersoonsmatras te gaan. De keuze bevalt mij erg, geen last meer van zo een naad en van het bewegen van mijn man merk ik vrij weinig, nu nog hopen dat er geen kuil komt!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner

1-10 of 198

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 20

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.