Emma Emma Kids
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Beoordelingen over het matras

 

4.61 uit 5.00 (357)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Beoordelingen Matrassen

5 van 5 Sterren
Van Maaike Zwaagstra
66 jaar
18 april 2018

Ivm mijn rugklachten helaas niet geschikt

Emma matras goed matras, inderdaad niet te zacht, niet te hard. Helaas door rugafwijking ben ik erachter gekomen dat ik een superhard binnenveringmatras nodig heb. Langs deze weg wil ik service en klantvriendelijkheid van mdw. EMMA en, met name van chauffeur van Vos Distri logistics, een dikke pluim geven.
Gehele afhandeling super correct

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Nathan
30 jaar
18 april 2018

Snel geleverd!

Ik ben echt heel erg onder de indruk van hoe snel het matras geleverd is en hoe comfortabel het matras ligt. Het matras was al bezorgd binnen drie dagen! Ik slaap nu beter dan ik in jaren geslapen heb!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Jorrit
29 jaar
16 april 2018

Stille, rustige slaap

Mijn vriendin en ik zijn erg blij emet ons nieuwe matras. We zijn net gaan samenwonen en hebben daarom een Emma matras besteld voor een frisse start. Een collega van mij had Emma aangeraden. Het bestellen van het matras was erg gemakkelijk en we slapen al lekker vanaf dag 1. Ik heb het gevoel dat ik veel minder beweeg in mijn slaap. Hierdoor slaap ik langer en word ik uitgeruster wakker.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Minke
34 jaar
15 april 2018

Proefslapen

Het proefslapen vind ik een goed idee.
Ik heb het matras nu al een tijdje uitgeprobeerd en het bevalt me goed.
Ik zou alleen iedereen aanraden om een matras bij Emma te kopen.
Mocht het dan toch niet bevallen kan je het altijd nog terugsturen.
Ik hoop dat het kussen bij iedereen zo goed bevalt als bij mij.

Rugslaper
Alleen
5 van 5 Sterren
Van peter roelofs
54 jaar
14 april 2018

Eindelijk goed slapen

Alsof het op maat gemaakt is!

Na jaren tobben en bakken met geld uitgeven hebben we eindelijk een goed matras gevonden voor een normaal bedrag.

Na drama's te moeten hebben doorstaan van Morgana tot Swiss gezwets (sense) eindeljk slapen en zonder pijn opstaan.

We hebben matras 2 x 2 m. een Topper (belangrijk ) en kussens.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Dennie
36 jaar
13 april 2018

Ze hebben gelijk!

De consumentenbond heeft gewoon gelijk als ze beweren dat Emma als beste uit de test komt. Het matras ligt heerlijk, het kopen was makkelijk, de levertijd was kort. Ik zeg de 5 sterren dik verdient!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Sophie
44 jaar
12 april 2018

Beste matras ooit

Het Emma matras is het beste matras ooit! Ik ben er zo ontzettend blij mee, dat mijn man en ik er ook eentje kopen voor in de caravan. Dan slapen we ook op vakantie lekker!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Liesbeth
41 jaar
10 april 2018

Prima matras

Sinds oktober slapen we op het matras, sindsdien worden mijn vriend en ik s´ochtends veel uitgeruster wakker.

Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Rachid
20 jaar
9 april 2018

Makkelijk matras

Ik vond het lekker makkelijk bestellen, het matras was er snel en ik ben erg tevreden met het matras. Ik snap wel dat het als het matras als beste getest is door de consumentenbond.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Alleen
4 van 5 Sterren
Van Joke Van der Veldt
66 jaar
8 april 2018

prima matras

Sinds november slapen wij op het Emma matras. Deze bevalt prima en wij worden uitgerust wakker.
Gelijktijdig heb ik 2 sleeves besteld (die een maand later werden bezorgd). Helaas moeten wij constateren dat dit niet fijn slaapt. Wij hebben ook het idee dat het warmer ligt dan zonder sleeve. Ik had de sleeves gekocht ter bescherming van de matrassen maar heb deze nu toch van het bed gehaald. Het voelt n.l. alsof je op een plastic bescherming ligt.
Jammer, maar zonde van de uitgave.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner

1-10 of 358

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 36

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.

Gespreid betalen met Emma!

Betaal gespreid tegen 0% rente en slaap nog lekkerder! Kies de betaaloptie Capayable en betaal direct de eerste termijn via iDeal. Je matras sturen we meteen op. Na 30 dagen krijg je een mailtje van Capayable en betaal je de tweede termijn, na 60 dagen de derde termijn. Het minimale bestelbedrag is €100.

  • Kies de optie “Capayable - Betaal in drie termijnen tegen 0% rente” in het winkelwagentje.

  • Wacht een paar seconden totdat de live kredietcheck is afgerond.

  • Lekkerder slapen met het Emma matras!