Emma Emma Kids
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Beoordelingen van klanten

Beoordelingen over het matras

4.59 uit 5.00 (151)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Matras
beoordelingen

5 van 5 Sterren
Van Jasmijn
32 jaar
19 juni 2017

Aanrader

Een goede en bovenal snelle service. Het matras werd prima op tijd geleverd en ligt heerlijk een echte aanrader!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Remko
33 jaar
19 juni 2017

Goede communicatie

Fijne communicatie, altijd persoonlijke emails en door track&trace goed op de hoogte gehouden.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Willem Furer
46 jaar
17 juni 2017

Top matras

Super matras , mijn vriendin en ik slapen er heerlijk op niet te hard niet te zacht . Eindelijk beter wnnlangwr slapen zonder te gaan verliggen minder lichamelijke klachten ! En super om te zien hoe het matras aangeleverd wordt duidelijke instructies en mesje om te openen zat erachterop instructie boekje wij zijn er super blij mee een aanrader

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Lilianne
35 jaar
16 juni 2017

Even wennen

Na lang wikken en wegen en na veel vragen in de chat toch maar voor de Emma matras gekozen. Op het begin lag het een beetje hard maar na twee weekjes slaap ik fantastisch! Toch blij dat ik het matras heb gehouden.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Marcel
28 jaar
15 juni 2017

Goed matras

De matras had op het begin een klein geurtje, waarvoor ik al bang was. Gelukkig was deze geur binnen de week weg Ik vind het matras een beetje zacht maar mijn vriendin vindt hem geweldig.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van arjan Kolstee
36 jaar
14 juni 2017

Helaas voor ons niet de goede matras, maar netjes opgelost.

Wij hadden ook een matras besteld, maar vonden hem te hard. Ik heb toen gebeld met de klantenservice en die hebben een extra toplaag opgestuurd. Daardoor werd het wel beter, maar toch was dit niet onze matras. Toen heb ik een mail gestuurd en kreeg ik snel een reactie, ook toen probeerde ze mij toch verder te helpen, maar ik had al een extra toplaag gehad en toen ik dat aangaf werd er gelijk een ophaal afspraak gemaakt en werd de matras opgehaald.
Binnen enkele dagen kreeg ik een mail dat hij was binnen gekomen en dat ik binnen 14 dagen mijn geld terug ga krijgen. Daar moet ik nog opwachten, maar gezien de goede service verwacht ik geen problemen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
3 van 5 Sterren
Van Huib
53 jaar
14 juni 2017

Degelijk matras

Na wat leverpogingen toch eindelijk mijn matras gekregen. In het begin moeilijk geslapen ook door de geur. Gelukkig was deze na een aantal dagen weg en ik slaap er elke dag wat beter op, hopelijk zet dit zich voort.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Michiel
65 jaar
14 juni 2017

Beste matras

Ben echt tevreden het matras past zich perfect aan mijn lichaam aan. Het beste matras dat ik zover gehad heb!

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Eva
34 jaar
13 juni 2017

Echt aan te raden

De eerste twee weken waren niet hoe ik het matras me voorgesteld had, maar intussen ben ik uitermate tevreden met de matras! Ik heb Emma ook al aan mijn vriendinnen aangeraden!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Fleur
39 jaar
12 juni 2017

Perfect

Na 10 jaar eindelijk een nieuw matras en wat was ik er aan toe! Het matras werd al snel geleverd en was makkelijk naar boven te dragen. Ik lig er nu een aantal nachtjes op en het slaapt perfect!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner

1-10 of 151

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 16

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.