20% korting op het Emma matras om heerlijk comfortabel te slapen met de kortingscode: Winter20

Het matras 20% korting Winter20

Beoordelingen van klanten

Beoordelingen over het matras

Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Matras
beoordelingen

4 van 5 Sterren
Van Reinier
36 jaar
15 januari 2017

Reinier

Kort samengevat: helemaal prima.

Het matras werd binnen drie werkdagen geleverd door GLS. Voor het uitpakken heb je wel twee man nodig, maar dan gaat het prima. Opblazen duurde een paar minuten. Er zat een chemische geur aan het matras (vandaar vier sterren) maar die is inmiddels weg. We slapen er nu verder prima op.

Rugslaper
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Nicolien
0 jaar
12 januari 2017

Nicolien

Tot nu toe heel tevreden, ik ga het mijn kennisen zeker aanbevelen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Jaap
42 jaar
7 januari 2017

Jaap

Bestel meestal bij de 'grote' webshops, maar ontvang hier net zo'n goede - zo niet betere! - service. Daarmee dus heel tevreden - en met het matras ook.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Joanne
35 jaar
6 januari 2017

Joanne

Het matras is deze week gekomen - blij!! - nu gaan we ook het kussen bestellen en misschien het boxspringbed, we houden jullie op de hoogte!!

Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Ellen van Onna
0 jaar
4 januari 2017

Ellen

Op donderdagavond besteld, op maandag op de afgesproken tijd geleverd. Een handig mesje bijgesloten t.b.v. het veilig lossnijden van de folie. Een Duitstalig (?) instructie boekje is bijgevoegd. De matras is nu een paar weken in gebruik en bevalt prima. Voegt zich goed naar het lichaam en is niet te zacht. We slapen er heerlijk op. Een aanrader.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Nadja
0 jaar
3 januari 2017

Nadja

Matras en kussen besteld, kwamen helaas niet tegelijkertijd, maar ben wel tevreden over het matras dus toch vier sterren!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Esther en Steven
0 jaar
30 december 2016

Esther en Steven

We hebben het Emma matras half november besteld en zijn zo blij dat er nu ook een kussen is!! Het matras slaapt namelijk heerlijk, het is lekker zacht en comfortabel en ik merk dat we nu écht heel diep slapen. Uitgerust wakker worden dus - en straks nog beter met een kussen.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Vera
29 jaar
27 december 2016

Vera

Top!! Hulde voor de topkwaliteit, echt geweldig gedaan!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Jan van Drunen
51 jaar
17 december 2016

Jan

Wij waren eerst een beetje terughoudend om een matras te kopen zonder dat je het uberhaupt gezien of gevoeld hebt. Uiteindelijk na een paar winkels bezocht te hebben toch maar de stap gezet. En ik kan nu zeggen na er een kleine week op geslapen te hebben dat het matras heerlijk slaapt. Ik wordt nu zonder nekpijn wakker waardoor ik een stuk beter mijn werk kan uitoefenen. En ook veel lof over de snelle en correcte levering. Kortom wij hopen hier nog lang plezier van te hebben.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Marianne
32 jaar
14 december 2016

Marianne

Sinds twee weken slapen we nu op dit Emma matras. Ik vind het een wat steviger matras en dat is blijkbaar precies wat we nodig hadden. Het is wel wat zwaar (tweepersoons matras), maar als het eenmaal ligt maakt dat niet meer zoveel uit.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Met partner

1-10 of 80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.