Emma Emma Kids
Beoordelingen van klanten
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Beoordelingen van klanten

Beoordelingen over het matras

4.59 uit 5.00 (270)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Matras
beoordelingen

5 van 5 Sterren
Van Martijn
67 jaar
6 december 2017

Juist ondersteuning voor mijn rug!

Ontzettend veel last van mijn rug! Voorheen meerdere matrassen geprobeerd, maar gaf niet de juiste ondersteuning. Totdat ik Emma 100 dagen ging proberen en Emma was de juiste matras voor mijn rug.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Marco
47 jaar
5 december 2017

Goede levering

Ik was niet thuis op het moment dat het geleverd werd. Gelukkig heeft de leverancier mijn pakket bij de buren afgegeven. Toen ik thuiskwam heb ik een kaartje in mijn bus gevonden dat ik mijn matras bij de buren kon ophalen. Gelukkig zijn we dik met de buren. Matras slaapt heerlijk!

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Hilde
56 jaar
4 december 2017

Topmatras

het 100 dagen proefslapen is de ideale oplossing om een matras goed te testen. Emma was te lekker om het te retourneren. Emma is een topmatras!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Danielle
35 jaar
4 december 2017

Chat heeft goed geholpen

Met chats op webwinkels heb ik geen goede ervaring. De service via de chat van Emma was daarentegen prima, direct en werd meteen geholpen. Ze was heel meegaand snel en adequaat met het beantwoorden van mijn vragen. Dit heeft uiteindelijk ook geresulteerd in het aanschaffen van een Emma matras. Dikke duim voor Fleur.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Hanny
49 jaar
2 december 2017

Zalig matras

Wat een zalig matras om op te slapen. Ik had niet gedacht mijn nachtrust door een schuimmatras zo goed zou bevallen. Begrijp volkomen dat Emma als beste is getest en zou het iedereen ook aanraden die op zoek is naar een goede nachtrust

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Dennis
35 jaar
1 december 2017

Levering

Zo een snelle levering! Ik heb mijn bestelling na 3 dagen ontvangen compact in een doos. Gemakkelijk uit te pakken en na een kwartier kon ik er al op liggen.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
4 van 5 Sterren
Van Vanessa
31 jaar
30 november 2017

Bedankt

Wat een eerlijke klantenservice. Telefonisch contact gehad omdat er een vertraging was. Zij hebben mij zoals telefonisch beloofd dagelijks contact op te nemen betreft mijn bestelling. Dit is nagekomen tot dat mijn matras werd geleverd. Bedankt voor de service Emma!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Samantha anoniem
59 jaar
30 november 2017

Emma matras en Emma kussen

Emma matras nu 2 weken, mijn 3e matras en nu eens de goede! mn pijntjes verdwijnen langzaam(komt van ander matras) . niet zo stram meer. 1e nacht op mn kussen geslapen. even wennen. heb nogal last van mn nek.
NADEEL.....ik verslaap mij steeds hahahaha.
met vriendelijke groet uit Zwollywood

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van simon
29 jaar
29 november 2017

Heeeel snel geleverd

Op maandag mijn bestelling geplaatst en woensdag kon ik al op mijn Emma matras slapen. Top service en levering!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Susan
55 jaar
28 november 2017

100 dagen proefslapen is ideaal

Ik heb dit niet eerder ervaren maar 100 dagen proefslapen is echt ideaal. Hierdoor heb je ruim 3 maanden de tijd om een matras goed te testen. Dit kan natuurlijk niet even een middag een beddenwinkel bezoeken. In het begin was het echt wennen maar na ongeveer 3 weken was mijn lichaam eraan gewend geraakt en was het de juiste matras voor mij en mijn rugproblemen die ik heb.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner

1-10 of 269

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 27

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.