Emma Emma Kids
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Matras Beoordelingen

 

4.66 uit 5.00 (372)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Emma Matras Beoordelingen

5 van 5 Sterren
Van Stoyna Ganscheva
59 jaar
3 december 2018

Top matras

Stond al 6 jaar met enorme rugpijn op morgens, ook vaak van de rugpijn wakker, heb een Emma matras 1 jaar geleden kado gekregen en v.a. de 2e nacht nooit meer rugpijn gehad, 1e nacht was erg wennen, maar daarna....wil dit matras nooit meer kwijt!!!!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Marcus de Leeuw
57 jaar
24 november 2018

geweldige matras

Ruim 1 jaar geleden gekocht en nog steeds geeft deze matras een goede ondersteuning voor je rug en zij waardoor wij iedere dag opnieuw uitgerust opstaan.
Deze matras is echt voor iedereen aan te bevelen. Ook mensen met rugklachten!
De kussens van Emma gaan wij nu bestellen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Roelof Smit
60 jaar
27 oktober 2018

kussen

Na twee dagen de matrassen te hebben gebruikt besloten om ook voor mij een kussen te bestellen. Bij het matras was slapen direct heerlijk, bij het kussen was het wennen. Nu één laag eruit gehaald en nu bevalt het prima. Ik ben dolblij nu goed kunnen slapen en lekker uitgerust wakker worden

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Roelof Smit
60 jaar
27 oktober 2018

Matrassen

2 maanden geleden 2 eenpersoons matrassen besteld. Heb spijt dat ik het niet eerder heb gedaan. Geweldig matras ligt lekker, vormt zich goed naar je lichaam.
Sta nu zonder klachten op.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Rebecca Stahmer-Ikink
43 jaar
17 oktober 2018

SUPER!!!!!!

Mijn vorige matras was helemaal op en ik begreep totaal niet waarom ik zo'n giga last van mijn rug en buik en al mijn spieren en botten had. Door de reclame op TV heb ik toen toch een Emma matras gekocht die ik na het weekend mocht ontvangen. Gelijk na de eerste nacht waren mijn klachten dusdanig verminderd, dat ik bijna een gat in de lucht ben gesprongen! Ik ben nu, na ruim een maand heerlijk slapen op de Emma matras, superblij dat ik deze matras heb gekocht! Ik heb nog nooit zo lekker op een matras gelegen als op de Emma!!! Superblij dus!!!

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van John en Lies van der Pal
52 jaar
25 september 2018

Top producten

Wij hebben 2 matrassen en 2 kussens gekocht, en zijn daar echt SUPER blij mee. Staan nu tenminste op zonder pijn. John heeft artrose en Lies heeft zenuwpijnen en we hebben in tijden niet zo goed geslapen. Ook zijn wij erg blij met de service en telefonisch wordt je ook fantastisch te woord gestaan. Nog een belangrijk punt vindt ik het zijn toch wel hele bedragen en krijgt gewoon netjes de gelegenheid om het in 3x te betalen. Dat is echt wel anders bij sommige bedrijven. Ik raad het zeker iedereen aan die aan een ander matras zou moeten. Zodra we de matrassen geheel hebben betaald dan gaan we ook zeker de matrasbeschemers kopen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Ronald Nanne
41 jaar
25 september 2018

super matras

Om kort te zijn slaapt het matras perfect! En komende vanaf een waterbed zegt dat wel wat. Ik ben rug patiënt en de ondersteuning van het matras is voortreffelijk. We hebben op de matrassen nog een topper gelegd waardoor het bed nog iets hoger is. Het in- en uitstappen gaat daardoor ook prima.
In het begin dacht ik nog dat het bed te zacht zou zijn, maar na een paar minuten ben je gewend en krijg je een prima ondersteuning van het hele lichaam. Ook het kussen wordt zeer gewaardeerd.
Om toch een klein minpuntje te noemen, de levering ging moeizaam en werd door de bezorger spontaan een dag opgeschoven, met alle vervelende 'regeldingen' van dien.
Als Emma daar nog wat mee kan doen, dan is het 100%.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van J vdW
53 jaar
4 september 2018

Hadden we veel eerder moeten doen.

Een jaar geleden kochten we best dure matrassen in een winkel. Na een jaar gebroken opstaan en rugklachten besloten ons verlies te nemen en nu te gaan voor het Emma matras. Ze werden snel bezorgd. Na een paar nachten slapen was al duidelijk dat dit een blijvertje was. Heerlijk doorslapen en zonder pijntjes opstaan.
Hadden we dit maar eerder gedaan.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Robbert Otten
38 jaar
2 september 2018

Topmatras

Oude matras lagen we beide in een kuil en werden we 's ochtends stijf wakker. Bij dit matras word ik uitgeruster wakker, zonder stijve rug of schouders. Slaapt heerlijk, zeker een aanrader

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Marike Jongkind-Schneider
42 jaar
29 augustus 2018

Zo blij!

Ik ben geen makkelijke slaper, nooit geweest. Een goed matras vinden is daarom altijd een flinke opgave. Een paar jaar geleden kreeg ik van mijn vader zijn Tempur-matras. Dit leek een goed matras voor mij maar de laatste paar maanden wist ik na 5-6 uur in bed niet meer hoe ik liggen moest van de pijn in mijn rug en schouders. Na heel wat wikken en wegen heb ik de gok gewaagd om een Emma-matras te kopen. Op donderdagochtend bestelde ik het matras en vrijdagavond kon ik er al op slapen, dat was al geweldig! Stiekem hoopte ik op de beste slaap die ik ooit had ervaren maar helaas stond ik 's morgens toch weer op met pijn in mijn rug en schouders. Mijn verbazing was groot toen na de tweede nacht de pijn weg was en deze is niet meer terug gekomen! Ik kan nu met gemak 8-9 uur in bed blijven. Af en toe heb ik nog wel pijn in mijn schouders dus ik overweeg de aanschaf van het Emma-kussen. Ik ben echt heel blij met dit matras. Mijn man schuift stiekem naar mijn kant van het bed als ik eerder op ben dan hij dus ik verwacht dat Emma binnenkort nog een bestelling tegemoet kan zien, haha!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner

1-10 of 372

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 38

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord