Emma Emma Kids
Nu 10% korting op het best geteste matras met de code: sleepy10 Nog uur geldig Meer info Vul in de winkelwagen deze code in en klik op "kortingscode gebruiken". De code is niet combineerbaar met andere kortingen.
10% korting op het matras sleepy10
Meer info Vul in de winkelwagen deze code in en klik op "kortingscode gebruiken". De code is niet combineerbaar met andere kortingen. Matras 10% korting
Nog uur
Beoordelingen van klanten
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Beoordelingen van klanten

Beoordelingen over het matras

4.6 uit 5.00 (211)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Matras
beoordelingen

5 van 5 Sterren
Van Heidi Drijdijk
33 jaar
4 oktober 2017

De ontdekking

Na op vakantie geweest te zijn en daar heerlijk geslapen te hebben kwamen we thuis en na eerste nacht beide enorme rugpijn. Toen was de maat vol, op zoek naar andere matrassen, maar waar te beginnen?! Emma kwam toen op de reclame, maar ben slecht in uitzoeken, dat heeft een vriendin dan ook heel trouw gedaan, alles vergeleken die optie hadden beste prijs/kwaliteit verhoudingen etc etc
Het advies om voor de emma te gaan, dus braaf opgevolgd... en kan zeggen na een week erop geslapen te hebben, ff wennen rugpijn was nie gelijk weg maar nu laatste 2 nachten... ik hou van mn bed! Niet te hard maar ook niet te zacht, ideaal. Hopen dat deze matrassen nog lang meegaan, ik wil niet meer zonder.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Danielle Lubbes
32 jaar
1 oktober 2017

Super matras!

Dankzij de goede voorwaarden (niet goed geld terug, 10 jaar garantie) en de heldere website met live chat waar mijn vragen snel en adequaat beantwoord werden, durfden wij het aan om onze Emma te bestellen. Ik had al lange tijd nek- en rugklachten maar na twee nachten met Emma kon ik weer zonder pijn mijn dode hoek controleren. Nooit gedacht dat een matras zo'n verschil kon maken! Wij zijn heel blij met onze Emma, ze mag blijven :))

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van A.J. Snijder
52 jaar
29 september 2017

Ondanks terugsturen toch zeer tevreden!

Helaas heb ik, een zijslaper < 80 kg, na bijna 2 maanden proefslapen, moeten besluiten om de Emma matras te retourneren. Hoewel mijn rugklachten minder zijn dan bij mijn vorige matrassen blijft pijn in de onderrug bij het opstaan toch aanwezig waardoor ik nog steeds te vroeg wakker wordt en daarna onrustig slaap. Het matras heeft een confortabele toplaag, maar de onderste laag maakte het toch te hard. Overigens niets dan lof voor de service en het meedenken in het vinden van een oplossing, omdat ik op de heup pijn kreeg heb ik dit aangegeven, dit heeft men opgelost door gratis een extra schuimlaag te sturen die zo in de matras te "ritsen" was.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Lloyd Brown
21 jaar
20 september 2017

Kan niet beter

Mijn oude matrassen gaven niet genoeg mee ten opzichte van mijn schouders. Aangezien mijn sleutelbeen gebroken is geweest heb ik veel moeite gehad met slapen op diverse matrassen. Emma daar in tegen geeft genoeg ondersteuning maar is ook zacht genoeg. Geen enkel probleem meer met slapen!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Joost Janssen
50 jaar
17 september 2017

Goed matras met fijne boxspring

Deze matras met boxspring vervangt een traagschuimmatras van 20 jaar oud. Het voelt steviger aan zonder hard te zijn. Ik merk dat ik 's nachts minder vaak wakker wordt en 's ochtends minder stijf wakker wordt. Verder is het nog wel wennen. We slapen en er net vier nachten op.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Sandra Prinses op de erwt
35 jaar
14 september 2017

Niet twijfelen!

Toch even een beoordeling want dat verdient mn Emma.
Ook ik heb getwijfeld en al heel wat matrassen geprobeerd ...tot wanhoop van menig verkoper.
Mijn 2e naam is niet voor niks Prinses op de erwt! :)
Ik had sterk mn twijfels, hoe kan 1 matras voor ieder mens goed zijn?? Het antwoord is : gewoon proberen!
Ik ben dol blij met Emma.. en ga met plezier naar bed! :)

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Anja Karelse
47 jaar
10 september 2017

Fijn matras

Ik slaap nu 5 nachten op het Emma matras en 3 nachten op het kussen. Op mijn vorige matras had ik heel veel last van rugpijn en lag ik echt in een kuil. Daar heb ik tot nu toe geen last meer van. De levering verliep ook vlot. Het kussen liep iets vertraging op, maar daar werd ik keurig over geïnformeerd. Dik tevreden.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Ger Visser
68 jaar
8 september 2017

Service zeer OK!

Op 7 september een Emma besteld met mooie korting. De volgende dag was de korting echter nog hoger, na overleg zal het verschil alsnog aan mij worden terugbetaald! Aardig!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van M Limburg
62 jaar
3 september 2017

fijne matras

we hadden een te harde mars, gaf pijn aan de heupen. Deze is zachter, slaap echt beter. Koop proces was goed, duurde wel even voordat hij bezorgd werd. Verder goed in communicaties

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Sharon Y
30 jaar
30 augustus 2017

Snelle levering

Op maandag besteld en op woensdag al in huis! Ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail, heel fijn! Vannacht wordt onze eerste nacht op het matras, wij zijn erg benieuwd!

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner

1-10 of 211

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 22

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.