Nu 15% korting op het nieuwe Emma Original matras! Kortingscode: Nu 15% korting op het nieuwe Emma Original matras! Kortingscode: TUIN13 Nu nog uur geldig Nog uur

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Matras Beoordelingen

4.67/5 (401)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Prima matras

  Van Liesbeth

  Sinds oktober slapen we op het matras, sindsdien worden mijn vriend en ik s´ochtends veel uitgeruster wakker.

  • 5 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 41 jaar
 • Makkelijk matras

  Van Rachid

  Ik vond het lekker makkelijk bestellen, het matras was er snel en ik ben erg tevreden met het matras. Ik snap wel dat het als het matras als beste getest is door de consumentenbond.

  • Overdwars
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 20 jaar
 • prima matras

  Van Joke Van der Veldt

  Sinds november slapen wij op het Emma matras. Deze bevalt prima en wij worden uitgerust wakker.
  Gelijktijdig heb ik 2 sleeves besteld (die een maand later werden bezorgd). Helaas moeten wij constateren dat dit niet fijn slaapt. Wij hebben ook het idee dat het warmer ligt dan zonder sleeve. Ik had de sleeves gekocht ter bescherming van de matrassen maar heb deze nu toch van het bed gehaald. Het voelt n.l. alsof je op een plastic bescherming ligt.
  Jammer, maar zonde van de uitgave.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 66 jaar
 • Uitgerust

  Van Quin

  Het matras is voor mij zo veel beter dan verwacht! Het gespreid betalen was voor mij ook echt een uitkomst. Ik heb altijd een goedkoop matras gekocht in het verleden, maar ik ben nu zo ontzettend uitgerust, ik zou nooit weer een goedkoop matras kopen.

  • Overdwars
  • 9 Uren slaap per nacht
  • 33 jaar
 • Comfortabel

  Van de Vries

  Het matras is comfortabel. Ik slaap er goed op.

  • Rugslaper
  • 5 Uren slaap per nacht
 • Niet meer naar de fysio!

  Van Katharina K.

  Ik loop al tijden bij een fysio, die mij vertelde dat ik problemen heb in mijn nek / rug. Toen was ik in juli op vakantie voor een week, in een vakantiehuisje waar Emma matrassen waren. Het verschil in beweging voor mij binnen een week was enorm! Ik heb nu zelf ook een Emma matras gekucht. Mijn matras knuffelt me gewoon in slaap, 8 uur later word je wakker en is het nog steeds fantastisch!. Ik vind het geweldig, en mijn bewegingskwesties zijn bijna helemaal verdwenen. Ben absoluut verliefd op mijn nieuwe matras en zou niet aarzelen om een andere te kopen. Een extra pluspunt voor mij is dat mijn man minder lijkt te snurken dan hij op ons oude matras deed. Ik ben helemaal blij!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 40 jaar
 • Beste matras ooit

  Van Ashley

  Ik geniet echt werkelijk van het liggen op bed. Het is voor mij het beste matras ooit. Dankjewel Emma!

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • 34 jaar
 • Goede klantenservice

  Van Fernando

  Ik heb online gechat met Sofie, omdat de kortingscode die ik wilde gebruiken niet werkte. Ze heeft me echt heel goed en lief geholpen, bedankt!

  • 32 jaar
 • goed product

  Van Sanne

  Ik vond het bestellen op de website erg makkelijk. Ik ben helemaal weg van de matras en mijn zoontje is helemaal weg van de doos :P

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 34 jaar
 • Top matras; ik slaap eindelijk weer door

  Van Simon Plukkel

  Ik heb mijn Emma besteld via Beterbed aangezien ik ook een nieuw ledikant heb gekocht.
  De geur viel mij alles mee, twee dagen luchten en ik kon gaan slapen.
  Ik was meteen verkocht. Normaal gesproken wordt ik 's-nachts altijd wakker, maar nu niet meer. De wekker maakt mij wakker.
  In het weekend word ik zelfs om 10 uur wakker.
  Ik heb vaak last van mijn rug, maar met Emma nog geen last van gehad (ik weeg 87kilo).
  Ik raad een ieder dit matras aan, maar het blijft een persoonlijke keuze en belevenis.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 58 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.