Nu 14% korting op de Emma Original! De kortingscode: Nu 14% korting op de Emma Original! De kortingscode: Valentijn14 Nu nog uur geldig Nog uur

Je hebt niets in je winkelwagen.

Matras Beoordelingen

4.66/5 (386)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Dit matras hadden we veel eerder moeten bestellen

  Van Ingmar Knikker

  Geweldig matras, niet te hard of te zacht. We hebben allebei een eigen 1 persoonsmatras omdat mijn vriend een harder matras fijner vindt slapen ivm zijn rug. Nu slapen we beide op de Emma matras en beide slapen we veel beter.
  Echt een aanrader...en bevalt matras niet dan kan je het binnen 100 dagen retourneren. Hoe geweldig is dat!

  • Zijslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 31 jaar
 • Emma viel tegen

  Van Thiemo -

  Emma gekocht vanwege de vele goede recensies en het predikaat 'beste koop consumentenbond'. Ik heb zelf altijd op een binnenveringsmatras met topper geslapen, maar na tien jaar was die een beetje op. Omdat ik veel beweeg in mijn slaap en Emma erg zacht is, werd ik vaak 's nachts wakker omdat het veel moeite kost om om te draaien. Na 2 maanden besloten om afscheid te nemen van Emma.

  Hulde voor de manier hoe alles afgehandeld is. Paar keer contact gehad, maar snel reactie gekregen en geen enkel probleem gehad met terugsturen en geld terug ontvangen. Top service!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 31 jaar
 • Heb goeie verwachtingen

  Van Saskia Beugel

  De stank is minder hele huis ruikt ernaar maar hij lijkt lekker te liggen moet even kijken hoe het zich ontwikkelt met mijn rugklachten maar hij lijkt beter te ondersteunen dan mijn oude coco mat matras

  • Zijslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 49 jaar
 • Princes op de erwt

  Van Marije

  Echt onder de indruk van deze matras. Ik heb de afgelopen 15 jaar een fortuin uitgegeven aan matrassen; Ik heb namelijk fibromyalgie en bij het minste ongemak doet mijn lichaam pijn doen. Het is het prinses & het erwtensyndroom. Mijn man heeft een slechte rug en is ook een heel lichte slaper (en hij draait veel). We hebben een tijdje in aparte bedden geslapen, omdat ik me zo aan hem stoorde. We konden het ook niet eens worden over een matrastype. Maar mijn laatste matras (een dure matras van een toonaangevende merknaam) duurde maar een paar jaar voordat er in het midden een kuil ontstond, ondanks regelmatig keren. Dus na een beetje onderzoek, hebben we besloten om deze matttess te proberen. De 100 dagen proefslapen trokken ons over de streep, want laten we eerlijk zijn, je weet het niet totdat je op een matras slaapt en tegen die tijd is het meestal te laat. Twee nachten waren genoeg om er zeker van te zijn dat dit matras een blijvertje was. Ik word pijnvrij (en minder moe) wakker en mijn man meldt dat mijn beweginen hem niet storen - de matras absorbeert de beweging. Kan niet gelukkiger zijn. De levering verliep snel en pijnloos.

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 44 jaar
 • Lange wachttijd maar dan heerlijk slapen

  Van Peter Kluver

  We hadden de gehele combinatie besteld, om maar gelijk de komende 20 jaar een goede investering te doen. De boxspring, matras, topper en smartsleeve. Alles werd los geleverd op verschillende datums. Eerst de sleeve, toen het matras, toen de boxspring (met verkeerde maten, 180 ipv 200) en pas na 2 maanden de topper. Vreemd dat ze niet meer in voorraad hebben, volgens mij verkoopt het best aardig, waarom zou je dan geen goede voorraad aanleggen. Tevens moeten ze wat aan het leveringsproces doen. Nu is overal te zien dat het een duits bedrijf is, je word doorgestuurd naar duitse leveringpartners waar duitse teksten staan.

  De matras en topper en sleeve worden gewoon in een grote doos aan huis geleverd en kunnen ook door de buren worden ontvangen. De boxspring word door JP Haarlem geleverd, naar je slaapkamer gebracht en in elkaar gezet. Lof voor deze medewerkers, ze denken mee met de klant en als iets niet past door het trapgat dan gaat het door het raam. De planning van JP Haarlem laat wel te wensen over, ze zouden om 16:30 komen maar waren er al 2 uur eerder, dus ik moest me naar huis haasten.

  Het is daarnaast erg vervelend om 5 keer thuis te moeten zijn voor 1 bed, en het is jammer dat alles los word geleverd.

  De klantenservice begrijpt dit en denkt met je mee, ze hebben me een gratis kussen aangeboden (wat ik nog steeds niet heb ontvangen) ten compensatie van de verkeerde levering en het 5 keer thuis moeten blijven. Kleine moeite voor hun, maar fijn dat ze iets aanbieden. Anders voel je je toch niet gehoord.

  Verder zag ik op valentijnsdag dat er 14% korting op de matras was in plaats van de standaard 10% (let op, die 10% korting staat altijd op de wesbite, als hij verloopt dan komt er weer een nieuwe 10% aanbieding, wees dus niet bang dat je te laat bent). Omdat ik nog 100 dagen retour garantie had, heb ik met de klantenservice contact opgenomen en die konden de 4% terug laten betalen.

  Dan het matras, de boxspring en de topper zelf: Alles is geweldig, het slaapt helemaal super. We hebben de 200x200 combinatie. De eerste 6 weken hebben we op de matras zelf geslapen en vonden het beide niet te hard/zacht, maar precies zoals het zou moeten zijn. Sinds 2 nachten pas de topper erop, maar sindsdien ligt het toch net even ietsjes beter, iets zachter maar nog steeds stevig genoeg.

  Mijn vrouw en ik zijn beide superblij met de aanschaf en slapen heerlijk, ondanks een kleine baby die ons om de 4 uur wakker maakt :-)

  Kortom; de klantenservice is top, de kwalliteit is top, de levering en de status hiervan op de website laat te wensen over. Emma bedankt!

  • Buikslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 36 jaar
 • Goed matras na extra foam laag.

  Van Paul H

  Emma matras besteld en kwam helaas 2 dagen later aan dan opgegeven. Bezorging verliep met DPD, bezorger wilde hem met lift niet naar boven brengen en had een gat in de doos gemaakt voor zijn hand, doos was aan onderzijde flink beschadigd van het slepen over de grond. Matras was goed verpakt en mankeerde gelukkig niets. Na uitpakken rook de matras iets chemisch, na paar uurtjes luchten met de raam open was lucht verdwenen. Helaas was de Emma matras na nachtje slapen voor mij te zacht, ben buikslaper en hou van een stevig matras. Na belletje kreeg ik binnen een paar dagen een foamlaag toegestuurd voor extra in het matras. Nu is hij precies goed en slaap ik heerlijk de nacht door. Wel nieuwe hoeslakens .keten kopen want hij is nu bijna 30cm dik. Zwaar is de Emma wel en je kan hem beter niet aan de lussen tillen, ik trok er al eentje iets los.....dat kan dus beter. Verder vind ik hem niet warm of klam, slaap dan ook in een goed vwntileerde kamer. Matras en service van Emma is goed, bezorging kon beter.

  • Buikslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 50 jaar
 • goed geslapen

  Van Jin Derkx

  Met veel rugklachten dacht ik nooit dat ik nog eens een goeie nacht slaap zou krijgen. Ik gebruikte zelfs zo nu en dan slaappillen. Dit hoeft alleen niet meer. Ik slaap veel makkelijker in en ik slaap ook veel langer door.

  Het enige nadeel vind ik dat het matras best wel zwaar is. Gelukkig hoef ik het niet om te draaien en nadat ik het op mijn bed heb gelegd kon ik er iniedergeval heerlijk op liggen.

  • Rugslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 35 jaar
 • Uitstekende koop

  Van Albertine Bronkhorst

  Voor dit matras sliep ik op een erg dun matras. Ik hoopte dan ook dat de emma matras mijn rugpijn wat zou kunnen verminderen. Na een paar nachten slapen op het nieuwe matras werd de rugpijn duidelijk minder. Ook ligt het matras zalig met een elektrische deken. Ik ben erg tevreden met het geboden comfort en ik ga het zeker houden.

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 63 jaar
 • Fijne service

  Van Maximias

  Ik vond het matras eigenlijk wat te hard en heb dus ook gebeld om het matras te retourneren. Kreeg een erg vriendelijke jongedame aan de lijn die mij een gratis extra laag aanbood voor in het matras. Nu ligt het matras perfect voor mij! Zeer blij mee!

  • Zijslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 43 jaar
 • lekker matras

  Van Jenson Klein

  ik geef dit matras NOOIT weer terug. Het ligt heerlijk!

  Doe jezelf een plezier en koop een emma!

  • Overdwars
  • 5 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 25 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.