🐇🐰🥚🐣 PAASACTIE! Nu 20% paaskorting op het Emma Original matras! Kortingscode: 🐇🐰🥚🐣 PAASACTIE! Nu 20% paaskorting op het Emma Original matras! Kortingscode: PAASHAAS Nu nog uur geldig Nog uur

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Matras Beoordelingen

4.66/5 (393)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Goede klantenservice

  Van Fernando

  Ik heb online gechat met Sofie, omdat de kortingscode die ik wilde gebruiken niet werkte. Ze heeft me echt heel goed en lief geholpen, bedankt!

  • 32 jaar
 • goed product

  Van Sanne

  Ik vond het bestellen op de website erg makkelijk. Ik ben helemaal weg van de matras en mijn zoontje is helemaal weg van de doos :P

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 34 jaar
 • Top matras; ik slaap eindelijk weer door

  Van Simon Plukkel

  Ik heb mijn Emma besteld via Beterbed aangezien ik ook een nieuw ledikant heb gekocht.
  De geur viel mij alles mee, twee dagen luchten en ik kon gaan slapen.
  Ik was meteen verkocht. Normaal gesproken wordt ik 's-nachts altijd wakker, maar nu niet meer. De wekker maakt mij wakker.
  In het weekend word ik zelfs om 10 uur wakker.
  Ik heb vaak last van mijn rug, maar met Emma nog geen last van gehad (ik weeg 87kilo).
  Ik raad een ieder dit matras aan, maar het blijft een persoonlijke keuze en belevenis.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 58 jaar
 • Heerlijk slapen

  Van Westervelde

  Ik heb het emma matras nu bijna een half jaar en ik ben er zo ontzettend blij mee. Ik ben tijden bezig geweest met verschillende matrassen te vergelijken, maar dat had helemaal nooit gehoeven. Ik had gewoon gelijk een Emma moeten kopen, dat had me heel veel moeite gescheelt.!

  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 43 jaar
 • Super relaxed

  Van Mario

  Ons vorige matras was absoluut niet een goedkoop matras. Maar in vergelijk met het emma matras valt ons vorige matras toch een beetje in het niet. Ik heb echt het gevoel dat ik sweef. Ik weet nu hoe een astronout zich moet voelen als hij in de ruimte slaapt. Ik heb sinds tijden niet zo lekker geslapen. Ik zelf slaap in verschillende posities, op mijn rug, op mijn buik en op de kop. Het matras is dus volgens mij perfect voor verschillende slaapposities. Ik snap nu wel dat emma het beste matras is volgens de consumentenbond.

  • Overdwars
  • 36 jaar
 • Makkelijk en goede qualiteit

  Van Lotte Raadhuizen

  Ik zocht op het internet voor een nieuw matras. Ik heb voor mijn gevoel duizenden vergeleken, maar uiteindelijk gekozen voor Emma. Het bestellen was super makkelijk en het ging allemaal super snel. Ik kan nu lekker genieten van mijn matras, ik heb namelijk nog nooit zo lekker geslapen op mijn matras.

  • Rugslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • 22 jaar
 • Top!

  Van Sandra de Kreek

  Het is echt een goed matras!
  Ik heb nogal snel last van mijn rug en nek maar sinds wij het Emma matras hebben word ik wakker zonder pijn.
  Dit hadden we echt veel eerder moeten doen, wij willen nooit meer een ander merk matras!!

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 34 jaar
 • Dit matras hadden we veel eerder moeten bestellen

  Van Ingmar Knikker

  Geweldig matras, niet te hard of te zacht. We hebben allebei een eigen 1 persoonsmatras omdat mijn vriend een harder matras fijner vindt slapen ivm zijn rug. Nu slapen we beide op de Emma matras en beide slapen we veel beter.
  Echt een aanrader...en bevalt matras niet dan kan je het binnen 100 dagen retourneren. Hoe geweldig is dat!

  • Zijslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 31 jaar
 • Emma viel tegen

  Van Thiemo -

  Emma gekocht vanwege de vele goede recensies en het predikaat 'beste koop consumentenbond'. Ik heb zelf altijd op een binnenveringsmatras met topper geslapen, maar na tien jaar was die een beetje op. Omdat ik veel beweeg in mijn slaap en Emma erg zacht is, werd ik vaak 's nachts wakker omdat het veel moeite kost om om te draaien. Na 2 maanden besloten om afscheid te nemen van Emma.

  Hulde voor de manier hoe alles afgehandeld is. Paar keer contact gehad, maar snel reactie gekregen en geen enkel probleem gehad met terugsturen en geld terug ontvangen. Top service!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 31 jaar
 • Heb goeie verwachtingen

  Van Saskia Beugel

  De stank is minder hele huis ruikt ernaar maar hij lijkt lekker te liggen moet even kijken hoe het zich ontwikkelt met mijn rugklachten maar hij lijkt beter te ondersteunen dan mijn oude coco mat matras

  • Zijslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 49 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.