Emma Emma Kids
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Matras Beoordelingen

 

4.66 uit 5.00 (372)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Emma Matras Beoordelingen

5 van 5 Sterren
Van Roderick
34 jaar
3 februari 2018

Precies goed!

Ik slaap nu al een paar weken op mijn nieuwe matras. Het matras is op een of andere manier hard en zacht tegelijk. Hierdoor ligt het matras heerlijk. Ik heb het matras vooral gekocht (op aanraden van een vriend) omdat ik 100 dagen proef kon slapen. Ik heb de 100 dagen alleen helemaal niet nodig. Na 1 nachtje was ik al verkocht. Verder is het super chill dat je de hoes om de matras zo makkelijk er om heen kan ritsen en uit kan wassen (nu 1 keertje gedaan om even te proberen). Ik heb echt het gevoel dat ik zo mijn matras nog beter lekker fris kan houden.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Nadian Mourik
27 jaar
31 januari 2018

Heerlijk matras, alleen iets warm. Boxspring en kussen retour.

Onlangs het matras, boxspring en een kussen besteld (160x200). De levertijd was iets lang maar dat zou ook door de populariteit komen.

De boxspring gaat retour, zelf vind ik hem niet mooi en weinig toevoegen aan het matras voor de prijs. Hij is vrij stug. Wel degelijk. Ook het kussen retour gestuurd, vind mijn eigen kussen fijner. Het matras is wel heerlijk, ligt erg fijn, het is alleen wel een warm matras. Maar het ligcomfort is echt super.

Uit mijn ervaring raadt ik een zo ademend/luchtig bed mogelijk aan om het matras iets koeler te houden. De klantenservice heeft me nog een hardere laag gestuurd omdat die koeler zou zijn maar die vind ik veel te hard en zonde van het comfort van het matras.

Klantenservice is keurig, zo zijn de retour afhandelingen netjes en vlot gegaan. Zelf alleen wat problemen/pech gehad met het transportbedrijf maar ook die hebben hun best gedaan.

Al met al kan ik echt oprecht tevreden zijn over het Emma matras en de service. Het vrijblijvend uitproberen is echt ideaal. Hoop wel dat alle retourzendingen milleuvriendelijk verwerkt worden...?

Kortom: het matras is echt een aanrader, de boxspring en kussen vind ik persoonlijk minder. Afwerking van alle producten dik in orde. Service ook goed.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Abdel Bouanani
50 jaar
31 januari 2018

Emma... Bedankt!!

Nu ben ik een geboren criticus/scepticus en heb ik een aangeboren aversie tegen peperdure merkproducten als een uitingsvorm van status. Het maakt mijn niet uit of het gaat om Audi, Siemens, Yves St. Laurent of Auping. Deze houding had ik ook enigszins tegenover de superlatieven die ik las over het Emma-matras en hoe geweldig dit product zou zijn. Ik heb de proef op de som genomen om dit product te kopen en dat naast al die euforische recensies en productomschrijvingen te leggen. Welnu, na jarenlang rugklachten en vermoeid wakker worden, heb ik sinds jaren heerlijk geslapen als een baby en werd ik fris en fruitig wakker zonder pijnlijke ledematen. Emma.. Bedankt!!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van M. V.
50 jaar
26 januari 2018

Aanrader!

Vier weken geleden kocht ik dit matras en ik ben er helemaal tevreden over. Ik slaap beter en sta uitgerust op. Ook zijn pijnklachten die ik aan mijn schouder had minder geworden, waarschijnlijk doordat ik meer ontspannen lig op dit matras. Mijn man is zwaarder dan ik, dus ik was bang dat het matras voor hem te zacht zou zijn. Maar het matras geeft precies de tegendruk die je nodig hebt, dus ook hij ligt er goed op. Ik vind het een supermatras, een aanrader!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van M S
35 jaar
25 januari 2018

Super aankoop!

Wij zijn enorm blij met ons nieuwe matras. We hebben even geduld moeten hebben, omdat het formaat niet zo snel geleverd kon worden, maar het is het wachten waard geweest. Het matras is zacht, maar biedt toch voldoende steun. Het matras ziet er degelijk uit en wat fijn dat de bovenkant op 60 graden te wassen is.
De eerste dag heeft het matras nog een nieuw geurtje, maar dat was de volgende dag al niet meer waar te nemen. Mocht het matras toch te zacht of te hard zijn dan kun je kosteloos een extra schuimlaag krijgen die je in het matras ritst. Wat een goede service! De klantenservice is ook erg vriendelijk en via de mail werden wij goed op de hoogte gehouden van onze bestelling. Over 10 jaar kopen wij weer een Emma!!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van W De Heus
46 jaar
19 januari 2018

Top matras

Beste matras die we ooit gehad hebben. Wel even wennen maar daarna perfect! Heeft wel 1 nadeel je wilt je bed niet meer uit. We hadden ook de kussens besteld maar die waren ons ding niet. Kussens retour gezonden en geld retour gekregen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van B .
29 jaar
14 januari 2018

Geweldige matras, geweldige service

Na het lezen van alle reviews en de antwoorden op de veelgestelde vragen heb ik op 18 december een Emma matras besteld. Bij het bestellen was ik blij dat ik een andere datum kon selecteren, omdat ik fulltime werk, maar de gewenste datum (zaterdag 23 december) bleek niet de bezorgdatum te zijn, maar de datum waarop de matras vanuit de fabriek in Duitsland wordt verzonden. Vervolgens werd er dat weekend ook nog een hogere korting gegeven dan op de datum dat ik mijn bestelling deed. Ik baalde enorm, dus ik heb contact opgenomen met de Klantenservice. Naast dat ik een snelle, vriendelijke en duidelijke reactie kreeg, hebben ze mij het verschil terugbetaald! Dat geloof je toch niet? Uiteindelijk is de matras op 28 december bezorgd. Een dag van tevoren kreeg ik bericht dat de bezorging tussen 10.30 uur en 14.00 uur zou zijn en om 11.30 uur stond de bezorger al op de stoep! Nu zal dat in elke regio anders zijn, maar ik hoefde in ieder geval niet de hele dag thuis te blijven! En dan de matras: geweldig! In eerdere reviews had ik gelezen over een sterke geur. Nu vond ik dat zelf wel meevallen, maar ik heb toch meteen de bovenste laag van de hoes gewassen. Toen rook ik het niet meer. Verder was het niet helemaal duidelijk of je zo op de matras moet liggen in verband met de ventilatie of dat je er toch een matrashoes overheen kunt doen. Nu heb ik er altijd een molton én een matrashoes overheen en dat gaat ook bij deze matras prima (matras wordt niet klam). Het enige nadeel is dat ik ook een nieuw kussen heb moeten aanschaffen, omdat mijn vorige matras erg zacht was. De stevigheid van deze matras is trouwens precies zoals in de reclame: niet te hard, niet te zacht. Ik heb meteen vanaf de eerste nacht ontzettend goed geslapen! Beste aankoop ooit.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Karen
53 jaar
23 december 2017

Opnieuw geslaagd bij Beterbed

Ons oude matras hebben we bij Beterbed gekocht. Omdat we een nieuw, groter bed hebben gekocht en we met het vorige matras en de service erg tevreden waren, zijn we weer naar Beterbed gegaan. Daar maakten we kennis met Emma. Inmiddels liggen we alweer even op Emma en zijn we erg blij met haar :)

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van H. van A.
47 jaar
13 december 2017

Beter uitgerust dan ooit tevoren!

Het Emma matras voelt heerlijk zacht aan, maar biedt toch verrassend veel ondersteuning op de plaatsen waar het nodig is. Ik werd vroeger vaak wakker met een stijve nek door een verkeerde lighouding, wat vaak ontaardde in hoofdpijnen. Nu is dat over. Deze "prinses op de erwt" slaapt weer als een roos!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
3 van 5 Sterren
Van C J
43 jaar
12 december 2017

Boxspring versus lattenbodem

Het zou goed zijn als Emma op de website meer info geeft over hoe de verschillende slaapkwaliteit is bij gebruik op zachte versus harde ondergrond. Bij gebruik op een bestaande boxspring slaapt het matras aanzienlijk zachter dan op een harde ondergrond (lattenbodem/pallets)
Ik heb het matras teruggestuurd. Ik vond het op een bestaande boxspring te zacht en op een hardere ondergrond; lattenbodem, ging naar mijn idee de elasticiteit er vrij snel uit en vond ik het te hard slapen.
Bovendien zouden ze open moeten zijn over wat er gebeurd met de retour gestuurde matrassen. Als deze naar de kringloop gaan of als 2ehands verkocht prima maar indien ze naar de stort gaan vind ik het qua milieubelasting niet oke.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen

91-100 of 372

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord