U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Matras Beoordelingen

4.67/5 (413)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Dochter blij

  Van Jan

  Ik heb het Emma matras besteld voor mijn dochter. Nadat we het over een eventueel nieuw matras voor haar hadden gehad, hield ze niet meer op over een nieuw mooi matras voor haar. Het is het geld volgens mij dubbel en dwars waard geweest. Ze presteerd het nu namelijk om nog langer te slapen s´ochtends dan ze al deed.

  • Overdwars
  • 11 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 15 jaar
 • Toch goed

  Van Carolien

  Ik geloofde niet echt in een matras dat voor iedereen geschikt is. Maar ik slaap nu een week op het matras en ik ben er erg blij mee. Voor mij is het matras goed!

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 29 jaar
 • Ivm mijn rugklachten helaas niet geschikt

  Van Maaike Zwaagstra

  Emma matras goed matras, inderdaad niet te zacht, niet te hard. Helaas door rugafwijking ben ik erachter gekomen dat ik een superhard binnenveringmatras nodig heb. Langs deze weg wil ik service en klantvriendelijkheid van mdw. EMMA en, met name van chauffeur van Vos Distri logistics, een dikke pluim geven.
  Gehele afhandeling super correct

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 66 jaar
 • Snel geleverd!

  Van Nathan

  Ik ben echt heel erg onder de indruk van hoe snel het matras geleverd is en hoe comfortabel het matras ligt. Het matras was al bezorgd binnen drie dagen! Ik slaap nu beter dan ik in jaren geslapen heb!

  • Rugslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 30 jaar
 • zoals de advertentie

  Van Petra Verhoefen

  Het matras slaapt zoals beweert wordt in de advertentie. Het matras is niet warm en mijn vriendin en ik zijn erg blij met het matras.

  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 35 jaar
 • Hoge kwaliteit

  Van Alexandra

  Het Emma matras is een fantastisch produkt. Het matras past zich voor mijn gevoel perfect aan mijn lichaam aan. Gelukkig vormt er geen kuil in mijn matras gedurende de nacht. Dat had ik met mijn oude matras wel, waardoor je op het eind van de avond altijd tegenelkaar aan kwam te liggen. Ik ben erg tevreden met het matras en ga er ook eentje voor de kinderen kopen.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 49 jaar
 • Kingsize bed

  Van David

  In ons oude huis was er helaas geen plaats voor een groot bed en sliepen we dus noodgedwongen samen op een bed van 140 bij 200. Nu we net verhuisd zijn werd het ook tijd voor een nieuw bed en dus een nieuw matras. We hebben een Emma 200 bij 200 besteld en het matras was er binnen een week. Het ligt heerlijk en mijn vrouw en ik zijn er beide erg tevreden mee.

  • Rugslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 45 jaar
 • Stille, rustige slaap

  Van Jorrit

  Mijn vriendin en ik zijn erg blij emet ons nieuwe matras. We zijn net gaan samenwonen en hebben daarom een Emma matras besteld voor een frisse start. Een collega van mij had Emma aangeraden. Het bestellen van het matras was erg gemakkelijk en we slapen al lekker vanaf dag 1. Ik heb het gevoel dat ik veel minder beweeg in mijn slaap. Hierdoor slaap ik langer en word ik uitgeruster wakker.

  • Rugslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 29 jaar
 • Proefslapen

  Van Minke

  Het proefslapen vind ik een goed idee.
  Ik heb het matras nu al een tijdje uitgeprobeerd en het bevalt me goed.
  Ik zou alleen iedereen aanraden om een matras bij Emma te kopen.
  Mocht het dan toch niet bevallen kan je het altijd nog terugsturen.
  Ik hoop dat het kussen bij iedereen zo goed bevalt als bij mij.

  • Rugslaper
  • Alleen
  • 34 jaar
 • Eindelijk goed slapen

  Van peter roelofs

  Alsof het op maat gemaakt is!

  Na jaren tobben en bakken met geld uitgeven hebben we eindelijk een goed matras gevonden voor een normaal bedrag.

  Na drama's te moeten hebben doorstaan van Morgana tot Swiss gezwets (sense) eindeljk slapen en zonder pijn opstaan.

  We hebben matras 2 x 2 m. een Topper (belangrijk ) en kussens.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 54 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: