Nu 14% korting op de Emma Original! De kortingscode: Nu 14% korting op de Emma Original! De kortingscode: Valentijn14 Nu nog uur geldig Nog uur

Je hebt niets in je winkelwagen.

Matras Beoordelingen

4.66/5 (386)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Veel minder rugpijn

  Van Danny Coolen

  Sinds begin dec slaap ik op het emma matras en bijbehorend kussen.
  Levering was supersnel binnen 24uur. Contact met de klantenservice was ook supersnel en ontzettend behulpzaam en vriendelijk.
  Al jaren heb ik heftige rugklachten en na vele dure matrassen te hebben gekocht die gedurende de nacht niet mijn pijnklachten verlichtten de Emma aangeschaft.
  Ik was eerst was sceptisch omdat ik al zoveel geprobeert had, maar vanaf dag 1 slaap ik heerlijk. Het matras past zich perfect aan aan t lichaam en het bijbehorende kussen geeft de perfecte ondersteuning.
  Mijn rugklachten zijn aanzienlijk vermindert en kan t Emma matras iedereen aanraden.
  Heb zojuist ook de bijbehorende topper besteld voor nog meer comfort. Ik ben benieuwd!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 39 jaar
 • Geweldig

  Van Martin van Gils

  Bestelling op tijd geleverd!
  Vanaf de eerste nacht héérlijk geslapen. Was ik maar eerder over gestapt....

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 52 jaar
 • matras en service echt top!

  Van Galina Maatjes

  sinds augustus al twee losse matrassen. Man met twee frozen shoulders helemaal gelukkig. Vanwege mijn vreemde zij slaaphouding kreeg ik last van een verdraaide heup en raadde mijn fysio aan om een iets harder matras te kopen. Via de chat, 4 maanden na aanschaf, gevraagd om de tussenlaag en werd meteen kosteloos verstuurd! Echt top service! Blij ei.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 44 jaar
 • In 1 woord geweldig!

  Van Marian van Dalen

  Een geweldig matras vanaf het eerste moment dat ik er op lag. Na elf jaar op mijn oude matras was ik er ook hard aan toe. Ik sliep slecht vooral in de eerste uren van de nacht wat mede geresulteerd heeft in een burn-out. Vanaf nacht 1 slaap ik aan 1 stuk door. Mijn energie begint merkbaar toe te nemen en ik maak echt reclame bij vrienden en collega’s voor dit matras, Ik ga elke avond met plezier naar bed en vind het moeilijk om op te staan zo lekker ligt het. Ik heb geen last meer van mijn lijf bij het opstaan alleen nog soms nekpijn dus ik ga nu ook het kussen bestellen. Ook mijn zoon krijgt binnenkort dit matras. Niet twijfelen, gewoon doen je krijgt er geen spijt van!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 46 jaar
 • Top matras

  Van Stoyna Ganscheva

  Stond al 6 jaar met enorme rugpijn op morgens, ook vaak van de rugpijn wakker, heb een Emma matras 1 jaar geleden kado gekregen en v.a. de 2e nacht nooit meer rugpijn gehad, 1e nacht was erg wennen, maar daarna....wil dit matras nooit meer kwijt!!!!

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 59 jaar
 • geweldige matras

  Van Marcus de Leeuw

  Ruim 1 jaar geleden gekocht en nog steeds geeft deze matras een goede ondersteuning voor je rug en zij waardoor wij iedere dag opnieuw uitgerust opstaan.
  Deze matras is echt voor iedereen aan te bevelen. Ook mensen met rugklachten!
  De kussens van Emma gaan wij nu bestellen.

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 57 jaar
 • kussen

  Van Roelof Smit

  Na twee dagen de matrassen te hebben gebruikt besloten om ook voor mij een kussen te bestellen. Bij het matras was slapen direct heerlijk, bij het kussen was het wennen. Nu één laag eruit gehaald en nu bevalt het prima. Ik ben dolblij nu goed kunnen slapen en lekker uitgerust wakker worden

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 60 jaar
 • Matrassen

  Van Roelof Smit

  2 maanden geleden 2 eenpersoons matrassen besteld. Heb spijt dat ik het niet eerder heb gedaan. Geweldig matras ligt lekker, vormt zich goed naar je lichaam.
  Sta nu zonder klachten op.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 60 jaar
 • SUPER!!!!!!

  Van Rebecca Stahmer-Ikink

  Mijn vorige matras was helemaal op en ik begreep totaal niet waarom ik zo'n giga last van mijn rug en buik en al mijn spieren en botten had. Door de reclame op TV heb ik toen toch een Emma matras gekocht die ik na het weekend mocht ontvangen. Gelijk na de eerste nacht waren mijn klachten dusdanig verminderd, dat ik bijna een gat in de lucht ben gesprongen! Ik ben nu, na ruim een maand heerlijk slapen op de Emma matras, superblij dat ik deze matras heb gekocht! Ik heb nog nooit zo lekker op een matras gelegen als op de Emma!!! Superblij dus!!!

  • Buikslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 43 jaar
 • Top producten

  Van John en Lies van der Pal

  Wij hebben 2 matrassen en 2 kussens gekocht, en zijn daar echt SUPER blij mee. Staan nu tenminste op zonder pijn. John heeft artrose en Lies heeft zenuwpijnen en we hebben in tijden niet zo goed geslapen. Ook zijn wij erg blij met de service en telefonisch wordt je ook fantastisch te woord gestaan. Nog een belangrijk punt vindt ik het zijn toch wel hele bedragen en krijgt gewoon netjes de gelegenheid om het in 3x te betalen. Dat is echt wel anders bij sommige bedrijven. Ik raad het zeker iedereen aan die aan een ander matras zou moeten. Zodra we de matrassen geheel hebben betaald dan gaan we ook zeker de matrasbeschemers kopen.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 52 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.