Emma Emma Kids
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Matras Beoordelingen

 

4.66 uit 5.00 (372)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Emma Matras Beoordelingen

5 van 5 Sterren
Van A Nijhuis
44 jaar
11 augustus 2018

Het is waar, een geweldig bed!

We waren al twee jaar op zoek naar een nieuw bed, maar konden niet slagen.
Na het lezen van goede reviews en de uitslag van consumenten testen, hebben we de gok gewaagd en een Emma bed online besteld.

Dat was de beste beslissing ooit. We zijn enorm tevreden. We kochten de boxspring, 2 matrassen en de topper.

Na een paar dagen heerlijk te hebben geslapen, hebben we ook de kussens en het dekbed besteld, dat maakt het voor ons compleet. Het voelt allemaal luxe aan. We worden er echt blij van.

In vergelijking met ons oude bed slapen we beter en worden we uitgerust wakker zonder pijn in heupen en arm/schouder. Het bed is lekker hoog, dus in en uit stappen gaat makkelijk.

Ook fijn dat alles te wassen is, om het goed schoon te kunnen houden.

Verder een goede service en levering. Oh en ik lees over luchtjes, maar daar heb ik niks van gemerkt, gewoon na levering even goed luchten.
Dikke 10 voor Emma.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Jolanda B
29 jaar
4 augustus 2018

Hele fijne service en een goed matras

Ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van de Emma Klantenservice! Ik had helaas het Emma Matras terug gestuurd omdat ik hem toch wat aan de zachte kant vond liggen. Ik had hem dus retour aangeven. Dit was geen enkel probleem, er werd zelfs mee gedacht voor een oplossing. Dit werd snel, professioneel en vriendelijk opgelost. Het mail contact was ook erg snel. Dank daarvoor. Mijn complimenten gaan dan ook uit naar Matheus van de Emma klantenservice. Met Matheus heb ik veel contact gehad via de mail, en dit heb ik als erg prettig ervaren. Door de oplossende en positieve benadering van dit bedrijf en nogmaals de Reclame te hebben gezien en het feit dat het Emma matras keer op keer als beste uit de test komt, ben ik toch nogmaals overstag gegaan! Ik ga het matras nogmaals proberen, nu dan een grotere maat 200x200 en in combinatie met de boxspring. En ook nu voor een wat langere periode, misschien was 1 week toch wat kort om echt goed te kunnen beslissen ;). Ik wacht weer geduldig op de bestelling en ik hoop dat het matras toch gaat bevallen! Nogmaals dank, en ga zo door met jullie service! Hartelijke groeten, Jolanda uit Rotterdam.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van gillie peeters
47 jaar
31 juli 2018

opstaan zonder rugpijn

hier voor hebben we en Nasa matras gehad, lag hard ik stond keer op keer gebroken op, rugpijn heup en schouder partij , we slapen nu sinds 5 dagen op een emma matras.......wat een fijne matras gelijk na 1 keer slapen merkte ik dat ik opstond zonder pijntjes, ik weeg zelf 55 kilo en zelfs voor mij ligt die eerlijk zacht.
de geur van deze matras ervaar ik niet echt als hinderlijk als ik het moet beschrijven is het een sterke muffe geur. Ook de levertijd was zoals ze beschrijven op de site 3 werkdagen ik ben super bij en uitgerust met deze emma matras
kan hem iedereen aanbevelen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Piet Temming
63 jaar
22 juli 2018

Dhr.temming

Ik ben invaliede door een val van 12 meter.
Heb vanaf die tijd niet goed meer geslapen maar met het Emma matras heerlijk.
Ben nu aan het sparen voor het kussen had ook me nek gebroken me rug me been verbrijzeld en me arm bijna alles was gebroken.
Lag eerst op matrassen van Ikea ook wel goed maar wat ik nu meemaak ongelooflijk.
Ik ben een koning te rijk jullie moeten aan ziekenhuizen leveren.
Nu gauw sparen voor een kussen Emma bedankt ik heb me leven weer terug.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van M.C.M. van Baar
63 jaar
28 juni 2018

Minpuntje

Ik vind Emma fijn omdat mijn rugklachten na drie weken een stuk minder zijn.
Een minpuntje is wel het bed verschonen. Emma heeft een behoorlijk gewicht! Wij hebben twee eenpersoons Emmamatrassen in een tweepersoonsbed liggen en dan is het heel hard werken om een hoeslaken over De beide Emma’s te trekken. Maar nogmaals ..... slapen op Emma is heerlijk. Als het verschonen een fluitje van een cent geweest was dan waren het 5 sterren geweest.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van pg groenendijk
63 jaar
27 juni 2018

emma orginal

wij hebben er nu een nacht op geslapenen en bevalt ons nu al uitstekend wij kwamen zonder nek en rug pijn uit bed

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van E. Schiele
39 jaar
18 juni 2018

Nog nooit zo een fijn matras gehad

I.v.m. allergieën, lichaamsklachten en na vele positieve verhalen, zijn wij aan het Emma matras begonnen. Inmiddels zijn we uitgebreid met meerdere matrassen. De eerste nacht was natuurlijk even wennen, het lijkt alsof je in het matras zakt en het voelt heel anders aan dan de meeste merk matrassen die wij geprobeerd hebben. Met een dag waren wij de matras gewend. Geen enkele lichaamsklachten meer en met de dagen, namen allergieën ook af. Emma biedt de mogelijkheid tot verschillende maten, dat was fijn voor ons gezien wij allemaal erg lang zijn. De extra tijk is helaas nog niet in het assortiment, maar daarover berichten zij zodra deze er is. De service is fijn. Je krijgt snel antwoord op je vragen en ze helpen je graag verder met eerlijk antwoord. Geen verkoop verhaal of onzin. Zo ook over het wassen van de bovenste tijk van het matras. Inmiddels 1x gedaan i.v.m. een ongelukje van ons kleine zoontje. Perfect! De kwaliteit blijft ontzettend mooi en de tijk krimpt niet. Zeer makkelijk er weer aan te ritsen. Wij zijn ontzettend blij met Emma en houden geregeld de site in de gaten over nieuwe producten. We zien dat Emma groeiende is en gezien onze ervaring, niet zo gek. Voor ons geen ander merk matras meer. Het aanbod van proef proberen biedt twijfelaars de mogelijkheid om toch het matras te proberen zonder verplichtingen. Dat is echt fijn, want zo zaten wij ook. Alweer proberen? Straks bevalt het weer niet en voor een pittig bedrag… Het bestellen, leveren en betalen gaat heel netjes. Wij zijn dik tevreden en raden iedereen Emma aan.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Hanane
32 jaar
8 juni 2018

Beste matras ooit

het beste matras waar ik ooit op heb geslapen. jeetje wat heb ik moeite moeten doen om het juiste matras vinden. ik ben zeker wel 2,5 jaar bezig om gewoon een goed matras te vinden. eindelijk! Ik ben en er blij mee en heb het ook aan iedereen in mijn omgeving aangeraden.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van M. Lopez
41 jaar
2 juni 2018

Heerlijke matras en kussens!

Vanacht de eerste nacht slapen we beiden heerlijk. Ik ben een zijslaper mijn man een buikslaper, maar het bevalt ons goed.Zo goed, dat ik geen last meer heb van mijn rug.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Martin van beek
0 jaar
30 mei 2018

heerlijk

Voor het eerst uitgeprobeert bij vrienden van mij. Toen ze op vakantie waren heb ik namelijjk 2 weken om hun huis gepast. En wat was het heerlijk! Gelijk verliefd, me vriendin werd er zelf een beetje jaloers op. Maargoed, haar overgehaald om het toch te kopen, dat vind ik zo fijn aan die 100 dagen proefslapen. Dat wij het thuis ook kunnen uitproberen. Nou moet je zeggen dat zij ook wel in love was. We slapen er nu een paar maanden op, en het is als de dag van gisteren... wordt nooit telergesteld. Elke avond smacht ik om naar bed te gaan en opstaan wordt met de dag moeilijker. Lang verhaal kort. Het is gewoon een heerlijk matras!!!!!

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner

11-20 of 372

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord