U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Matras Beoordelingen

4.67/5 (413)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Mooie service

  Van Corrie Naumann

  Wat een nette service van Emma. De matras van mijn man vormde een kuil. Binnen 3 dagen, na sturen van foto's, kregen wij bericht dat het matras omgeruild werd voor een nieuwe. Wat een goede klantenservice. Dit maak je niet vaak mee. Aan alle medewerkers van de klantenservice; zet dit door want men voelt zich als klant serieus genomen. Klasse!

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 61 jaar
 • Verliefd..

  Van Ronald Rietbroek

  Nooit goed kunnen slapen, ik werd altijd vroeg (6u smorgens) moe en met n pijnlijk lijf wakker en kon dan niet meer slapen en dus maar in de kamer achter de Pc ging zitten.
  Na lang wikken de Emma original matras besteld.. Toen de matras aankwam zei mijn vrouw dat ik geen hoge verwachtingen moest hebben want dan zou het wel eens tegen kunnen vallen..
  Ik heb die eerste en alle erop volgende nachten zo heerlijk geslapen, tot wel 10u smorgens.. heeeeerlijk uitgerust én géén pijn in mn lijf meer!!
  Het is dat ik al getrouwd ben anders had ik Emma ten huwelijk gevraagd!

  • Buikslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 61 jaar
 • Klacht

  Van anita bouwens

  Ik ben in staat om Emma matras aan te klagen. Mijn partner O. Posthumus heeft na twee hernia-operaties problemen met zijn rug, totdat hij ca. 3 weken geleden het Emma matras kocht! De pijn is weg! Eindelijk, maar nu komt hij er bijna niet meer uit! Hij duikt er om 20.00 uur in en staat niet voor 08.00 uur op, tenzij het moet. Ik ben blij voor hem, maar vroege uitstapjes zijn er niet meer bij!

  • Zijslaper
  • 14 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 59 jaar
 • Super matras

  Van Daniëlle Caro

  Ik ben heel erg tevreden over ons matras, eerst 100 dagen proefslapen is natuurlijk al super. Geen pijn meer tijdens het slapen, voor mij echt een verademing.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 46 jaar
 • Nooit meer anders

  Van Kevin de Kooker

  Ik ben altijd al een lastige slaper geweest, omdat ik erg kritisch ben op het kussen. Ik vond mijn kussens altijd net de zacht of te hard, te dun of te dik. Maar de aanschaf van het Emma kussen was mijn beste idee ooit. Elke avond opnieuw is het genieten! Echt een aanrader!

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 24 jaar
 • Dhr

  Van Rob Tollenaar

  Fijn matrijs, maar de schouderzone had wat hoger mogen/moeten zitten, helaas ligt mijn arm op mijn zij nog wel eens in de knel

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 57 jaar
 • top

  Van jl adam

  nette vlotte levering, vraag aan klantenservice vriendelijk en snel beantwoord
  het matras: eerste nacht was even wennen, daarna al snel heerlijk op geslapen, uitgerust en ontspannen wakker geworden, minder draaien, geen pijn (ben rug patient)
  de 100 dagen proefslapen heb ik niet nodig, een week was voldoende

  • Zijslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 60 jaar
 • Mijn grote winnaar!

  Van Jacques

  Ik kon door de bomen het bos niet meer zien. Wat zijn er veel matrassen tegenwoordig. Heb zelf maar een test gehouden en heb een paar matrassen online besteld die retourgarantie gaven. Emma is de grote winnaar, die andere stuur ik lekker weer terug. Dit is een aanrader mensen!

 • Jurgen

  Van Jurgen

  Mijn vrouw en ik waren in het begin skeptisch om matrassen online te bestellen, maar dat was helemaal voor niets, alles is perfect goed gekomen. En wat daar nog bij komt is dat we erg goed op Emma slapen, we zijn erg enthousiast, en kunnen iedereen aanraden het uit te proberen!!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 39 jaar
 • 1 nacht al fijn geslapen

  Van Gerard Huisman

  Slaap beter als het oude matras

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 62 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: