Emma Emma Kids
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Matras Beoordelingen

 

4.66 uit 5.00 (372)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Emma Matras Beoordelingen

5 van 5 Sterren
Van Aede Oostra
66 jaar
30 mei 2018

Emmaland

Sinds drie weken slapen wij op een Emmamatras op een Emmaboxspring met een Emma topper. We zijn dus in en op Emma.
We hebben gekozen voor 2 aparte bedden (180 x 80), met daarbovenop een topper van 180 x 160, zodat we in de toekomst bij verhuizen flexibel zijn.
Mijn rug en schouderklachten zijn na 1 week verdwenen. Je krijgt ondersteuning van de matras en topper over je hele lichaam. Als senioren is de overgang naar een boxspring natuurlijk helemaal ideaal, want je staat met 1 draai naast je bed.
Het mooiste is nog dat Emma kans ziet om binnen 1 week te leveren, waar dat elders meer dan 12 weken duurt. Daarbij gezien zijn klasse zeer redelijk geprijsd.
Het ontwerp van boxspring en matras is tijdloos en past prima in ons interieur. Emma mag dus blijven!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van J.W. Smith
82 jaar
24 mei 2018

prima keuze

Het was tijd voor een nieuw matras, dus kijken op internet, in eerste instantie naar een latexmatras omdat dat nooit een miskoop is geweest. Als alternatief kwam het Emma-matras in beeld met een uitstekende beoordeling door de Consumentenbond en ettelijke goede reviews. De gok gewaagd, mede door de proefperiode van 100 dagen. Na 30 dagen was de conclusie: toch te zacht, maar de oplossing kwam dmv een extra verstevigende laag. Slaap nu geheel naar het zin en zelfs dieper dan voorheen. Aldus is Emma een aanrader, met een geweldige service.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Karen Samsons
34 jaar
21 mei 2018

Het geld zeker waard

Het is natuurlijk een heel bedrag wat je uitgeeft en we hebben dan ook lang gezocht naar een goed matras. Inmiddels hebben we het matras ene paar maanden en we zouden het zo weer kopen. Natuurlijk moesten we een beetje wennen, maar nu willen we nooit weer anders.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Jan Donderen
48 jaar
19 mei 2018

Toppertje.

Ik moest wel even een stukje schrijven over hoe fantastisch het Emma matras is. Ik heb in tijden niet zo lekker geslapen. Het matras voelt niet als een koudschuim matras en ik heb geen last meer van nachtelijk zweten. Je mag het matras natuurlijk 100 dagen uitproberen, maar ik was er binnen 3 dagen al uit.

Alleen de doos viel een beetje tegen. Het leek alsof de doos van de vrachtwagen gevallen is en daarna kilometers mee gesleurd was. Gelukkig was er niks aan de hand met het matras en slaapt het heerlijk.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Geeske
26 jaar
19 mei 2018

Ook voor buikslapers

Ik slaap altijd op mijn buik en ik heb er met andere matrassen vaak last van dat ik op mijn rug ´gedwongen´ wordt. Ik word dan altijd wakker van mijn eigen bewegingen. Ik ben heeeeeel blij met mijn nieuwe matras en ik wordt niet meer wakker van mezelf.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Hedwig
55 jaar
18 mei 2018

Nooit verwacht

Ik vind een matras nou niet echt iets wat je koopt via internet en ik verwachtte er dan ook niet heel veel van. Omdat het matras de test van de consumentenbond gewonnen heeft, heb ik de gok toch genomen en het matras geprobeerd. Wat blijkt, het ligt heerlijk! Het matras is voor mij verreweg het beste matras waar ik ooit op geslapen heb en ik heb in mijn leven al heel wat matrassen versleten.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Geraldine
29 jaar
17 mei 2018

Beste matras ooit

Ik sliep de laatste paar jaar super slecht, een vriendin van mij stelde voor om een nieuw matras te kopen. Ik geloofde er niet persé zo in, omdat ik al jaren op mijn oude matras sliep. Bleek mijn oude matras helemaal versleten te zijn. Met mijn nieuwe Emma matras ben ik er pas achtergekomen wat lekker slapen is. Ik ga ook de kopper kopen! Ik ben helemaal Emma fan geworden :D

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Joshua
34 jaar
16 mei 2018

Super snel

Ik ben echt onder de indruk van hoe snel het matras thuisbezorgd werd. Maandag besteld en Woensdag avond sliep ik er al op! Dikke pluim Emma.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
4 van 5 Sterren
Van Juliette
0 jaar
15 mei 2018

Wist ik het maar eerder

Ik wou dat ik eerder wist hoe lekker het Emma matras ligt. Sinds we het matras hebben zijn onze nachten veel rustiger geworden en worden mijn man en ik beide veel uitgeruster wakker. Ook heeft mijn man veel minder last van nachtelijkzweten. Kortom onze slaap is veel beter geworden met het Emma matras. Het enige minpuntje is wel dat het er een matras eerder werd thuisbezorgd dan de andere. Daarom moest mijn man nog een nachtje op het oude matras slapen terwijl ik al kon genieten van de nieuwe Emma.

5 van 5 Sterren
Van Adriaan Parel
45 jaar
14 mei 2018

Beste matras!

Dit is het eerste kwaliteitsmatras dat we hebben gekocht en zowel mijn vrouw als ik zijn absoluut verbaasd over het verschil dat dit matras maakt. We worden 's morgens niet meer wakker met die oude vertrouwde pijn in onze gewrichten. Ik kan dit matras gewoon aan iedereen sterk aanbevelen. We genieten nu van de super kingsize matras waardoor we zoveel ruimte en comfort hebben.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner

21-30 of 372

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord