Nu 15% korting op het nieuwe Emma Original matras! Kortingscode: Nu 15% korting op het nieuwe Emma Original matras! Kortingscode: TUIN13 Nu nog uur geldig Nog uur

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Matras Beoordelingen

4.67/5 (401)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Super matras

  Van Marga Hermanns

  Wat een super matras,bij het oude matras had ik veel last van ochtend stijfheid,en s,Nachts Vaak Wakker van Stijve gewrichten,heb nu 3 nachten gelapen, op het Emma matras en word Lang niet meer zo vaak wakker
  En sta s,ochtends normaal op.Totaal geen last meer van ochtend stijfheid. Een echt een AANRADER!!!

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 54 jaar
 • Fantastisch

  Van Marian VD

  Vanaf dag 1 ben ik lyrisch over het matras. Ik slaap er nu een maand op en vanaf dag 1 zijn mijn lichamelijke klachten bij het opstaan verdwenen en is mijn slaapkwaliteit ontzettend verhoogd waardoor mijn burn-out klachten ook verminderen. Ik raad het iedereen aan en ga binnenkort ook het kussen voor mezelf en het matras voor mijn zoon aanschaffen. Niet twijfelen, gewoon doen!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 46 jaar
 • emma comfort

  Van Maria Vliem

  slaap nu 2 nachten op deze matras en zou hem niet meer kwijt willen. Wat ligt dit lekker. Ik had dit veel eerder moeten doen.

  • Rugslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 77 jaar
 • Veel minder rugpijn

  Van Danny Coolen

  Sinds begin dec slaap ik op het emma matras en bijbehorend kussen.
  Levering was supersnel binnen 24uur. Contact met de klantenservice was ook supersnel en ontzettend behulpzaam en vriendelijk.
  Al jaren heb ik heftige rugklachten en na vele dure matrassen te hebben gekocht die gedurende de nacht niet mijn pijnklachten verlichtten de Emma aangeschaft.
  Ik was eerst was sceptisch omdat ik al zoveel geprobeert had, maar vanaf dag 1 slaap ik heerlijk. Het matras past zich perfect aan aan t lichaam en het bijbehorende kussen geeft de perfecte ondersteuning.
  Mijn rugklachten zijn aanzienlijk vermindert en kan t Emma matras iedereen aanraden.
  Heb zojuist ook de bijbehorende topper besteld voor nog meer comfort. Ik ben benieuwd!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 39 jaar
 • Geweldig

  Van Martin van Gils

  Bestelling op tijd geleverd!
  Vanaf de eerste nacht héérlijk geslapen. Was ik maar eerder over gestapt....

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 52 jaar
 • matras en service echt top!

  Van Galina Maatjes

  sinds augustus al twee losse matrassen. Man met twee frozen shoulders helemaal gelukkig. Vanwege mijn vreemde zij slaaphouding kreeg ik last van een verdraaide heup en raadde mijn fysio aan om een iets harder matras te kopen. Via de chat, 4 maanden na aanschaf, gevraagd om de tussenlaag en werd meteen kosteloos verstuurd! Echt top service! Blij ei.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 44 jaar
 • In 1 woord geweldig!

  Van Marian van Dalen

  Een geweldig matras vanaf het eerste moment dat ik er op lag. Na elf jaar op mijn oude matras was ik er ook hard aan toe. Ik sliep slecht vooral in de eerste uren van de nacht wat mede geresulteerd heeft in een burn-out. Vanaf nacht 1 slaap ik aan 1 stuk door. Mijn energie begint merkbaar toe te nemen en ik maak echt reclame bij vrienden en collega’s voor dit matras, Ik ga elke avond met plezier naar bed en vind het moeilijk om op te staan zo lekker ligt het. Ik heb geen last meer van mijn lijf bij het opstaan alleen nog soms nekpijn dus ik ga nu ook het kussen bestellen. Ook mijn zoon krijgt binnenkort dit matras. Niet twijfelen, gewoon doen je krijgt er geen spijt van!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 46 jaar
 • Top matras

  Van Stoyna Ganscheva

  Stond al 6 jaar met enorme rugpijn op morgens, ook vaak van de rugpijn wakker, heb een Emma matras 1 jaar geleden kado gekregen en v.a. de 2e nacht nooit meer rugpijn gehad, 1e nacht was erg wennen, maar daarna....wil dit matras nooit meer kwijt!!!!

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 59 jaar
 • geweldige matras

  Van Marcus de Leeuw

  Ruim 1 jaar geleden gekocht en nog steeds geeft deze matras een goede ondersteuning voor je rug en zij waardoor wij iedere dag opnieuw uitgerust opstaan.
  Deze matras is echt voor iedereen aan te bevelen. Ook mensen met rugklachten!
  De kussens van Emma gaan wij nu bestellen.

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 57 jaar
 • kussen

  Van Roelof Smit

  Na twee dagen de matrassen te hebben gebruikt besloten om ook voor mij een kussen te bestellen. Bij het matras was slapen direct heerlijk, bij het kussen was het wennen. Nu één laag eruit gehaald en nu bevalt het prima. Ik ben dolblij nu goed kunnen slapen en lekker uitgerust wakker worden

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 60 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.