U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Matras Beoordelingen

4.67/5 (413)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • BEST EVER

  Van J. Van Broek

  Sinds twee maanden ben ik gaan samenwonen met mijn nieuwe vriend en we hebben alles nieuw gekocht dus ook een matras. Na lang wikken en wegen hebben we voor een Emma gekozen. Bestellen ging gemakkelijk en het is binnen twee werkdagen geleverd, erg snel. Naar de slaapkamer gebracht en uitgepakt, handig dat het boekje er bij geleverd werd. Top service EMMA ga zo door wij zijn verliefd op jullie matras nu nog de andere spullen

 • Mw.

  Van Marjolein Spe

  Het matras slaapt fantastisch. Toen het pakket werd geleverd kon ik niet geloven dat daar een matras in zat. Maar eenmaal uit de vacuüm gezogen zak kwam een heel dik matras tevoorschijn. Ik ben hernia patiënt, maar met dit matras geen pijn meer. Een groot nadeel.... het stinkt. Vandaar mijn 3 sterren.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 50 jaar
 • Nu pas een emma matras?

  Van Arnold Blaauw

  Als ik dit geweten had, was ik al jaren eerder overgestapt op een emma matras. Pijnvrij in de lage rug is heel wat waard!,,

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 60 jaar
 • Aanrader!!

  Van Annemiek Waarts

  Ik heb het Emma matras en het kussen nu sinds september 2018.
  En na jaren slaap ik eindelijk weer veel beter.
  (wel even laten luchten want de geur in het begin is niet zo prettig)

  Sinds 2014 last van meerdere hernia's en veel matrassen en toppers geprobeerd ( ook medische ) waarbij ik toch s'nachts en s'ochtends wakker werd met extra pijn in m'n rug en beknelde armen/schouders. Nu gelukkig geen last meer van die extra pijn.
  Ik raad het aan om het matras met kussen te kopen want dat is een hemelse combinatie.

  • Zijslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 33 jaar
 • Zeer tevreden, alleen niet geschikt voor ons!

  Van Ezra van der Werff

  Een mooi kwaliteitsmatras, die gewoon goed aanvoelde. Toch hadden wij na het ontwaken wat fysieke klachten op dit matras. Na contact te hebben gehad met een medewerker bij Emma is er een keurige oplossing aangeboden. Er werd ons kosteloos een extra laag toegezonden. Helaas bleek dit voor ons niet de oplossing. Uiteindelijk toch gekozen het matras te retourneren. Ons matras is keurig opgehaald en wij hebben de door ons betaalde factuur netjes weer op onze rekening staan. Mijn complimenten aan Emma voor de keurige service. Ze maken waar wat ze beloven!

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 41 jaar
 • Voor elke houding goed!

  Van Caroline de Gier

  Als buikslaper en rugslaper heb ik moeite om een comfortabel matras te vinden. Het Emma matras ligt in elke houding heerlijk!

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 39 jaar
 • Superfijn matras

  Van Marieke de N.

  Echt een aanrader! Je ligt echt goed ondersteund maar niet te zacht, ben echt helemaal uitgeslapen nu.

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 25 jaar
 • Sabine

  Van Sabine

  Aan te raden: ik heb de matras nu sinds 4 nachten. De eerste nacht heb ik super gelegen, het was erg aangenaam, ik kon echter niet slapen, omdat de matras erg sterk uitwasemde. In de tweede nacht was het na een dag intensief luchten voor de open deur al iets beter. Sinds de 4e nacht is het duidelijk beter. Ik slaap erg goed, vooral geen last van slapende armen en ik heb ‘s ochtends geen zin om op te staan, ik zou nog langer kunnen liggen...het was een goede beslissing en ook de eerste indruk, dat ze te zacht was, is niet bevestigd. De matras is super comfortabel... Duidelijke aanrader...

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 47 jaar
 • Prima matras, maar gebruikte boxpring geleverd

  Van Rene Bult

  Lang moeten wachten op het Emma matras en boxspring, maar dan kan gebeuren. Helaas bleek bij levering dat de boxspring zeker niet nieuw was. Verpakking was al eens geopend en het bed had op verschillende plekken beschadigingen / gebruikerssporen. Kennelijk het nadeel van de 100 dagen regeling. Matras was wel nieuw. Excuses gekregen en inmiddels is een nieuw bed besteld (wel even 5 weken geduld hebben). Dus tot die tijd slapen op een bed dat al beslapen is. Geen fijn idee. Buiten de boxspring geen klachten over het matras....slaapt prima. Net nog even de beschermhoes besteld. Had wellicht een mooi gebaar ter compensatie geweest, maar helaas neemt Emma daar geen enkel initiatief in.

  • Overdwars
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met meerdere partners
  • 50 jaar
 • matras

  Van Van de Pas

  Mijn man en ik zijn 77 jaar oud. En waren volgens mij dochter toe aan een nieuw matras. Wij zagen Emma veel voorbij komen op TV, de gok gewaagd. en wij hebben hier totaal geen spijt van. Wij slapen beter dan ooit.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: