Nu 14% korting op de Emma Original! De kortingscode: Nu 14% korting op de Emma Original! De kortingscode: Valentijn14 Nu nog uur geldig Nog uur

Je hebt niets in je winkelwagen.

Matras Beoordelingen

4.66/5 (386)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Myrthe

  Van Myrthe

  Emma is klasse. Ik slaap goed en hoefde geen vermogen uit te geven.

  • Overdwars
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 36 jaar
 • Kim

  Van Kim

  Minder rugpijn en daardoor een betere slaap.

  • Rugslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Met meerdere partners
  • 62 jaar
 • Fred

  Van Fred

  Ondanks aanvankelijke twijfel heb ik toch besloten om online een Emma te bestellen. Na een zeer informatief advies heb ik de matras besteld en die werd me 4 dagen later geleverd. De “opbouw” was simpel en in een mum van tijd gedaan. Nadat de Emma binnen zich binnen enkele minuten ontvouwde, kon ik voor het eerst gaan proefliggen. Ik was meteen helemaal weg van mijn nieuwe matras. Daarvoor heb ik bij na 10 jaar op een relatief hard matras geslapen en daarom voelde de Emma in het begin erg zacht. Maar zodra ik erop ging liggen kon ik die zachtheid meteen waarderen. Je zakt enkele millimeters in de matras weg en ligt daarna relatief vast en toch erg comfortabel. Ik heb de Emma ondertussen meer dan 2 maanden in mijn bezit en slaap sindsdien de nachten door en sta ‘s ochtends zonder problemen op. Ook met de prijs-/kwaliteitsverhouding ben ik erg tevreden, omdat ik me de aanschaf van een lattenbodem kon besparen.

  • Overdwars
  • 10 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 25 jaar
 • Marjan

  Van Marjan

  Totaal verrast, we dachten echt niet dat een online matras zo goed kon zijn.

  • Overdwars
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 34 jaar
 • Sari

  Van Sari

  Helaas was Emma niets voor mij. Ik kan niet precies zeggen wat het was, maar het mocht niet zo zijn. Het terugsturen had ik mij eerlijk gezegd veel lastiger voorgesteld. Eén telefoontje en mijn matras ook al na 7 dagen afgehaald. Oké, ik moest de matras in het folie doen, maar dat was geen groot probleem. Daarna kreeg ik het geld ook heel snel terug. Complimenten daarvoor.

  • Overdwars
  • 5 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 29 jaar
 • Sven

  Van Sven

  Mijn vriendin vond mijn oude matras veels te hard, maar sinds ik Emma heb slaapt ze weer graag bij mij.

  • Overdwars
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 32 jaar
 • Anass

  Van Anass

  De matras ruikt in het begin een beetje naar oplosmiddel. Gelukkig ging dat na een tijdje goed ventileren snel weg. Ik slaap echt goed en vind het bijna jammer dat ik ‘s ochtends op moet staan.

  • 27 jaar
 • Inessa

  Van Inessa

  Zeer goed matras.

  • Zijslaper
  • 5 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 44 jaar
 • Bor

  Van Bor

  Met de 100 dagen proefslapen loopt men als koper geen risico en het is echt de moeite waard. Een goed matras hoeft geen vermogen te kosten.

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 30 jaar
 • Bert

  Van Bert

  Ik heb er al over nagedacht om Emma mee te nemen op vakantie.

  • Overdwars
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 54 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.