U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Matras Beoordelingen

4.67/5 (413)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • nooit meer anders

  Van Angela

  Ik ben een rugpatient, ik heb echt al jaren last van mijn rug en bekken. En al tig matrassen uitgeprobeerd. Op aanraden van mijn vriendin heb ik een Emma gekocht, deze kan je toch 100 dagen uitproberen dacht ik. En we zijn nu 1,5 maand verder en ik wil echt niet anders meer. Het eerste matras sinds jaren die mij eindelijk goed laat slapen zonder dat ik 's nachts wakker wordt van de pijn. Ik wil in ieder geval nooit meer anders.

 • Dirk

  Van Dirk

  Absolute aanrader! Dacht eerst dat de Emma te zacht zou zijn, maar dat is ze echt niet.

  • Rugslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Met meerdere partners
  • 35 jaar
 • Super matras

  Van Marga Hermanns

  Wat een super matras,bij het oude matras had ik veel last van ochtend stijfheid,en s,Nachts Vaak Wakker van Stijve gewrichten,heb nu 3 nachten gelapen, op het Emma matras en word Lang niet meer zo vaak wakker
  En sta s,ochtends normaal op.Totaal geen last meer van ochtend stijfheid. Een echt een AANRADER!!!

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 54 jaar
 • Fantastisch

  Van Marian VD

  Vanaf dag 1 ben ik lyrisch over het matras. Ik slaap er nu een maand op en vanaf dag 1 zijn mijn lichamelijke klachten bij het opstaan verdwenen en is mijn slaapkwaliteit ontzettend verhoogd waardoor mijn burn-out klachten ook verminderen. Ik raad het iedereen aan en ga binnenkort ook het kussen voor mezelf en het matras voor mijn zoon aanschaffen. Niet twijfelen, gewoon doen!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 46 jaar
 • emma comfort

  Van Maria Vliem

  slaap nu 2 nachten op deze matras en zou hem niet meer kwijt willen. Wat ligt dit lekker. Ik had dit veel eerder moeten doen.

  • Rugslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 77 jaar
 • Veel minder rugpijn

  Van Danny Coolen

  Sinds begin dec slaap ik op het emma matras en bijbehorend kussen.
  Levering was supersnel binnen 24uur. Contact met de klantenservice was ook supersnel en ontzettend behulpzaam en vriendelijk.
  Al jaren heb ik heftige rugklachten en na vele dure matrassen te hebben gekocht die gedurende de nacht niet mijn pijnklachten verlichtten de Emma aangeschaft.
  Ik was eerst was sceptisch omdat ik al zoveel geprobeert had, maar vanaf dag 1 slaap ik heerlijk. Het matras past zich perfect aan aan t lichaam en het bijbehorende kussen geeft de perfecte ondersteuning.
  Mijn rugklachten zijn aanzienlijk vermindert en kan t Emma matras iedereen aanraden.
  Heb zojuist ook de bijbehorende topper besteld voor nog meer comfort. Ik ben benieuwd!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 39 jaar
 • Geweldig

  Van Martin van Gils

  Bestelling op tijd geleverd!
  Vanaf de eerste nacht héérlijk geslapen. Was ik maar eerder over gestapt....

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 52 jaar
 • matras en service echt top!

  Van Galina Maatjes

  sinds augustus al twee losse matrassen. Man met twee frozen shoulders helemaal gelukkig. Vanwege mijn vreemde zij slaaphouding kreeg ik last van een verdraaide heup en raadde mijn fysio aan om een iets harder matras te kopen. Via de chat, 4 maanden na aanschaf, gevraagd om de tussenlaag en werd meteen kosteloos verstuurd! Echt top service! Blij ei.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 44 jaar
 • In 1 woord geweldig!

  Van Marian van Dalen

  Een geweldig matras vanaf het eerste moment dat ik er op lag. Na elf jaar op mijn oude matras was ik er ook hard aan toe. Ik sliep slecht vooral in de eerste uren van de nacht wat mede geresulteerd heeft in een burn-out. Vanaf nacht 1 slaap ik aan 1 stuk door. Mijn energie begint merkbaar toe te nemen en ik maak echt reclame bij vrienden en collega’s voor dit matras, Ik ga elke avond met plezier naar bed en vind het moeilijk om op te staan zo lekker ligt het. Ik heb geen last meer van mijn lijf bij het opstaan alleen nog soms nekpijn dus ik ga nu ook het kussen bestellen. Ook mijn zoon krijgt binnenkort dit matras. Niet twijfelen, gewoon doen je krijgt er geen spijt van!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 46 jaar
 • Top matras

  Van Stoyna Ganscheva

  Stond al 6 jaar met enorme rugpijn op morgens, ook vaak van de rugpijn wakker, heb een Emma matras 1 jaar geleden kado gekregen en v.a. de 2e nacht nooit meer rugpijn gehad, 1e nacht was erg wennen, maar daarna....wil dit matras nooit meer kwijt!!!!

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 59 jaar
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 5
 5. 6
 6. ...
 7. 42
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: