🐇🐰🥚🐣 PAASACTIE! Nu 20% paaskorting op het Emma Original matras! Kortingscode: 🐇🐰🥚🐣 PAASACTIE! Nu 20% paaskorting op het Emma Original matras! Kortingscode: PAASHAAS Nu nog uur geldig Nog uur

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Matras Beoordelingen

4.66/5 (393)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Het is waar, een geweldig bed!

  Van A Nijhuis

  We waren al twee jaar op zoek naar een nieuw bed, maar konden niet slagen.
  Na het lezen van goede reviews en de uitslag van consumenten testen, hebben we de gok gewaagd en een Emma bed online besteld.

  Dat was de beste beslissing ooit. We zijn enorm tevreden. We kochten de boxspring, 2 matrassen en de topper.

  Na een paar dagen heerlijk te hebben geslapen, hebben we ook de kussens en het dekbed besteld, dat maakt het voor ons compleet. Het voelt allemaal luxe aan. We worden er echt blij van.

  In vergelijking met ons oude bed slapen we beter en worden we uitgerust wakker zonder pijn in heupen en arm/schouder. Het bed is lekker hoog, dus in en uit stappen gaat makkelijk.

  Ook fijn dat alles te wassen is, om het goed schoon te kunnen houden.

  Verder een goede service en levering. Oh en ik lees over luchtjes, maar daar heb ik niks van gemerkt, gewoon na levering even goed luchten.
  Dikke 10 voor Emma.

  • Zijslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 44 jaar
 • Hele fijne service en een goed matras

  Van Jolanda B

  Ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van de Emma Klantenservice! Ik had helaas het Emma Matras terug gestuurd omdat ik hem toch wat aan de zachte kant vond liggen. Ik had hem dus retour aangeven. Dit was geen enkel probleem, er werd zelfs mee gedacht voor een oplossing. Dit werd snel, professioneel en vriendelijk opgelost. Het mail contact was ook erg snel. Dank daarvoor. Mijn complimenten gaan dan ook uit naar Matheus van de Emma klantenservice. Met Matheus heb ik veel contact gehad via de mail, en dit heb ik als erg prettig ervaren. Door de oplossende en positieve benadering van dit bedrijf en nogmaals de Reclame te hebben gezien en het feit dat het Emma matras keer op keer als beste uit de test komt, ben ik toch nogmaals overstag gegaan! Ik ga het matras nogmaals proberen, nu dan een grotere maat 200x200 en in combinatie met de boxspring. En ook nu voor een wat langere periode, misschien was 1 week toch wat kort om echt goed te kunnen beslissen ;). Ik wacht weer geduldig op de bestelling en ik hoop dat het matras toch gaat bevallen! Nogmaals dank, en ga zo door met jullie service! Hartelijke groeten, Jolanda uit Rotterdam.

  • Rugslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 29 jaar
 • Hele fijne klantenservice en een goed matras!

  Van Jolanda B

  Ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van de Emma Klantenservice! Ik had helaas het Emma Matras terug gestuurd omdat ik hem toch wat aan de zachte kant vond liggen. Ik had hem dus retour aangeven. Dit was geen enkel probleem, er werd zelfs mee gedacht voor een oplossing. Uiteindelikk toch gekozen voor retour. Dit werd snel, professioneel en vriendelijk opgelost. Het mail contact was ook erg snel. Dank daarvoor. Mijn complimenten gaan dan ook uit naar Matheus van de Emma klantenservice. Met Matheus heb ik veel contact gehad via de mail, en dit heb ik als erg prettig ervaren. Door de oplossende en positieve benadering van dit bedrijf en nogmaals de Reclame gezien te hebben van het Emma Matras, ben ik toch nogmaals overstag gegaan! Ik ga het matras nogmaals proberen. ( dit omdat het Emma matras toch wel een goede kwaliteit bleek, na ergens anders ook matrassen te hebben bekeken ) nu hebben we hem dan in een grotere maat bestelt 200x200 en in combinatie met de boxspring. En ook nu voor een wat langere periode, misschien was 1 week uitproberen toch wat kort om echt goed te kunnen beslissen ;). Ik wacht weer geduldig op de bestelling en ik hoop dat het matras toch gaat bevallen! Nogmaals dank en ga zo door met jullie service! Hartelijke groeten, Jolanda uit Rotterdam.

  • Rugslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 29 jaar
 • opstaan zonder rugpijn

  Van gillie peeters

  hier voor hebben we en Nasa matras gehad, lag hard ik stond keer op keer gebroken op, rugpijn heup en schouder partij , we slapen nu sinds 5 dagen op een emma matras.......wat een fijne matras gelijk na 1 keer slapen merkte ik dat ik opstond zonder pijntjes, ik weeg zelf 55 kilo en zelfs voor mij ligt die eerlijk zacht.
  de geur van deze matras ervaar ik niet echt als hinderlijk als ik het moet beschrijven is het een sterke muffe geur. Ook de levertijd was zoals ze beschrijven op de site 3 werkdagen ik ben super bij en uitgerust met deze emma matras
  kan hem iedereen aanbevelen.

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 47 jaar
 • Dhr.temming

  Van Piet Temming

  Ik ben invaliede door een val van 12 meter.
  Heb vanaf die tijd niet goed meer geslapen maar met het Emma matras heerlijk.
  Ben nu aan het sparen voor het kussen had ook me nek gebroken me rug me been verbrijzeld en me arm bijna alles was gebroken.
  Lag eerst op matrassen van Ikea ook wel goed maar wat ik nu meemaak ongelooflijk.
  Ik ben een koning te rijk jullie moeten aan ziekenhuizen leveren.
  Nu gauw sparen voor een kussen Emma bedankt ik heb me leven weer terug.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 63 jaar
 • Minpuntje

  Van M.C.M. van Baar

  Ik vind Emma fijn omdat mijn rugklachten na drie weken een stuk minder zijn.
  Een minpuntje is wel het bed verschonen. Emma heeft een behoorlijk gewicht! Wij hebben twee eenpersoons Emmamatrassen in een tweepersoonsbed liggen en dan is het heel hard werken om een hoeslaken over De beide Emma’s te trekken. Maar nogmaals ..... slapen op Emma is heerlijk. Als het verschonen een fluitje van een cent geweest was dan waren het 5 sterren geweest.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 63 jaar
 • emma orginal

  Van pg groenendijk

  wij hebben er nu een nacht op geslapenen en bevalt ons nu al uitstekend wij kwamen zonder nek en rug pijn uit bed

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 63 jaar
 • Nog nooit zo een fijn matras gehad

  Van E. Schiele

  I.v.m. allergieën, lichaamsklachten en na vele positieve verhalen, zijn wij aan het Emma matras begonnen. Inmiddels zijn we uitgebreid met meerdere matrassen. De eerste nacht was natuurlijk even wennen, het lijkt alsof je in het matras zakt en het voelt heel anders aan dan de meeste merk matrassen die wij geprobeerd hebben. Met een dag waren wij de matras gewend. Geen enkele lichaamsklachten meer en met de dagen, namen allergieën ook af. Emma biedt de mogelijkheid tot verschillende maten, dat was fijn voor ons gezien wij allemaal erg lang zijn. De extra tijk is helaas nog niet in het assortiment, maar daarover berichten zij zodra deze er is. De service is fijn. Je krijgt snel antwoord op je vragen en ze helpen je graag verder met eerlijk antwoord. Geen verkoop verhaal of onzin. Zo ook over het wassen van de bovenste tijk van het matras. Inmiddels 1x gedaan i.v.m. een ongelukje van ons kleine zoontje. Perfect! De kwaliteit blijft ontzettend mooi en de tijk krimpt niet. Zeer makkelijk er weer aan te ritsen. Wij zijn ontzettend blij met Emma en houden geregeld de site in de gaten over nieuwe producten. We zien dat Emma groeiende is en gezien onze ervaring, niet zo gek. Voor ons geen ander merk matras meer. Het aanbod van proef proberen biedt twijfelaars de mogelijkheid om toch het matras te proberen zonder verplichtingen. Dat is echt fijn, want zo zaten wij ook. Alweer proberen? Straks bevalt het weer niet en voor een pittig bedrag… Het bestellen, leveren en betalen gaat heel netjes. Wij zijn dik tevreden en raden iedereen Emma aan.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 39 jaar
 • Beste matras ooit

  Van Hanane

  het beste matras waar ik ooit op heb geslapen. jeetje wat heb ik moeite moeten doen om het juiste matras vinden. ik ben zeker wel 2,5 jaar bezig om gewoon een goed matras te vinden. eindelijk! Ik ben en er blij mee en heb het ook aan iedereen in mijn omgeving aangeraden.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • 32 jaar
 • Heerlijke matras en kussens!

  Van M. Lopez

  Vanacht de eerste nacht slapen we beiden heerlijk. Ik ben een zijslaper mijn man een buikslaper, maar het bevalt ons goed.Zo goed, dat ik geen last meer heb van mijn rug.

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • 41 jaar
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 5
 5. 6
 6. ...
 7. 40
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.