Emma Emma Kids
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Matras Beoordelingen

 

4.66 uit 5.00 (372)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Emma Matras Beoordelingen

5 van 5 Sterren
Van Sven
41 jaar
13 mei 2018

Super vriendelijk

Hallo allemaal,
Ik ben normaal niet zo van het schrijven van reviews, maar het emma matras is zo goed, het moet wel.
Ik wil graag al het personeel van Emma prijzen en bedanken!
Het vriendelijke en deskundige advies hier is echt een voorbeeld voor veel bedrijven !!!!
Ik kan echt geen kritiek punten bedenken en kan alleen maar emma aanraden.
Ik vind het matras, beter dan mijn oude.
Of het nu voor iedereen de juiste matras is, moet je zelf maar uitvinden.
Het matras ligt echt heerlijk en de medewerkers blinken uit in service en vriendelijkheid.
Nogmaals hartelijk dank

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Mary
63 jaar
12 mei 2018

Verrassend comfortabel!

We kochten deze matras na enig overleg. Ons oude matras was ongemakkelijk geworden en we wilden een matras die zowel comfortabel als ondersteunend was. Het Emma-matras was het perfecte matras hiervooer. Eenvoudig te bestellen en de oorspronkelijke, geur die we verwachten bij het uitpakken was licht en ging zeer snel weg. We zijn erg blij met de aankoop en hebben er nu ook een besteld voor onze dochter.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Denise Snijders
35 jaar
8 mei 2018

Heerlijk matras

De 100 dagen proefslapen is ideaal! Na diverse miskopen durfde ik het alleen aan om een Emma matras te bestellen vanwege deze gunstige uitprobeer voorwaarden (mijn ervaring na diverse miskopen is dat in de winkel eigenlijk alles wel lekker ligt en dat je er met 5 minuten proefliggen nooit achter kunt komen wat nu écht een fijn matras is).
Maar het Emma matras bleek echt een schot in de roos. Wat een fijn matras! Zacht maar toch met voldoende ondersteuning. De bovenlaag is heel bijzonder: je zakt er lekker in, maar het heeft geen overdreven traagschuim-effect. Ik vind het een uniek matras en zowel

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Arie Koops
52 jaar
5 mei 2018

Perfecte service, ook bij retour

Wij hebben twee Emma matrassen besteld. Mijn vrouw lag er echter niet prettig op. Of een bed wel of niet goed ligt is immers heel persoonlijk. Wij hebben de matrassen dus na ongeveer 6 weken terug gegeven. De service daarbij was uitstekend. Emma maakte helemaal waar wat beloofd was. Een telefoontje van ons naar Emma was voldoende. De bedden werden opgehaald. Het geld werd keurig teruggestort. Complimenten.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van M.R. Lippold-Pol
50 jaar
3 mei 2018

Deze moet het zijn , hoop vol.

Na 4 jaar lang een wrak te zijn i.v.m. pijnlijke rug/heupen, schouders en tevens elke nacht onrustige pijnlijke benen te hebben bij het slapen en bij het opstaan.
En dagelijks moe te zijn i.v.m slaap te kort en de na pijnen ervan.
Ik heb 7 matrassen geprobeert, proef slapen, van de merken M-Line, Tempur en Bamboo.
Nu vandaag is de Emma matras geleverd. keurig netjes geleverd en makkelijk uit te pakken. 1 mei 2018 besteld en binnen 2 dagen geleverd. Goede service.
Vannacht mag ik mijn 1e nachtje er op uit proberen.
Ik ben hoop vol na de verhalen die ik heb gelezen en hopen dat de Emma matras een blijvertje word.
Ik geef 4 sterren omdat ik de matras nog moet uitproberen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Linda
68 jaar
2 mei 2018

Wonderbaarlijk

Eerst was ik een beetje onzeker of een koudschuim matras wel geschikt zou zijn voor mij. Ik heb mijn hele leven al geslapen op een pocketvering matras. In het begin moest ik dan ook erg wennen aan mijn nieuwe matras en werd ik meerdere keren per nacht wakker. Na precies 10 dagen was dit helemaal over. Ik sliep de 10de nacht in een ruk door en sindsdien wordt ik nooit meer snachts wakker. Ik word veel uitgeruster wakker s ´ ochtends. Het Emma matras is dus ook een matras wat ik iedereen aan zou raden.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Rosa
27 jaar
30 april 2018

Uitgerust opstaan

Aanvankelijk was ik bang dat het matras te zacht zou zijn, maar dat is helemaal niet het geval. Je ligt heel zacht en tegelijkertijd ook stevig. Het meest bizarre vind ik dat ik een jaar lang voor pijn in mijn schouder na een val tijdens het skiën bij de fysio in behandeling was, maar sinds we het nieuwe matras hebben, is die pijn binnen vier dagen weggetrokken. Mijn vriend vindt het matras ook heel fijn slapen. We merken allebei dat we minder bewegen tijdens het slapen omdat het op de een of andere manier heel stabiel ligt. Nu moet ik zeggen dat wij alletwee klein (1.68 en 1.72) en niet heel zwaar (65 en 70 kg) zijn, dus ik weet niet of zware slapers het matras even lekker zouden vinden slapen als wij.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Naomie
0 jaar
29 april 2018

Zoontje

Ik heb het matras gekocht voor mijn zoontje en nog geen week later breekt het arme kind zijn been. Hij heeft het dus gelijk goed kunnen testen. We hebben elkaar nu meerder keren verteld wat een geluk bij een ongeluk het is dat we net een nieuw matras voor hem gekocht hebben.

5 van 5 Sterren
Van Kelly
35 jaar
28 april 2018

Kasteel

Mijn kinderen hebben een kasteel gemaakt van de twee dozen waar onze matrassen in zaten. Super leuk. Ik zou nog wel een extra doos willen hebben. (het matras ligt natuurlijk ook fijn)

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Zomers
68 jaar
27 april 2018

Goede zones

Ik had met mijn oude matras altijd zo´n last van mijn nek omdat ik volgens mij niet voldoende inzakte met mijn schouders. Met de zones die in het emma matras schijnen te zitten heb ik hier helemaal geen last meer van. Erg fijn .

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner

31-40 of 372

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 38

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord