Nu 15% korting op het nieuwe Emma matras! Kortingscode: Nu 15% korting op het nieuwe Emma matras! Kortingscode: MOE Nu nog uur geldig Nog uur

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Matras Beoordelingen

4.67/5 (401)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Anass

  Van Anass

  De matras ruikt in het begin een beetje naar oplosmiddel. Gelukkig ging dat na een tijdje goed ventileren snel weg. Ik slaap echt goed en vind het bijna jammer dat ik ‘s ochtends op moet staan.

  • 27 jaar
 • Inessa

  Van Inessa

  Zeer goed matras.

  • Zijslaper
  • 5 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 44 jaar
 • Bor

  Van Bor

  Met de 100 dagen proefslapen loopt men als koper geen risico en het is echt de moeite waard. Een goed matras hoeft geen vermogen te kosten.

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 30 jaar
 • Bert

  Van Bert

  Ik heb er al over nagedacht om Emma mee te nemen op vakantie.

  • Overdwars
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 54 jaar
 • Ellen

  Van Ellen

  Zonder problemen geleverd. Als een kind zo blij toen ik uit mocht pakken en slapen doe ik ook nog eens een keertje fantastisch.

  • Buikslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 26 jaar
 • Loes

  Van Loes

  De hoogte van de matras is in het begin een beetje wennen, maar zo slaap je wel goed.

  • Overdwars
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 31 jaar
 • Floris

  Van Floris

  Top, ik heb geen aanmerkingen.

  • Rugslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 36 jaar
 • Paul

  Van Paul

  In de speciaalzaak heb ik meerdere matrassen uitgeprobeerd en was volledig overweldigd. Een vriend raadde me toen Emma aan. Besteld, afgeleverd en alles is super.

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 48 jaar
 • Jaap

  Van Jaap

  Gelukkig had ik nog nooit rugproblemen vanwege een matras, maar sinds ik Emma heb slaap ik merkbaar dieper en ben ik overdag meer ontspannen.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
 • Carlijn

  Van Carlijn

  Voorwoord
  “Na 12 jaren “topklasse-premium-matrassen”, waarop ik bijna mijn hele jeugd heb doorgebracht, en, toegegeven, ook echt goed geslapen heb, dacht ik bij mezelf dat het de hoogste tijd werd voor een nieuwe. Zoals dat vandaag de dag gaat, heb ook ik gewoon een keer “matras” gegoogled. Ik had geen zin om meerdere matrashandelaren af te struinen en omdat ik geen flauw idee had van de materie, wilde ik eens kijken waar het internet me naar toe zou leiden. De website van Emma viel me meteen op, met een nieuwsgierige klik tot gevolg. De omschrijving, de afbeeldingen en de beoordelingen tot nu toe overtuigden me al half, en toen ik daarna ook nog eens de prijs zag, was de bestelling snel gedaan. Natuurlijk heb ik even getwijfeld, omdat ik van mijn ouders de doctrine “goede matrassen moeten duur zijn” had meegekregen, maar met de testfase kon men dit “zichzelf wel eens aandoen”. Hierbij ook nog een woord van dank aan de service voor het rekening houden met mijn extra wensen - het versturen van de matras werd uitgesteld tot na mijn vakantie en de vouchercode zelfs achteraf toegepast!

  Levering
  Na korte tijd was de matras er dan ook al. 200 x 140 cm, in een doos, die niet al te handig was, maar altijd nog 100 keer beter dan een “bedklaar” matras manoeuvreren door een trappenhuis. De doos kon ik zelfs alleen naar de 3e verdieping dragen. Tip: Matras van tevoren al op de plaats van bestemming leggen, omdat ze na het openen direct in de eigenlijke vorm “springt”. En hoppa, daar was ze al klaar voor het slapen.

  Emma
  Nu naar het belangrijkste: de slaap. Ik dacht, na mijn oude, dure matras kan het eigenlijk alleen maar bergafwaarts gaan. Vanwege de prijs had ik ook niet zoveel verwacht - ik zou al tevreden geweest zijn als het maar half zo comfortabel was geweest. Nu heeft Emma mij een zo aangename en comfortabele slaap bezorgd als nooit te voren. Ze is niet te hard en niet te zacht en heeft zich perfect aangepast. Ik had zelfs het gevoel dat ik op haar ook beter kon ademen dan op mijn oude. Bij mijn oude matras had ik 10 - 20 minuten nodig om in te kunnen slapen, en het opstaan was ook niet het meest aangename. Maar in de laatste nachten slaap ik binnen enkele minuten in en wordt ik uitgerust wakker - soms zelfs al fit het bed uitgesprongen voordat mijn wekker afgaat. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Ik hoefde er zelfs niet eens aan te wennen.

  Slotsom
  Emma is een revolutie op de matrassenmarkt. Goedkoop, hoogwaardig, uiterst aangenaam en optisch aansprekend. Iedereen, die over een nieuwe matras zit te denken, kan zich de gang naar de talrijke handelaren gerust besparen en naar Emma gaan. U zult versteld staan:

  Prijs/kwaliteit: 10/10
  Slaap: 10/10

  • Overdwars
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.