U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Matras Beoordelingen

4.67/5 (413)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Paul

  Van Paul

  In de speciaalzaak heb ik meerdere matrassen uitgeprobeerd en was volledig overweldigd. Een vriend raadde me toen Emma aan. Besteld, afgeleverd en alles is super.

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 48 jaar
 • Jaap

  Van Jaap

  Gelukkig had ik nog nooit rugproblemen vanwege een matras, maar sinds ik Emma heb slaap ik merkbaar dieper en ben ik overdag meer ontspannen.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
 • Carlijn

  Van Carlijn

  Voorwoord
  “Na 12 jaren “topklasse-premium-matrassen”, waarop ik bijna mijn hele jeugd heb doorgebracht, en, toegegeven, ook echt goed geslapen heb, dacht ik bij mezelf dat het de hoogste tijd werd voor een nieuwe. Zoals dat vandaag de dag gaat, heb ook ik gewoon een keer “matras” gegoogled. Ik had geen zin om meerdere matrashandelaren af te struinen en omdat ik geen flauw idee had van de materie, wilde ik eens kijken waar het internet me naar toe zou leiden. De website van Emma viel me meteen op, met een nieuwsgierige klik tot gevolg. De omschrijving, de afbeeldingen en de beoordelingen tot nu toe overtuigden me al half, en toen ik daarna ook nog eens de prijs zag, was de bestelling snel gedaan. Natuurlijk heb ik even getwijfeld, omdat ik van mijn ouders de doctrine “goede matrassen moeten duur zijn” had meegekregen, maar met de testfase kon men dit “zichzelf wel eens aandoen”. Hierbij ook nog een woord van dank aan de service voor het rekening houden met mijn extra wensen - het versturen van de matras werd uitgesteld tot na mijn vakantie en de vouchercode zelfs achteraf toegepast!

  Levering
  Na korte tijd was de matras er dan ook al. 200 x 140 cm, in een doos, die niet al te handig was, maar altijd nog 100 keer beter dan een “bedklaar” matras manoeuvreren door een trappenhuis. De doos kon ik zelfs alleen naar de 3e verdieping dragen. Tip: Matras van tevoren al op de plaats van bestemming leggen, omdat ze na het openen direct in de eigenlijke vorm “springt”. En hoppa, daar was ze al klaar voor het slapen.

  Emma
  Nu naar het belangrijkste: de slaap. Ik dacht, na mijn oude, dure matras kan het eigenlijk alleen maar bergafwaarts gaan. Vanwege de prijs had ik ook niet zoveel verwacht - ik zou al tevreden geweest zijn als het maar half zo comfortabel was geweest. Nu heeft Emma mij een zo aangename en comfortabele slaap bezorgd als nooit te voren. Ze is niet te hard en niet te zacht en heeft zich perfect aangepast. Ik had zelfs het gevoel dat ik op haar ook beter kon ademen dan op mijn oude. Bij mijn oude matras had ik 10 - 20 minuten nodig om in te kunnen slapen, en het opstaan was ook niet het meest aangename. Maar in de laatste nachten slaap ik binnen enkele minuten in en wordt ik uitgerust wakker - soms zelfs al fit het bed uitgesprongen voordat mijn wekker afgaat. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Ik hoefde er zelfs niet eens aan te wennen.

  Slotsom
  Emma is een revolutie op de matrassenmarkt. Goedkoop, hoogwaardig, uiterst aangenaam en optisch aansprekend. Iedereen, die over een nieuwe matras zit te denken, kan zich de gang naar de talrijke handelaren gerust besparen en naar Emma gaan. U zult versteld staan:

  Prijs/kwaliteit: 10/10
  Slaap: 10/10

  • Overdwars
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
 1. 1
 2. ...
 3. 38
 4. 39
 5. 40
 6. 41
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: