Nu 15% korting op het nieuwe Emma Original matras! Kortingscode: Nu 15% korting op het nieuwe Emma Original matras! Kortingscode: TUIN13 Nu nog uur geldig Nog uur

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Matras Beoordelingen

4.67/5 (401)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • opstaan zonder rugpijn

  Van gillie peeters

  hier voor hebben we en Nasa matras gehad, lag hard ik stond keer op keer gebroken op, rugpijn heup en schouder partij , we slapen nu sinds 5 dagen op een emma matras.......wat een fijne matras gelijk na 1 keer slapen merkte ik dat ik opstond zonder pijntjes, ik weeg zelf 55 kilo en zelfs voor mij ligt die eerlijk zacht.
  de geur van deze matras ervaar ik niet echt als hinderlijk als ik het moet beschrijven is het een sterke muffe geur. Ook de levertijd was zoals ze beschrijven op de site 3 werkdagen ik ben super bij en uitgerust met deze emma matras
  kan hem iedereen aanbevelen.

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 47 jaar
 • Dhr.temming

  Van Piet Temming

  Ik ben invaliede door een val van 12 meter.
  Heb vanaf die tijd niet goed meer geslapen maar met het Emma matras heerlijk.
  Ben nu aan het sparen voor het kussen had ook me nek gebroken me rug me been verbrijzeld en me arm bijna alles was gebroken.
  Lag eerst op matrassen van Ikea ook wel goed maar wat ik nu meemaak ongelooflijk.
  Ik ben een koning te rijk jullie moeten aan ziekenhuizen leveren.
  Nu gauw sparen voor een kussen Emma bedankt ik heb me leven weer terug.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 63 jaar
 • Minpuntje

  Van M.C.M. van Baar

  Ik vind Emma fijn omdat mijn rugklachten na drie weken een stuk minder zijn.
  Een minpuntje is wel het bed verschonen. Emma heeft een behoorlijk gewicht! Wij hebben twee eenpersoons Emmamatrassen in een tweepersoonsbed liggen en dan is het heel hard werken om een hoeslaken over De beide Emma’s te trekken. Maar nogmaals ..... slapen op Emma is heerlijk. Als het verschonen een fluitje van een cent geweest was dan waren het 5 sterren geweest.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 63 jaar
 • emma orginal

  Van pg groenendijk

  wij hebben er nu een nacht op geslapenen en bevalt ons nu al uitstekend wij kwamen zonder nek en rug pijn uit bed

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 63 jaar
 • Nog nooit zo een fijn matras gehad

  Van E. Schiele

  I.v.m. allergieën, lichaamsklachten en na vele positieve verhalen, zijn wij aan het Emma matras begonnen. Inmiddels zijn we uitgebreid met meerdere matrassen. De eerste nacht was natuurlijk even wennen, het lijkt alsof je in het matras zakt en het voelt heel anders aan dan de meeste merk matrassen die wij geprobeerd hebben. Met een dag waren wij de matras gewend. Geen enkele lichaamsklachten meer en met de dagen, namen allergieën ook af. Emma biedt de mogelijkheid tot verschillende maten, dat was fijn voor ons gezien wij allemaal erg lang zijn. De extra tijk is helaas nog niet in het assortiment, maar daarover berichten zij zodra deze er is. De service is fijn. Je krijgt snel antwoord op je vragen en ze helpen je graag verder met eerlijk antwoord. Geen verkoop verhaal of onzin. Zo ook over het wassen van de bovenste tijk van het matras. Inmiddels 1x gedaan i.v.m. een ongelukje van ons kleine zoontje. Perfect! De kwaliteit blijft ontzettend mooi en de tijk krimpt niet. Zeer makkelijk er weer aan te ritsen. Wij zijn ontzettend blij met Emma en houden geregeld de site in de gaten over nieuwe producten. We zien dat Emma groeiende is en gezien onze ervaring, niet zo gek. Voor ons geen ander merk matras meer. Het aanbod van proef proberen biedt twijfelaars de mogelijkheid om toch het matras te proberen zonder verplichtingen. Dat is echt fijn, want zo zaten wij ook. Alweer proberen? Straks bevalt het weer niet en voor een pittig bedrag… Het bestellen, leveren en betalen gaat heel netjes. Wij zijn dik tevreden en raden iedereen Emma aan.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 39 jaar
 • Beste matras ooit

  Van Hanane

  het beste matras waar ik ooit op heb geslapen. jeetje wat heb ik moeite moeten doen om het juiste matras vinden. ik ben zeker wel 2,5 jaar bezig om gewoon een goed matras te vinden. eindelijk! Ik ben en er blij mee en heb het ook aan iedereen in mijn omgeving aangeraden.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • 32 jaar
 • Heerlijke matras en kussens!

  Van M. Lopez

  Vanacht de eerste nacht slapen we beiden heerlijk. Ik ben een zijslaper mijn man een buikslaper, maar het bevalt ons goed.Zo goed, dat ik geen last meer heb van mijn rug.

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • 41 jaar
 • heerlijk

  Van Martin van beek

  Voor het eerst uitgeprobeert bij vrienden van mij. Toen ze op vakantie waren heb ik namelijjk 2 weken om hun huis gepast. En wat was het heerlijk! Gelijk verliefd, me vriendin werd er zelf een beetje jaloers op. Maargoed, haar overgehaald om het toch te kopen, dat vind ik zo fijn aan die 100 dagen proefslapen. Dat wij het thuis ook kunnen uitproberen. Nou moet je zeggen dat zij ook wel in love was. We slapen er nu een paar maanden op, en het is als de dag van gisteren... wordt nooit telergesteld. Elke avond smacht ik om naar bed te gaan en opstaan wordt met de dag moeilijker. Lang verhaal kort. Het is gewoon een heerlijk matras!!!!!

  • Buikslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
 • Emmaland

  Van Aede Oostra

  Sinds drie weken slapen wij op een Emmamatras op een Emmaboxspring met een Emma topper. We zijn dus in en op Emma.
  We hebben gekozen voor 2 aparte bedden (180 x 80), met daarbovenop een topper van 180 x 160, zodat we in de toekomst bij verhuizen flexibel zijn.
  Mijn rug en schouderklachten zijn na 1 week verdwenen. Je krijgt ondersteuning van de matras en topper over je hele lichaam. Als senioren is de overgang naar een boxspring natuurlijk helemaal ideaal, want je staat met 1 draai naast je bed.
  Het mooiste is nog dat Emma kans ziet om binnen 1 week te leveren, waar dat elders meer dan 12 weken duurt. Daarbij gezien zijn klasse zeer redelijk geprijsd.
  Het ontwerp van boxspring en matras is tijdloos en past prima in ons interieur. Emma mag dus blijven!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 66 jaar
 • prima keuze

  Van J.W. Smith

  Het was tijd voor een nieuw matras, dus kijken op internet, in eerste instantie naar een latexmatras omdat dat nooit een miskoop is geweest. Als alternatief kwam het Emma-matras in beeld met een uitstekende beoordeling door de Consumentenbond en ettelijke goede reviews. De gok gewaagd, mede door de proefperiode van 100 dagen. Na 30 dagen was de conclusie: toch te zacht, maar de oplossing kwam dmv een extra verstevigende laag. Slaap nu geheel naar het zin en zelfs dieper dan voorheen. Aldus is Emma een aanrader, met een geweldige service.

  • Zijslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 82 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.