Emma Emma Kids
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Matras Beoordelingen

 

4.66 uit 5.00 (372)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Emma Matras Beoordelingen

5 van 5 Sterren
Van Marjet
27 jaar
26 april 2018

niet te hard

Mijn vorige matras was veeeeeel te hard. Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe emma matras. Elke keer dat ik op bed spring is het alsof ik in een zacht bad met veertjes spring. Zonder de jeuk ;)

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Ronald
54 jaar
26 april 2018

Goed matras,

Helaas moest ik wat langer wachten op mijn matras. Er was blijkbaar iets misgegaan bij het maken van mijn matras. Nu hij er is ligt hij trouwens heerlijk, maar omdat ik wat langer moest wachten toch 4 sterren.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Fine
28 jaar
25 april 2018

lekker bewegen

Het matrs is echt lekker. Ik zak er een beetje in weg, maar op een of andere manier kan ik nog wel draaien snachts. Ik krijg het namelijk echt benauwd snachts als ik niet kan bewegen.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Romie
27 jaar
24 april 2018

Snelle levering

Vorige week maandag besteld en woensdag al thuisbezorgd. Super snel! Nou hopen dat het matras ook zo lekker slaapt.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Patrick
22 jaar
24 april 2018

Net wat ik nodig had

Ik heb bij het wielrennen mijn sleutelbeen gebroken. Hierdoor heb ik echt een matras nodig dat extra mee geeft rond mijn schouders. Ik heb dus veel last gehad bij oude matrassen omdat ik te veel inzakte met mijn hele lichaam of juist niet ver genoeg bij mijn schouders. Ik ben echt super tevreden met mijn emma matras. Het is dé oplossing voor mijn problemen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Aafke
29 jaar
23 april 2018

Topmatras

De 100 dagen proefslapen is echt een goede manier om echt te weten te komen of het matras echt lekker ligt. Het matras ligt voor mij in ieder geval te lekker om het matras terug te sturen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van K.
33 jaar
23 april 2018

Luchtje

Het matras had een beetje een luchtje. Dat stoorde me wel een beetje. De klantenservice adviseerde mij om de hoes te wassen en de matras even te luchten. Dat hielp heel goed. Ik slaap als een roosje nu.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
4 van 5 Sterren
Van Lisette
44 jaar
22 april 2018

Snel geholpen

Er waren wat problemen bij de levering via GLS. Volgens mij was dit niet de schuld van Emma, maar de medewerkers deden wel hun uiterste best op het voor mij op te lossen. De levering is dus een minpunt voor mij. De service en het matras verdienen een dikke 10!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Koen
46 jaar
22 april 2018

Even wennen

Eerst was ik niet echt overtuigd. Voor mijn werk zit ik veel in de auto en daardoor had ik altijd zo´n last van mijn rug. Mijn huisarts raadde mij aan iets te veranderen, bijvoorbeeld mijn matras. Ik ben dus voor het emma matras gegaan mede omdat het als beste getest is en omdat ik er 100 dagen op mocht proefslapen. Ik moest erg wennen de eerste paar dagen en ik had het gevoel dat mijn rugklachten alleen maar erger werden. Maar na een week namen de klachten zienderogend af en nu zijn ze zo goed als weg. Natuurlijk ben ik na een lange rit nog wel een beetje stijf, maar het matras heeft mij echt geholpen. Normaal zou ik nooit een review schrijven, maar omdat ik zo ontzettend gebaat ben geweest bij dit matras neem ik graag even de moeite.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Marit
47 jaar
20 april 2018

Prima matras

Een geweldig goed matras voor dit geld. Precies wat ik zocht.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen

41-50 of 372

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord