🐇🐰🥚🐣 PAASACTIE! Nu 20% paaskorting op het Emma Original matras! Kortingscode: 🐇🐰🥚🐣 PAASACTIE! Nu 20% paaskorting op het Emma Original matras! Kortingscode: PAASHAAS Nu nog uur geldig Nog uur

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Matras Beoordelingen

4.66/5 (393)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • heerlijk

  Van Martin van beek

  Voor het eerst uitgeprobeert bij vrienden van mij. Toen ze op vakantie waren heb ik namelijjk 2 weken om hun huis gepast. En wat was het heerlijk! Gelijk verliefd, me vriendin werd er zelf een beetje jaloers op. Maargoed, haar overgehaald om het toch te kopen, dat vind ik zo fijn aan die 100 dagen proefslapen. Dat wij het thuis ook kunnen uitproberen. Nou moet je zeggen dat zij ook wel in love was. We slapen er nu een paar maanden op, en het is als de dag van gisteren... wordt nooit telergesteld. Elke avond smacht ik om naar bed te gaan en opstaan wordt met de dag moeilijker. Lang verhaal kort. Het is gewoon een heerlijk matras!!!!!

  • Buikslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
 • Emmaland

  Van Aede Oostra

  Sinds drie weken slapen wij op een Emmamatras op een Emmaboxspring met een Emma topper. We zijn dus in en op Emma.
  We hebben gekozen voor 2 aparte bedden (180 x 80), met daarbovenop een topper van 180 x 160, zodat we in de toekomst bij verhuizen flexibel zijn.
  Mijn rug en schouderklachten zijn na 1 week verdwenen. Je krijgt ondersteuning van de matras en topper over je hele lichaam. Als senioren is de overgang naar een boxspring natuurlijk helemaal ideaal, want je staat met 1 draai naast je bed.
  Het mooiste is nog dat Emma kans ziet om binnen 1 week te leveren, waar dat elders meer dan 12 weken duurt. Daarbij gezien zijn klasse zeer redelijk geprijsd.
  Het ontwerp van boxspring en matras is tijdloos en past prima in ons interieur. Emma mag dus blijven!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 66 jaar
 • prima keuze

  Van J.W. Smith

  Het was tijd voor een nieuw matras, dus kijken op internet, in eerste instantie naar een latexmatras omdat dat nooit een miskoop is geweest. Als alternatief kwam het Emma-matras in beeld met een uitstekende beoordeling door de Consumentenbond en ettelijke goede reviews. De gok gewaagd, mede door de proefperiode van 100 dagen. Na 30 dagen was de conclusie: toch te zacht, maar de oplossing kwam dmv een extra verstevigende laag. Slaap nu geheel naar het zin en zelfs dieper dan voorheen. Aldus is Emma een aanrader, met een geweldige service.

  • Zijslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 82 jaar
 • Het geld zeker waard

  Van Karen Samsons

  Het is natuurlijk een heel bedrag wat je uitgeeft en we hebben dan ook lang gezocht naar een goed matras. Inmiddels hebben we het matras ene paar maanden en we zouden het zo weer kopen. Natuurlijk moesten we een beetje wennen, maar nu willen we nooit weer anders.

  • Buikslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 34 jaar
 • Toppertje.

  Van Jan Donderen

  Ik moest wel even een stukje schrijven over hoe fantastisch het Emma matras is. Ik heb in tijden niet zo lekker geslapen. Het matras voelt niet als een koudschuim matras en ik heb geen last meer van nachtelijk zweten. Je mag het matras natuurlijk 100 dagen uitproberen, maar ik was er binnen 3 dagen al uit.

  Alleen de doos viel een beetje tegen. Het leek alsof de doos van de vrachtwagen gevallen is en daarna kilometers mee gesleurd was. Gelukkig was er niks aan de hand met het matras en slaapt het heerlijk.

  • Overdwars
  • 5 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 48 jaar
 • Ook voor buikslapers

  Van Geeske

  Ik slaap altijd op mijn buik en ik heb er met andere matrassen vaak last van dat ik op mijn rug ´gedwongen´ wordt. Ik word dan altijd wakker van mijn eigen bewegingen. Ik ben heeeeeel blij met mijn nieuwe matras en ik wordt niet meer wakker van mezelf.

  • Buikslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 26 jaar
 • Nooit verwacht

  Van Hedwig

  Ik vind een matras nou niet echt iets wat je koopt via internet en ik verwachtte er dan ook niet heel veel van. Omdat het matras de test van de consumentenbond gewonnen heeft, heb ik de gok toch genomen en het matras geprobeerd. Wat blijkt, het ligt heerlijk! Het matras is voor mij verreweg het beste matras waar ik ooit op geslapen heb en ik heb in mijn leven al heel wat matrassen versleten.

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • 55 jaar
 • Beste matras ooit

  Van Geraldine

  Ik sliep de laatste paar jaar super slecht, een vriendin van mij stelde voor om een nieuw matras te kopen. Ik geloofde er niet persé zo in, omdat ik al jaren op mijn oude matras sliep. Bleek mijn oude matras helemaal versleten te zijn. Met mijn nieuwe Emma matras ben ik er pas achtergekomen wat lekker slapen is. Ik ga ook de kopper kopen! Ik ben helemaal Emma fan geworden :D

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 29 jaar
 • Super snel

  Van Joshua

  Ik ben echt onder de indruk van hoe snel het matras thuisbezorgd werd. Maandag besteld en Woensdag avond sliep ik er al op! Dikke pluim Emma.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 34 jaar
 • Wist ik het maar eerder

  Van Juliette

  Ik wou dat ik eerder wist hoe lekker het Emma matras ligt. Sinds we het matras hebben zijn onze nachten veel rustiger geworden en worden mijn man en ik beide veel uitgeruster wakker. Ook heeft mijn man veel minder last van nachtelijkzweten. Kortom onze slaap is veel beter geworden met het Emma matras. Het enige minpuntje is wel dat het er een matras eerder werd thuisbezorgd dan de andere. Daarom moest mijn man nog een nachtje op het oude matras slapen terwijl ik al kon genieten van de nieuwe Emma.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.