Nu 14% korting op de Emma Original! De kortingscode: Nu 14% korting op de Emma Original! De kortingscode: Valentijn14 Nu nog uur geldig Nog uur

Je hebt niets in je winkelwagen.

Matras Beoordelingen

4.66/5 (386)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Beste matras ooit

  Van Geraldine

  Ik sliep de laatste paar jaar super slecht, een vriendin van mij stelde voor om een nieuw matras te kopen. Ik geloofde er niet persé zo in, omdat ik al jaren op mijn oude matras sliep. Bleek mijn oude matras helemaal versleten te zijn. Met mijn nieuwe Emma matras ben ik er pas achtergekomen wat lekker slapen is. Ik ga ook de kopper kopen! Ik ben helemaal Emma fan geworden :D

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 29 jaar
 • Super snel

  Van Joshua

  Ik ben echt onder de indruk van hoe snel het matras thuisbezorgd werd. Maandag besteld en Woensdag avond sliep ik er al op! Dikke pluim Emma.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 34 jaar
 • Wist ik het maar eerder

  Van Juliette

  Ik wou dat ik eerder wist hoe lekker het Emma matras ligt. Sinds we het matras hebben zijn onze nachten veel rustiger geworden en worden mijn man en ik beide veel uitgeruster wakker. Ook heeft mijn man veel minder last van nachtelijkzweten. Kortom onze slaap is veel beter geworden met het Emma matras. Het enige minpuntje is wel dat het er een matras eerder werd thuisbezorgd dan de andere. Daarom moest mijn man nog een nachtje op het oude matras slapen terwijl ik al kon genieten van de nieuwe Emma.

 • Beste matras!

  Van Adriaan Parel

  Dit is het eerste kwaliteitsmatras dat we hebben gekocht en zowel mijn vrouw als ik zijn absoluut verbaasd over het verschil dat dit matras maakt. We worden 's morgens niet meer wakker met die oude vertrouwde pijn in onze gewrichten. Ik kan dit matras gewoon aan iedereen sterk aanbevelen. We genieten nu van de super kingsize matras waardoor we zoveel ruimte en comfort hebben.

  • Buikslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 45 jaar
 • Super vriendelijk

  Van Sven

  Hallo allemaal,
  Ik ben normaal niet zo van het schrijven van reviews, maar het emma matras is zo goed, het moet wel.
  Ik wil graag al het personeel van Emma prijzen en bedanken!
  Het vriendelijke en deskundige advies hier is echt een voorbeeld voor veel bedrijven !!!!
  Ik kan echt geen kritiek punten bedenken en kan alleen maar emma aanraden.
  Ik vind het matras, beter dan mijn oude.
  Of het nu voor iedereen de juiste matras is, moet je zelf maar uitvinden.
  Het matras ligt echt heerlijk en de medewerkers blinken uit in service en vriendelijkheid.
  Nogmaals hartelijk dank

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 41 jaar
 • Verrassend comfortabel!

  Van Mary

  We kochten deze matras na enig overleg. Ons oude matras was ongemakkelijk geworden en we wilden een matras die zowel comfortabel als ondersteunend was. Het Emma-matras was het perfecte matras hiervooer. Eenvoudig te bestellen en de oorspronkelijke, geur die we verwachten bij het uitpakken was licht en ging zeer snel weg. We zijn erg blij met de aankoop en hebben er nu ook een besteld voor onze dochter.

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • 63 jaar
 • Heerlijk matras

  Van Denise Snijders

  De 100 dagen proefslapen is ideaal! Na diverse miskopen durfde ik het alleen aan om een Emma matras te bestellen vanwege deze gunstige uitprobeer voorwaarden (mijn ervaring na diverse miskopen is dat in de winkel eigenlijk alles wel lekker ligt en dat je er met 5 minuten proefliggen nooit achter kunt komen wat nu écht een fijn matras is).
  Maar het Emma matras bleek echt een schot in de roos. Wat een fijn matras! Zacht maar toch met voldoende ondersteuning. De bovenlaag is heel bijzonder: je zakt er lekker in, maar het heeft geen overdreven traagschuim-effect. Ik vind het een uniek matras en zowel

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 35 jaar
 • Perfecte service, ook bij retour

  Van Arie Koops

  Wij hebben twee Emma matrassen besteld. Mijn vrouw lag er echter niet prettig op. Of een bed wel of niet goed ligt is immers heel persoonlijk. Wij hebben de matrassen dus na ongeveer 6 weken terug gegeven. De service daarbij was uitstekend. Emma maakte helemaal waar wat beloofd was. Een telefoontje van ons naar Emma was voldoende. De bedden werden opgehaald. Het geld werd keurig teruggestort. Complimenten.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 52 jaar
 • Deze moet het zijn , hoop vol.

  Van M.R. Lippold-Pol

  Na 4 jaar lang een wrak te zijn i.v.m. pijnlijke rug/heupen, schouders en tevens elke nacht onrustige pijnlijke benen te hebben bij het slapen en bij het opstaan.
  En dagelijks moe te zijn i.v.m slaap te kort en de na pijnen ervan.
  Ik heb 7 matrassen geprobeert, proef slapen, van de merken M-Line, Tempur en Bamboo.
  Nu vandaag is de Emma matras geleverd. keurig netjes geleverd en makkelijk uit te pakken. 1 mei 2018 besteld en binnen 2 dagen geleverd. Goede service.
  Vannacht mag ik mijn 1e nachtje er op uit proberen.
  Ik ben hoop vol na de verhalen die ik heb gelezen en hopen dat de Emma matras een blijvertje word.
  Ik geef 4 sterren omdat ik de matras nog moet uitproberen.

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 50 jaar
 • Wonderbaarlijk

  Van Linda

  Eerst was ik een beetje onzeker of een koudschuim matras wel geschikt zou zijn voor mij. Ik heb mijn hele leven al geslapen op een pocketvering matras. In het begin moest ik dan ook erg wennen aan mijn nieuwe matras en werd ik meerdere keren per nacht wakker. Na precies 10 dagen was dit helemaal over. Ik sliep de 10de nacht in een ruk door en sindsdien wordt ik nooit meer snachts wakker. Ik word veel uitgeruster wakker s ´ ochtends. Het Emma matras is dus ook een matras wat ik iedereen aan zou raden.

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 68 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.