Emma Emma Kids
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Matras Beoordelingen

 

4.66 uit 5.00 (372)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Emma Matras Beoordelingen

3 van 5 Sterren
Van C J
43 jaar
12 december 2017

Boxspring versus lattenbodem

Het zou goed zijn als Emma op de website meer info geeft over hoe de verschillende slaapkwaliteit is bij gebruik op zachte versus harde ondergrond. Bij gebruik op een bestaande boxspring slaapt het matras aanzienlijk zachter dan op een harde ondergrond (lattenbodem/pallets)
Ik heb het matras teruggestuurd. Ik vond het op een bestaande boxspring te zacht en op een hardere ondergrond; lattenbodem, ging naar mijn idee de elasticiteit er vrij snel uit en vond ik het te hard slapen.
Bovendien zouden ze open moeten zijn over wat er gebeurd met de retour gestuurde matrassen. Als deze naar de kringloop gaan of als 2ehands verkocht prima maar indien ze naar de stort gaan vind ik het qua milieubelasting niet oke.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
3 van 5 Sterren
Van Afina
42 jaar
26 november 2017

Retour

Het Emma matras was toch iets te hard voor mij, waarschijnlijk omdat ik vrij licht ben. Ik vond het jammer omdat mijn man het heerlijk vond.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
3 van 5 Sterren
Van Natalie
28 jaar
29 oktober 2017

Beschermer niet nodig

het was mij niet duidelijk dat de matrasbeschermer niet nodig is, heb het dan ook weer teruggestuurt. Kan duidelijker gecommuniceerd worden..
Het matras bevalt gelukkig wel

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
3 van 5 Sterren
Van Melanie
33 jaar
26 oktober 2017

Gebruikte matras weg

Ik hoop dat ze de gebruike matras weggooien :D
Ik wil niet op een oude matras slapen

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Alleen
3 van 5 Sterren
Van Hannah
58 jaar
27 juli 2017

Te hard, maar goede service

Na het matras voor een aantal weken proef te hebben geslapen was het mij toch iets te hard. Het retourneren van het matras ging heel simpel en binnen enkele dagen had ik het geld weer in huis. Het matras geen 10, maar de service wel!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
3 van 5 Sterren
Van Suzanne
45 jaar
11 juli 2017

Hard

Voor mij was het Emma matras jammer genoeg net iets te hard. Mijn partner is er wel blij mee dus hij heeft zijn matras behouden. Een goede service en mijn matras was snel opgehaald en het geld had ik ook snel terug, nu dus op zoek naar een ander matras voor mezelf.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
3 van 5 Sterren
Van Rozanne
32 jaar
6 juli 2017

Te hard

De matras voelt met de hand fijn en zacht aan. Toch als ik erop lig voelt het een beetje hard aan. Het is al wel een verbetering ten opzichte van mijn oude matras, deze matras heeft namelijk een goede ventilatie.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
3 van 5 Sterren
Van Vincent
27 jaar
27 juni 2017

Redelijk hard

Het Emma matras was voor mij helaas iets te hard. Na een paar weken het te hebben uitgeprobeerd was ik er toch niet tevreden over. Gelukkig begrepen ze me helemaal bij de klantenservice en werd mijn matras binnen enkele dagen opgehaald. Binnen een week had ik me geld weer terug. De Emma vind ik wat minder, maar de service was goed.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Alleen
3 van 5 Sterren
Van Huib
53 jaar
14 juni 2017

Degelijk matras

Na wat leverpogingen toch eindelijk mijn matras gekregen. In het begin moeilijk geslapen ook door de geur. Gelukkig was deze na een aantal dagen weg en ik slaap er elke dag wat beter op, hopelijk zet dit zich voort.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
3 van 5 Sterren
Van Benjamin
25 jaar
8 juni 2017

Traag

Drie weken geleden besteld, nu pas ontvangen. Schijnt vrij druk te zijn. Ik ontving wel emails over de leverstatus maar toch jammer. Matras net uitgepakt en lijkt verder alles in orde te zijn, ligt prima.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen

1-10 of 17

  1. 1
  2. 2

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord