Emma Emma Kids
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Matras Beoordelingen

 

4.66 uit 5.00 (372)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Emma Matras Beoordelingen

4 van 5 Sterren
Van M.C.M. van Baar
63 jaar
28 juni 2018

Minpuntje

Ik vind Emma fijn omdat mijn rugklachten na drie weken een stuk minder zijn.
Een minpuntje is wel het bed verschonen. Emma heeft een behoorlijk gewicht! Wij hebben twee eenpersoons Emmamatrassen in een tweepersoonsbed liggen en dan is het heel hard werken om een hoeslaken over De beide Emma’s te trekken. Maar nogmaals ..... slapen op Emma is heerlijk. Als het verschonen een fluitje van een cent geweest was dan waren het 5 sterren geweest.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Jan Donderen
48 jaar
19 mei 2018

Toppertje.

Ik moest wel even een stukje schrijven over hoe fantastisch het Emma matras is. Ik heb in tijden niet zo lekker geslapen. Het matras voelt niet als een koudschuim matras en ik heb geen last meer van nachtelijk zweten. Je mag het matras natuurlijk 100 dagen uitproberen, maar ik was er binnen 3 dagen al uit.

Alleen de doos viel een beetje tegen. Het leek alsof de doos van de vrachtwagen gevallen is en daarna kilometers mee gesleurd was. Gelukkig was er niks aan de hand met het matras en slaapt het heerlijk.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Alleen
4 van 5 Sterren
Van Juliette
0 jaar
15 mei 2018

Wist ik het maar eerder

Ik wou dat ik eerder wist hoe lekker het Emma matras ligt. Sinds we het matras hebben zijn onze nachten veel rustiger geworden en worden mijn man en ik beide veel uitgeruster wakker. Ook heeft mijn man veel minder last van nachtelijkzweten. Kortom onze slaap is veel beter geworden met het Emma matras. Het enige minpuntje is wel dat het er een matras eerder werd thuisbezorgd dan de andere. Daarom moest mijn man nog een nachtje op het oude matras slapen terwijl ik al kon genieten van de nieuwe Emma.

4 van 5 Sterren
Van Arie Koops
52 jaar
5 mei 2018

Perfecte service, ook bij retour

Wij hebben twee Emma matrassen besteld. Mijn vrouw lag er echter niet prettig op. Of een bed wel of niet goed ligt is immers heel persoonlijk. Wij hebben de matrassen dus na ongeveer 6 weken terug gegeven. De service daarbij was uitstekend. Emma maakte helemaal waar wat beloofd was. Een telefoontje van ons naar Emma was voldoende. De bedden werden opgehaald. Het geld werd keurig teruggestort. Complimenten.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van M.R. Lippold-Pol
50 jaar
3 mei 2018

Deze moet het zijn , hoop vol.

Na 4 jaar lang een wrak te zijn i.v.m. pijnlijke rug/heupen, schouders en tevens elke nacht onrustige pijnlijke benen te hebben bij het slapen en bij het opstaan.
En dagelijks moe te zijn i.v.m slaap te kort en de na pijnen ervan.
Ik heb 7 matrassen geprobeert, proef slapen, van de merken M-Line, Tempur en Bamboo.
Nu vandaag is de Emma matras geleverd. keurig netjes geleverd en makkelijk uit te pakken. 1 mei 2018 besteld en binnen 2 dagen geleverd. Goede service.
Vannacht mag ik mijn 1e nachtje er op uit proberen.
Ik ben hoop vol na de verhalen die ik heb gelezen en hopen dat de Emma matras een blijvertje word.
Ik geef 4 sterren omdat ik de matras nog moet uitproberen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Naomie
0 jaar
29 april 2018

Zoontje

Ik heb het matras gekocht voor mijn zoontje en nog geen week later breekt het arme kind zijn been. Hij heeft het dus gelijk goed kunnen testen. We hebben elkaar nu meerder keren verteld wat een geluk bij een ongeluk het is dat we net een nieuw matras voor hem gekocht hebben.

4 van 5 Sterren
Van Ronald
54 jaar
26 april 2018

Goed matras,

Helaas moest ik wat langer wachten op mijn matras. Er was blijkbaar iets misgegaan bij het maken van mijn matras. Nu hij er is ligt hij trouwens heerlijk, maar omdat ik wat langer moest wachten toch 4 sterren.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
4 van 5 Sterren
Van Lisette
44 jaar
22 april 2018

Snel geholpen

Er waren wat problemen bij de levering via GLS. Volgens mij was dit niet de schuld van Emma, maar de medewerkers deden wel hun uiterste best op het voor mij op te lossen. De levering is dus een minpunt voor mij. De service en het matras verdienen een dikke 10!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Joke Van der Veldt
66 jaar
8 april 2018

prima matras

Sinds november slapen wij op het Emma matras. Deze bevalt prima en wij worden uitgerust wakker.
Gelijktijdig heb ik 2 sleeves besteld (die een maand later werden bezorgd). Helaas moeten wij constateren dat dit niet fijn slaapt. Wij hebben ook het idee dat het warmer ligt dan zonder sleeve. Ik had de sleeves gekocht ter bescherming van de matrassen maar heb deze nu toch van het bed gehaald. Het voelt n.l. alsof je op een plastic bescherming ligt.
Jammer, maar zonde van de uitgave.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van de Vries
0 jaar
4 april 2018

Comfortabel

Het matras is comfortabel. Ik slaap er goed op.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht

1-10 of 90

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 9

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord