Emma Emma Kids

Emma matras is Beste uit de test

Van de 90 matrassen die zijn opgenomen in de matrassen vergelijker van de Consumentenbond scoort het Emma matras het best. Daarmee troeft de nieuwe Beste uit de Test niet alleen de andere geteste one-fits-all matrassen af, zoals Matt, Simba en Bruno, maar ook gevestigde merken zoals Auping, Tempur en Pullman.

Emma matras als beste getest!

Het beste matras volgens de Consumentenbond hoeft dus helemaal geen duur matras uit de beddenspeciaalzaak te zijn! Bekijk de vergelijker van de Consumentenbond voor alle resultaten. Je kunt de hele matras test op hun deze website nalezen (tegen betaling): www.consumentenbond.nl/matras/beste. Op de website van de Consumentenbond vind je nog meer informatie over de matrassentest en over de Consumentenbond zelf.
Belgie

In oktober 2017 is het Emma matras in de test van de Belgische consumentenorganisatie Test-Aankoop als beste matras uit de matrassentest gekomen. De Emma matras heeft van de test van de Test-Aankoop 5 van de 5 sterren gekregen als het gaat om de puntelasticiteit. Het Emma matras heeft van de Test-Aankoop ook een hoge beoordeling gekregen voor de levensduur van het matras. De levensduur is op drie punten beoordeeld: duurzaamheidstest, verandering in hoogte en hardheid en verandering lichaamsondersteuning. Op alle drie punten scoort het Emma matras de maximale score! Daarmee troeft Emma de concurrenten Auping, Velda, Tempur, Swiss Sleep en Ikea af.

lees meer

Frankrijk

De Franse organisatie L'UFC-Que Choisir heeft het Emma matras in de categorie memory foam-matrassen met 15/20 punten als beste traagschuimmatras getest. In de categorie "memory foam" zijn 24 matrassen getest. Het Emma matras is in de maat 140x200 getest. l’UFC Que Choisir bestaat al sinds 1951 met als doel om de Franse consumenten te informeren over producent en aanbevelingen te doen.

lees meer

Italië

Altroconsumo, uit Italië, gaf in september 2017 het Emma matras met 80/100 nog een hogere testscore! Daarmee laat Emma 49 Italiaanse matrassenmerken achter zich. De titel "Migliore del Test" wordt gegeven aan matrassen die op het gebied van lichaamsondersteuning, duurzaamheid en ventilatie het beste uit de matrassentest komen. Altroconsumo heeft traagschuimmatrassen, latexmatrassen en pocketveringmatrassen getest. Het Emma matras is ook in Italië online te koop op www.emma-materasso.it.

lees meer

Waarom is het Emma matras als beste matras uit de Consumentenbond matrassen test gekomen?

Voldoende ondersteuning

Lange levensduur matras

Aantrekkelijke voorwaarden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slimme opbouw om lekker op te slapen

  • Ventilerende tijk

  • Puntelastisch Airgocell®-laag

  • Drukverlagend traagschuim

  • Ondersteunend koudschuim met schouderzone

  • Stevige hoes met handige handgrepen

De test van de Consumentenbond

Ondersteuning rugslapers (18%) 7,0
Ondersteuning lichte, kleine rugslapers (6,7)
Ondersteuning lange, zware rugslapers (7,2)
Ondersteuning lichte, kleine rugslapers (6,7)
Ondersteuning zijslapers (18%) 6,2
Ondersteuning lichte, kleine zijslapers (6,7)
Ondersteuning lange, zware zijslapers (5,9)
Totaalcijfer
7,7
Emma
Auping Maestro
Matt
The Bachelor
Tempur
original breeze
Bruno
Bruno matras
Simba
Simba matras
Eastborn
Sprint
IKEA
Hokkasen

Veerkracht

De veerkracht en de levensduur van het matras wordt met een wals van 140 kilo getest, die 30.000 keer over het matras heen en weer rolt. Dit stimuleert volgens de Consumentenbond een gemiddeld gebruik van het matras van 8 tot 10 jaar. Na de test heeft de Consumentenbond bekeken hoeveel dikte de matras heeft verloren, hoeveel stevigheid de matras heeft verloren en of het matras het lichaam nog goed ondersteunt. Het Emma matras heeft alle test goed doorstaan en een score van 9,3 punten behaald!

lees meer

Ventilatie

De isolatie en de ventilatie van het matras worden in een klimaatkamer met een temperatuur van 0 °C getest.

Een gemiddeld persoon verliest per nacht tot wel anderhalf liter transpiratie. Daarom is het belangrijk dat een matras goed ventileert. Hoe meer vocht de matras opneemt én weer afgeeft aan de lucht, des beter de ventilatie. Omdat de schuimen van het Emma matras een open celstructuur hebben en de hoes van het matras goed ademt, heb je het met het Emma matras niet snel te warm.

lees meer

Ondersteuning

De ondersteuning test de Consumentenbond met mensen met een klein, licht postuur en mensen met een zwaar, lang postuur. De Consumentenbond laat de proefpersonen met deze lichaamsbouw met sensoren op hun rug en op hun zij op het matras liggen. De sensoren meten de mate van ondersteuning bij het hoofd, de nek, de schouders, de lende, de bil, de heup en de hiel.

lees meer

Beste van de Test

De Consumentenbond beoordeelt altijd één matras als Beste uit de Test en een matras als Beste Koop.

In de matrassentest van de Consumentenbond zijn goede en minder goede matrassen van allerlei merken opgenomen. Van grotere spelers worden meer matrassen getest. Zo is er in de test vijf keer een Auping matras opgenomen en zes matrassen van Beter Bed. Maar ook kleine spelers die een matras online verkopen zijn getest, zoals het Emma matras. De Consumentenbond beoordeelt altijd één matras als Beste uit de Test en een matras als Beste Koop. Het Beste Koop matras is meestal een relatief goedkoop matras. Het matras dat als beste getest wordt ligt eerder in het hogere prijs segment. Het Emma matras behoort met zijn €450 voor een 90x200 matras tot één van de goedkopere matrassen die door de Consumentenbond als beste zijn getest.

lees meer

Neem de tijd voor het Emma matras
Bekijk de test in de Consumentengids

De Consumentenbond heeft het Emma matras beoordeeld als beste matras uit de matrassentest. In de zomereditie van de Consumentengids wordt het Emma matras uitgebreid besproken. Je vindt de testresultaten van het Emma matras en 29 andere matrassen in de "Test matrassen". De Consumentengids is via de Consumentenbond verkrijgbaar. Een digitaal abonnement kost maar €33,80 per jaar!

Koop nu

Lekkerder slapen.
Probeer het uit!

Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.