Emma Emma Kids

Emma matras als beste getest!

Het Emma matras is in maart en mei 2017 als beste matras beoordeeld in de matrassentest van de Consumentenbond.

Van de 90 matrassen die zijn opgenomen in de matrassen vergelijker van de Consumentenbond scoort het Emma matras het best. Daarmee troeft de nieuwe Beste uit de Test niet alleen de andere geteste one-fits-all matrassen af, zoals Matt, Simba en Bruno, maar ook gevestigde merken zoals Auping, Tempur en Pullman. Het beste matras volgens de Consumentenbond hoeft dus helemaal geen duur matras uit de beddenspeciaalzaak te zijn ! Bekijk de vergelijker van de Consumentenbond voor alle resultaten. Je kunt de hele matras test op hun deze website nalezen (tegen betaling): www.consumentenbond.nl/matras/beste. Op de website van de Consumentenbond vind je nog meer informatie over de matrassentest en over de Consumentenbond zelf.

Het Emma matras

Waarom is het Emma matras als beste matras uit de Consumentenbond matrassen test gekomen?

Voldoende lichaam-
sondersteuning
Lange levensduur matras Aantrekkelijke voorwaarden

Het Emma matras geeft volgens de test van de Consumentenbond voldoende ondersteuning voor lange, zware mensen. Dat is belangrijk om rugpijn en nekklachten te voorkomen. De basis van hoogwaardig koudschuim en de toplagen van traagschuim en Airgocell®schuim geven een comfortabele slaapervaring. Sinds maart 2017 is de matrassentest van de Consumentenbond vernieuwd. De ondersteuning van lange, zware mensen is belangrijker geworden. Nederlanders zijn tenslotte zwaarder en langer dan gemiddeld.

Het Emma matras heeft van de Consumentenbond hoge cijfers gekregen voor de veerkracht (9,6) en de levensduur (9,3) van de matrassen. Hoe hoger de kwaliteit van het schuim is, hoe hoger de veerkracht is en hoe langer de levensduur is. Het matras is dus de beste keus voor iedereen die niet elke twee jaar een nieuw matras kopen wil. Omdat het een hoogwaardig matras is dat lang meegaat, bieden wij 10 jaar lang garantie.

De Consumentenbond prijst de aantrekkelijke voorwaarden van Emma matras. Zo bieden wij 100 nachten proefslapen aan, 10 jaar garantie en gratis bezorging en retour. Het is belangrijk dat je het matras een langere tijd kan testen in je eigen slaapkamer. Alleen dan is het mogelijk echt een goed oordeel te vormen. Je kan het matras gemakkelijk online kopen zonder risico. Dat bespaart je een bezoek aan de winkel. Dat laat zien dat een kwalitatief goed matras kopen helemaal niet ingewikkeld is!

 
Totaalscore (Beste uit de Test) 7,7
Levensduur matras (40%) 9.3
Ondersteuning, rugslapers, klein, licht postuur (5%) 6.7
Ondersteuning, rugslapers, lang, zwaar postuur (12%) 7.2
Ondersteuning, zijslapers, klein, licht postuur (5%) 6.7
Ondersteuning, zijslapers, lang, zwaar postuur (12%) 5.9
Ventilatie (9%) 7.1
Veerkracht (6%) 9.6
Nabewegen na omdraaien (6%) 8.2
Hanteerbaarheid (2%) 7.7
Het Emma Matras
Ventilatie 9%
Veerkracht 6%
Nabewegen na omdraaien 6%
Hanteerbaarheid 2%
Levensduur 40%
Ondersteuning bij verschillende lichaamstypen 34%
 
Levensduur (40%)
 
Ondersteuning bij verschillende lichaamstypen (34%)
 
Ventilatie (9%)
 
Veerkracht (6%)
 
Nabewegen na omdraaien (6%)
 
Hanteerbaarheid (2%)
 
 
Neem de tijd voor het Emma matras
Matras van koudschuim, traagschuim en Airgocell®schuim

De Consumentenbond heeft het Emma matras beoordeeld als beste matras uit de matrassentest omdat het matras ook aan lange, zware mensen voldoende lichaamsondersteuning geeft. Het matras is tegelijkertijd ook heel comfortabel, aldus de Consumentenbond.

We hebben veel tijd en aandacht gestoken in hoe jouw matras is opgebouwd. De drie verschillende lagen van koudschuim, traagschuim en Airgocell®schuim zorgen ervoor dat je lekker slaapt dan ooit.

Lees Meer
Hoe test de Consumentenbond matrassen?

De Consumentenbond test doorlopend matrassen van verschillende merken. De matrassen worden door de Consumentenbond gekocht en naar een gespecialiseerd laboratorium gestuurd. Daar worden de matrassen getest op lichaamsondersteuning, ventilatie en levensduur. De test is dus meer dan een simpele prijsvergelijking. De matrashoes, de geur van het matras of de afzonderlijke lagen worden door de Consumentenbond niet getest en tellen dus niet mee voor de keuze van het beste matras.

In de matrassentest van de Consumentenbond zijn goede en minder goede matrassen van allerlei merken opgenomen. Van grotere spelers worden meer matrassen getest. Zo is er in de test vijf keer een Auping matras opgenomen en zes matrassen van Beter Bed. Maar ook kleine spelers die een matras online verkopen zijn getest. De Consumentenbond beoordeelt altijd één matras als Beste uit de Test en een matras als Beste Koop. Het Beste Koop matras is meestal een relatief goedkoop matras. Het matras dat als beste getest wordt ligt eerder in het hogere prijs segment. Het Emma matras behoort met zijn €450 voor een 90x200 matras tot één van de goedkopere matrassen die door de Consumentenbond als beste zijn getest.

Ventilatie 9%
Veerkracht 6%
Nabewegen na omdraaien 6%
Hanteerbaarheid 2%
Levensduur 40%
Ondersteuning bij verschillende lichaamstypen 34%
 
Levensduur (40%)
 
Ondersteuning bij verschillende lichaamstypen (34%)
 
Ventilatie (9%)
 
Veerkracht (6%)
 
Nabewegen na omdraaien (6%)
 
Hanteerbaarheid (2%)
Het Emma matras op een boxspringbed
Waarom is Emma als beste matras uit de test van de Consumentenbond beoordeeld?

De Consumentenbond test doorlopend matrassen. In de matrassentest van maart zijn zeven nieuwe matrassen getest en beoordeeld: het Bruno matras, het Emma matras, de M Line Slowmotion 8, de Pullman Goldline Excellence, het Simba matras en de Swiss Sense Gazella Gold pocket. In de matrastest van mei zijn nog eens acht andere matrassen getest, onder andere de Topcare 7250 foam van de Beddenreus, de Gazella Platinum pocket Deluxe van Swiss Sense en de whkmp's OWN binnenveringmatras comfort basis van de Wehkamp. De Accent pocket Koudschuim van Norma is sinds mei nieuw in de de top vijf van de beste matrassen. Het is de eerste keer dat het Emma matras door een Nederlands onafhankelijk instituut getest is en het matras is gelijk als Beste uit de Test gekomen.

Het Emma matras heeft van de Consumentenbond hoge cijfers gekregen voor de veerkracht (9,6) en de levensduur (9,3) van het matras. Het matras combineert een goede ondersteuning met comfort. Ook hebben wij complimenten gekregen voor de aantrekkelijke voorwaarden van Emma matras, zoals 100 nachten proefslapen en 10 jaar garantie.

Het Emma Matras
 

Heb je nog vragen?


Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.