SALE BIJ EMMA! NU 30% KORTING OP ONZE BEDDEN! KLIK HIER 🎁

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Easy by Emma Matras nu verkrijgbaar bij de Albert Heijn.

Albert Heijn


Ons doel is betere nachtrust voor jou. Met de ontwikkeling van onze nieuwe Easy by Emma Matras, hebben we een nieuwe technologie ontwikkeld die je slaap belevenis revolutioneert!

Wat maakt de Easy by Emma Matras uniek

We zijn bij Emma altijd opzoek naar de nieuwste technolgie op het gebied van slapen. Wij vinden dan ook dat het ideale matras je zowel moet ondersteunen als laten ontspannen, met de Easy by Emma Matras doen wij dit.

Ondersteuning

De Easy heeft 7 ergonomische zones! De verschillende zones zorgen voor een uitstekende drukverdeling, waardoor jij in elke positie comfortabel kan slapen.

Maximaal aanpassingsvermogen

Het geheim waarom de Easy zich aan alle lichaamstypen aan kan passen, is de nieuwe generatie Airgocell® Comfortabel Schuim.

Ventilatie

Easy zorgt elke avond voor een optimaal slaapklimaat, zodat je lichaam koel blijft op warme zomeravonden en je het in de winter niet koud krijgt.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: