U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Vergelijk Onze Matrassen

Welke past perfect bij jou?

Beoordelingen
Hoogte (cm)
Lagen
Stevigheid
Ondersteuning
Ademend
Levensduur

Het Emma Original Matras

Het Emma Original Matras

Beoordelingen


4.67

Hoogte (cm) 25
Lagen 3
Stevigheid Medium stevig
Ondersteuning
Erg Ademend De open celstructuur van HRX schuim houdt het matras luchtig, en de Airgocell schuimlaag laat het matras goed ademen en vocht doorvoeren en houdt het matras goed droog.
Lange Levensduur Door hoog kwalitatief schuim zal het matras niet snel inzakken en altijd terugveren naar zijn originele vorm. Daarnaast zorgen de materiaalbesparende insnijdingen in het matras voor de perfecte balans in stevigheid en zachtheid. Bekijk de Emma Original

Vanaf € 399,00

Emma Basic Matras

Emma Basic Matras

Beoordelingen


4.83

Hoogte (cm) 18,5
Lagen 2
Stevigheid Stevig
Ondersteuning
Erg Ademend Dit matras beschikt over HRX schuim. HRX schuim heeft een hoge celstructuur waardoor het matras luchtig blijft. De bovenste laag, gemaakt uit comfortschuim, houdt het matras droog en ademend.
Lange Levensduur Door de hoge kwaliteit schuim zal het matras niet snel inzakken en gaat het matras lang mee. Bekijk de Emma Basic

Vanaf € 299,00

Een echte zorgeloze slaapervaring.

Waar we het over hebben wanneer we over zorgeloos praten: Wanneer je één van onze producten besteld, bezorgen we het zo snel en makkelijk mogelijk rechtstreeks naar je voordeur. En het beste: op dit punt is de beste slaapervaring van je leven nog niet eens begonnen.

100 Nachten Proefslapen

Omdat je je geen zorgen meer zou moeten maken over het beslissen of een matras goed bij je past, én omdat je binnen 10 minuten op een matras in een drukke en verlichte winkel niet kan weten of dit jouw matras is. Probeer Emma gewoon voor 100 nachten zonder enig risico.

Lees er alles over

10 Jaar Garantie

We zijn er zó zeker van Emma's kwaliteit dat we je een duurzaamheid van onze zorgeloze materialen garanderen voor 10 jaar.

Lees er alles over

Gratis Bezorging & Retour

De kans is groot dat Emma het perfecte matras voor jou is. Mocht het toch niet zo zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij zullen het matras gratis bij je ophalen. En maak je geen zorgen: je hoeft het niet eens meer terug te rollen in de doos.

Lees er alles over

Meer informatie nodig?

Neem een kijkje bij onze Help sectie en wij beantwoorden al je vragen over onze matrassen.

Vind antwoorden
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst:

Wij bezorgen nog steeds alle bestellingen!

Tijdens deze periode bezorgen wij nog steeds alle bestellingen aan de deur, zonder direct contact. Blijf thuis en zorg goed voor jezelf.

Info covid-19