Emma Emma Kids

Emma Smart Sleeve 140x200

De ultieme bescherming voor jouw Emma matras. Waterdicht, ventilerend, probiotisch en antibacterieel. De gepatenteerde innovatie voor jouw matras.
€ 159,00
Incl. 21% BTW

Levertijd: 2 - 6 werkdagen

Naar de kassa
Andere maten
Proefslapen: 100 nachten Geld-terug-garantie Gratis verzending, gratis retour

Of de Emma SmartSleeve matrasbeschermer jouw perfecte oplossing is, kun je niet direct bepalen. Wel na 100 nachten, dus probeer de matrasbeschermer zonder risico uit. Thuis.

Je krijgt het hele aankoopbedrag terug, zonder verborgen kosten.

Toch niet wat je zocht? Stuur de Emma SmartSleeve dan gratis weer terug.

Een innovatieve beschermer

De Emma smartsleeve matrasbeschermer houdt je bed schoon en fris. Waterdicht, antibacterieel en probiotisch, alles om de hygiëne van je matras optimaal te beschermen en de levensduur te verlengen.

 • Waterdicht & ventilerend  

  De structuur van de vezels voert vocht perfect af, zodat er geen vocht in de matraskern doordringt. Door een innovatieve 3D techniek ventileert de beschermer goed.

   
Extra informatie
Formaat & gewicht
80 x 200 cmGewicht 850g
90 x 200 cm Gewicht 1020g
100 x 200 cm Gewicht 1140g
140 x 200 cm Gewicht 1560g
160 x 200 cm Gewicht 1770g
180 x 200 cm Gewicht 1980g
200 x 200 cm Gewicht 2190g
Materiaal Innovatief Cairfull® materiaal (100% Polyester) met Purotex® technologie
Verzendkosten Binnen Nederland wordt de Emma smartsleeve matrasbeschermer gratis bezorgd door DPD.
Verzendinformatie Binnen Nederland gratis verzending door DPD. Retouren zijn bovendien ook kostenloos.

De beste bescherming voor je matras

Antibacterieel & huisstofmijtwerend
De stof van de Emma SmartSleeve matrasbeschermer heeft een speciale structuur, zodat er het aantal allergenen afkomstig van huistofmijten met 89,3% wordt verminderd. Daarom is de beschermer perfect voor mensen met een huisstofmijtallergie.
Probiotisch
De Emma SmartSleeve matrasbeschermer is 100% probiotisch. Het materiaal bevat micro-organismen die vocht verminderen en helpen allergische reacties te voorkomen.
Waterdicht
De Emma SmartSleeve matrasbeschermer is waterdicht en ventilerend. De structuur van de vezels voert vocht perfect af, zodat er geen vocht in de matraskern doordringt.
Beschermend

De Emma SmartSleeve matrasbeschermer is de ideale bescherming voor je matras, zonder dat het slaapcomfort vermindert. Het verlengt de levensduur en is gemakkelijk schoon te houden.

Wasbaar
De Emma SmartSleeve matrasbeschermer is gemakkelijk te onderhouden. Je kan de innovatieve hoes gemakkelijk van het matras ahalen en tot 60°C in de wasmachine wassen.

100 nachten proefslapen. Thuis!

 • Gratis thuisbezorgd

  De Emma SmartSleeve wordt gratis bij je thuisbezorgd. Rechtstreeks vanaf onze fabriek, dus je bent de eerste die er op slapen mag.

 • 100 nachten uitproberen

  De doos gooi je als eerste weg, en dan kan het slapen beginnen. Je hebt 100 nachten om zeker te weten dat je écht lekker slaapt. En anders stuur je de matrasbeschermer gewoon weer terug.

 • Stel, het bevalt toch niet…

  Gratis retour

  Het gebeurt zelden, maar we doen er nooit moeilijk over. Zo zijn we niet. Als je niet blij bent, stuur je de SmartSleeve gewoon weer terug.

 • Al je geld terug

  Je krijgt het hele aankoopbedrag terug. En omdat we gratis bezorgen, bedoelen we ook echt 100%. Daarover doen we niet flauw.

Heb je nog vragen?


Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.

Nu kopen