SALE BIJ EMMA! NU 30% KORTING OP ONZE BEDDEN! KLIK HIER 🎁

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Emma Tech Bed Koeler & Verwarmer

Creëer jouw ideale slaaptemperatuur in bed voor elk seizoen.

Emma Tech Bed Koeler & Verwarmer

Creëer jouw ideale slaaptemperatuur in bed voor elk seizoen.

Levertijd: 5 - 8 werkdagen

Compleet contactloze bezorging .
€ 399,00
Incl. 21% BTW
€ 133,00 in 3 termijnen

Creëer jouw ideale slaaptemperatuur in bed voor elk seizoen.

Sorry, dit product is zojuist uitverkocht.

Bekijk alternatieve artikelen

14 Dagen Proefperiode

Je kan natuurlijk niet binnen 1 nacht meteen weten of een product helemaal bij je past. Daarom geven we je 14 dagen de tijd om kennis te maken met de Bed Koeler en Verwarmer.

1 Jaar Garantie

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je product in een korte tijd zomaar stuk gaat. Om de juiste service hiervoor te bieden geeft Emma een jaar garantie op de Bed Koeler en Verwarmer.

Gratis Bezorging & Retour

Goede service zou goede service niet zijn zonder gratis bezorging en retour. Zolang je het pakket binnen je proef- periode in de originele verpakking terugstuurt, is dit precies wat wij bieden.

Bed Koeler en Verwarmer

Altijd de juiste temperatuur in jullie bed

Vanaf nu kan je jouw matras koelen en verwarmen met één product, om zo de optimale omgeving te creëren voor een ononderbroken diepe slaap. Onze Emma Tech Bed Koeler en Verwarmer is beschikbaar voor zowel één- als tweepersoonsbedden. Bij een tweepersoonsbed kunnen jij en je partner jullie eigen temperatuur instellen. Zo hebben jullie nooit meer conflicten over de temperatuur in jullie bed.

Hierom kies je de Bed Koeler en Verwarmer

Ideale temperatuur

De Bed Koeler en Verwarmer creëert op een milieuvriendelijke manier de ideale temperatuur voor de perfecte slaap met de verwarmings- en koeltechnologie. Zo heb je altijd zelf de controle over de temperatuur in bed. Of het nu zomer of winter is, je het nooit meer te warm of te koud met Emma Tech.

Veilige keuze

De temperatuurregeling werkt zonder elektriciteit in je dekens. De temperatuur wordt bijgestuurd via een vloeistof die circuleer in siliconen leidingen. Het milieuvriendelijke systeem gebruikt water om de temperatuur te regelen en houdt de temperatuur langer vast dan lucht of elektrische systemen.

Makkelijk gebruik

Via een eenvoudige afstandsbediening kan je de temperatuur gemakkelijk instellen op jouw favoriete temperatuur. Voor je gaat slapen stel je de temperatuurregelaar in op nachtmodus en zo kan je genieten van de meest comfortable temperatuur tijdens je nachtrust zonder ernaar om te hoeven kijken.

Youtube

Een voorproefje van de Bed Koeler & Verwarmer

Ben je benieuwd hoe de Bed Koeler & Verwarmer werkt? Bekijk het Emma Tech filmpje voor een sneakpeek!

De Emma Belofte

Een echte zorgeloze slaap

Waar we het over hebben wanneer we over zorgeloos praten: een Emma product bestel je makkelijk en met de beste service. Zodra je het Emma Tech product hebt besteld, wordt deze zo snel mogelijk (gratis) aan je voordeur geleverd. En het beste moet dan zelfs nog komen: de beste nachten van je leven!

14 Dagen Proefperiode

Je kan natuurlijk niet binnen 1 nacht meteen weten of een product helemaal bij je past. Daarom geven we je 14 dagen de tijd om kennis te maken met de Bed Koeler & Verwarmer.

1 Jaar
Garantie

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je product in een korte tijd zomaar stuk gaat. Om de juiste service hiervoor te bieden geeft Emma een jaar garantie op de Bed Koeler & Verwarmer.

Gratis Bezorging
en Retour

Goede service zou goede service niet zijn zonder gratis bezorging en retour. Zolang je het pakket binnen je proef- periode in de originele verpakking terugstuurt, is dit precies wat wij bieden.

Veelgestelde vragen

Meer innovatieve Emma Tech producten

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: