SALE BIJ EMMA! TOT 30% KORTING OP ONZE PRODUCTEN! KLIK HIER 🎁

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Emma Temp Pad

Met de Temp Pad kun je met een enkele druk op de knop van de afstandsbediening jouw persoonlijke bedtemperatuur instellen, zodat je de volgende ochtend vol energie aan je dag begint.

Emma Temp Pad

Met de Temp Pad kun je met een enkele druk op de knop van de afstandsbediening jouw persoonlijke bedtemperatuur instellen, zodat je de volgende ochtend vol energie aan je dag begint.

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

Compleet contactloze bezorging .

Normale prijs: € 259,00

Special Price € 207,50

Incl. 21% BTW
€ 69,17 in 3 termijnen

Met de Temp Pad kun je met een enkele druk op de knop van de afstandsbediening jouw persoonlijke bedtemperatuur instellen, zodat je de volgende ochtend vol energie aan je dag begint.

✓ 100 Dagen Proefperiode
✓ 2 Jaar Garantie
✓ Gratis Bezorging & Retour
Emma Temp Pad

Altijd de juiste temperatuur in jullie bed

Vanaf nu kan je jouw matras koelen en verwarmen met één product, om zo de optimale omgeving te creëren voor een ononderbroken diepe slaap. Onze Emma Temp Pad is beschikbaar voor zowel één- als tweepersoonsbedden. Bij een tweepersoonsbed kunnen jij en je partner jullie eigen temperatuur instellen. Zo hebben jullie nooit meer conflicten over de temperatuur in jullie bed.

Hierom kies je de Temp Pad

Ideale temperatuur

De Temp Pad creëert op een milieuvriendelijke manier de ideale temperatuur voor de perfecte slaap met de verwarmings- en koeltechnologie. Zo heb je altijd zelf de controle over de temperatuur in bed. Of het nu zomer of winter is, je hebt het nooit meer te warm of te koud.

Veilige keuze

De temperatuurregeling werkt zonder elektriciteit in je dekens. De temperatuur wordt bijgestuurd via een vloeistof die circuleert in siliconen leidingen. Het milieuvriendelijke systeem gebruikt water om de temperatuur te regelen en houdt de temperatuur langer vast dan lucht of elektrische systemen.

Makkelijk gebruik

Via een eenvoudige afstandsbediening kan je de temperatuur gemakkelijk instellen op jouw favoriete temperatuur. Voor je gaat slapen stel je de temperatuurregelaar in op nachtmodus en zo kan je genieten van de meest comfortable temperatuur tijdens je nachtrust zonder ernaar om te hoeven kijken.

Een echt zorgeloze slaapervaring.

100 Nachten Proefslapen

Na 10 minuten proefliggen in een drukke winkel weet je niet of een product perfect voor jou is. Daarnaast heeft je lichaam een paar weken de tijd nodig om aan een nieuw slaapproduct te wennen. Daarom krijg je bij elk Emma product 100 proefnachten. Tijd zat, en lekker thuis.

2 Jaar Garantie

Bij Emma gebruiken we alleen materialen van de beste kwaliteit en van de beste leveranciers. Daarom heb je op de Temp Pad 2 jaar garantie. Dit betekent dat wij 2 jaar lang duurzaamheid van onze materialen garanderen. Hierdoor heb jij dus voor een langere tijd heerlijke, zorgeloze nachten! ​

Gratis Bezorging &Retour

De kans is groot dat Emma het perfecte product voor jou is. Mocht het toch niet zo zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij zullen het product gratis bij je ophalen. Maak je geen zorgen: je hoeft het niet eens meer terug te rollen in de doos.

Veelgestelde vragen

  • Hoe lang gaat de tank met water mee?

    Normaal gezien gaat een volle tank met water 5 dagen mee. Je hoeft je dus niet elke nacht zorgen te maken dat het apparaat over te weinig water zal beschikken. Check om de paar dagen of het water bijgevuld moet worden.

  • Is de topper wasbaar?

    Ja natuurlijk! Alles voor een goede hygiëne.

  • Wat is het minimale en maximale temperatuurbereik?

    De watertemperatuur kan ingesteld worden tussen de 8°C en 48°C. Dit betekent dat de bedtemperatuur tussen de 22°C en 4o°C kan zijn. In de zomer raden wij aan om de watertemperatuur +/- 31°C te hebben en voor de winter +/- 36°C.Voor het slapen gaan kan je via de timerfunctie met een druk op de knop het laken op de beste temperatuur instellen.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: