U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

De Emma Bibliotheek:
Alle antwoorden op je vragen.

Veelgestelde Vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. Lees er in alle rust doorheen.

 • Hoe hoog zijn de Emma matrassen?

  Het Emma Original matras bestaat uit drie lagen en is 25 centimeter hoog. Deze opbouw en de hoogte van het matras zorgen voor het allerbeste comfort en ondersteuning.

  Het Emma Basic matras is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen, namelijk: HRX schuim en lichaamsvolgend comfortschuim. Daarmee biedt het voldoende ondersteuning om goed te slapen.

 • Kunnen de Emma matrassen op een (elektrisch) verstelbare bodem worden gelegd?

  De materialen van de Emma Matrassen zijn flexibel, dit zorgt ervoor dat de Emma Matrassen ook op een verstelbare bodem kunnen worden gebruikt. De matrassen kunnen tot een hoek van 45° gebogen worden.

 • Hoe is de Emma Original opgebouwd?

  Dankzij de combinatie van drie verschillende lagen past Emma zich perfect aan elk lichaam aan. Het maakt niet uit in welke houding je het liefst slaapt of hoe zwaar je bent, Emma biedt de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning.

  De toplaag van Airgocell® schuim (4cm) voelt zacht aan en laat het lichaam geleidelijk inzakken. Daarom krijg je geen last van vervelende drukpunten. Het veerkrachtige traagschuim (4cm) zorgt voor een optimale gewichtsverdeling op het matras. Het HRX schuim (17cm) heeft door hoge HR-waarde een lange levensduur en zorgt voor de nodige ondersteuning. De ingebouwde schouderzone brengt het lichaam in de juiste houding en ontlast de wervelkolom.

 • Hoe wordt het matras verzonden?

  Het matras wordt in de laatste fase van het productieproces opgerold en vacuüm gezogen. Vervolgens verpakt de producent Emma samen met een gebruiksaanwijzing en een foliesnijder in een compacte kartonnen doos. Thuis is het alleen maar een kwestie van uitpakken en kort op adem laten komen. Emma is na een paar minuten al klaar voor de eerste powernap!

 • Hoe werkt het proefslapen?

  Heel simpel. Je hebt 100 dagen de tijd om Emma uit te proberen en te testen of het matras lekker slaapt. Mocht Emma toch niet helemaal bevallen, dan kan je je matras zelf retour aanmelden via de retourenservice. Je krijgt de aanschafprijs na een retour natuurlijk 100% terug. Omdat het lichaam de tijd nodig heeft om aan een nieuw matras te wennen, adviseren wij het nieuwe matras minstens drie tot vier weken uit te proberen.

 • Passen de Emma matrassen ook op een boxspringbed?

  Ja, de Emma matrassen passen uitstekend op een boxspringbed. Door de dikte van het matras is het bovendien niet nodig een topmatras aan te schaffen. De matrassen kunnen overigens ook op een lattenbodem gelegd worden, in een normale bedombouw, op pallets of op de grond, mits de ondergrond schoon en droog is.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst:

Wij bezorgen nog steeds alle bestellingen!

Tijdens deze periode bezorgen wij nog steeds alle bestellingen aan de deur, zonder direct contact. Blijf thuis en zorg goed voor jezelf.

Info covid-19