SALE BIJ EMMA! TOT 30% KORTING OP ONZE PRODUCTEN! KLIK HIER 🎁

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

De Emma Bibliotheek:
Alle antwoorden op je vragen.

Retour

 • Hoe werkt het terugsturen van het Emma Matras?

  Je kan je matras zelf retour aanmelden via de retourenservice. Zodra jouw retourverzoek is verwerkt zal een medewerker contact met je opnemen. Hij/zij maakt dan een opfhaalafspraak op een datum naar voorkeur. Het matras hoeft niet opnieuw ingepakt te worden. Een retourzending is gratis en het volledige aankoopbedrag krijg je binnen veertien dagen na ontbinding van de overeenkomst teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

 • Hoe werkt het terugsturen van Emma Accessoires?

  Je kan je accessoires retour zelf aanmelden via de retourenservice. Je ontvangt via de mail een link naar het DHL-portaal waar je zelf je NAW-gegevens kunt invoeren. Hierna krijg je via een e-mail een label opgestuurd. Dit label plak je vervolgens op het pakket. Het pakket kan je gratis afgeven bij een DHL locatie. Let op: bewaar altijd het bewijs van verzending.

 • Hoe werkt het terugsturen van het Emma Boxspringbed?

  Je kan je retour zelf aanmelden via de retourenservice. Zodra jouw retourverzoek is verwerkt zal een medewerker vervolgens contact met je opnemen om een afhaalafspraak te maken op een datum naar voorkeur. Afhaling zal plaats vinden tot in de slaapkamer. Een retourzending is gratis. Binnen 14 dagen na het ophalen wordt je aankoopbedrag teruggestort.

 • Hoe werkt het terugsturen van het Emma Boxbed?

  Je kan je retour zelf aanmelden via de retourenservice. Nadat we de retournering voor je in gang hebben gezet, neemt een van de afhaalbedrijven waarmee we samenwerken binnen 2-3 werkdagen telefonisch contact met je op. Samen bespreken jullie een geschikte datum om het ophalen te regelen. In de tussentijd vragen we je het Emma Boxbed te demonteren en terug in de dozen te plaatsen waarin het is geleverd. Het demonteren van het bed kost je niet meer dan 10 minuten. Afhankelijk van de tijd van het jaar schenken we de geretourneerde producten aan verschillende goede doelen.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: