Nu 14% korting op de Emma Original! De kortingscode: Nu 14% korting op de Emma Original! De kortingscode: Valentijn14 Nu nog uur geldig Nog uur

Je hebt niets in je winkelwagen.

De Emma Bibliotheek:
Alle antwoorden op je vragen.

Terugsturen

Lees meer over het retourproces en hoe terugbetalingen werken.

Retour

 • Hoe moet ik een retour aanvragen?

  Het kan gebeuren dat je Emma product toch niet helemaal naar wens is. Als je een product retour wilt sturen binnen de 100 proefnachten, kun je contact opnemen met onze klantenservice, dan zal er een retour voor je worden aangemaakt. Je kan onze klantenservice bereiken via het e-mail adres service@emma-matras.nl of het telefoonnummer 020-8081173.

 • Hoe werkt het retourneren van producten?

  Het retourproces kan per product verschillen. Matras: zodra je contact hebt opgenomen met de klantenservice, zullen zij het ophaalbedrijf VOS op de hoogte stellen. Zij zullen contact met je opnemen om een ophaalafspraak te maken voor het matras. VOS zorgt zelf voor het verpakkingsmateriaal, je hoeft het matras alleen maar klaar te zetten. Als wij een bevestiging van VOS hebben dat het matras is opgehaald, krijg je het aankoopbedrag retour. Boxspringbed (met of zonder matras): Zodra je contact hebt opgenomen met de klantenservice, wordt onze bezorger JP Haarlem op de hoogte gesteld. Zij zullen contact met je opnemen om de boxspring (en eventueel het matras) weer bij je op te halen. Zodra wij de boxspring weer hebben ontvangen, wordt de terugbetaling in gang gezet. Kussen / topper / dekbed / SmartSleeve: Zodra je contact hebt opgenomen met de klantenservice, zal je een mail ontvangen met een link naar het online portaal van DHL. Daar kan je zelf een retourlabel aanmaken. Deze print je uit, plak je op het pakket en deze breng je vervolgens naar een PostNL filiaal. Daar kan je het pakket gratis afgeven. Bewaar het afgiftebewijs goed! Zodra wij het pakket weer hebben ontvangen, wordt het bedrag weer op je rekening gestort. Afhankelijk van je betaalmethode, kan de terugbetaling tot 14 werkdagen duren.

Terugbetaling

 • Hoe werkt de terugbetaling?

  Zodra wij de retourzending ontvangen hebben, storten wij het aankoopbedrag volledig terug. De terugbetaling kan tot 2-3 weken duren, afhankelijk van de eerder gekozen betaalmethode.iDeal: Het aankoopbedrag wordt weer op de betreffende rekening teruggestort.PayPal Het aankoopbedrag wordt bijgeschreven op je PayPal-account of je bankrekening. Je kunt dit zelf regelen via de PayPal website.Creditcard: Het aankoopbedrag wordt op uw creditcardrekening teruggeboekt. Achteraf betalen: Als je deze betaalmethode hebt gekozen, ontvang je een digitale factuur. De factuur moet binnen 14 dagen na factuurdatum betaald worden..Vooruit betalen: Het aankoopbedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee je de factuur betaald hebt.

 • Wat is de status van mijn terugbetaling?

  Zodra je het pakket retour hebt gestuurd en wij het pakket weer ontvangen hebben, wordt de terugbetaling in gang gezet. Afhankelijk van je betaalmethode, duurt dit tot 14 werkdagen. Het bedrag wordt via dezelfde betaalmethode teruggestort waarmee jij betaald hebt.

 • Hoe werkt de terugbetaling als ik in termijnen betaal?

  Een terugbetaling vanuit Payin3 zal binnen 14 dagen op je rekening staan. Houd er rekening mee dat dit ook in meerdere delen terug kan komen.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.