Nu 25% korting op al onze producten! Kortingscode: Nu 25% korting op al onze producten! Kortingscode: PRODUCT25 Nu nog geldig Nog

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Emma matras

Garantie en Conformiteit.

We bieden 10 jaar garantie op de vervormingsweerstand en de bestendigheid van de kernmaterialen van de Emma matrassen. De garantie is geldig vanaf het moment van ontvangst van de Emma matras binnen de EU (en Zwitserland). Om recht te hebben op deze garantie dient u met ons contact op te nemen. U kunt een e-mail sturen naar service@emma-matras.nl, bellen naar 020 808 11 73 of schriftelijk met ons in contact treden via: Emma Matratzen GmbH, Wilhelm-Leuschner-Str. 78, 60329 Frankfurt, Duitsland. De wettelijke herroepings- en garantie rechten blijven ongewijzigd. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

  Deze garantie is geldig in het geval van ...
 • ... Scheuren, deuken of beschadigingen van het schuim, die ontstaan zijn ondanks correcte behandelingswijze van de matras.
 • ... Productionele gebreken aan de rits..
 

Lekkerder slapen.
Probeer het uit!

Naar het matras Het matras

Veelgestelde vragen

 • Hoe is Emma opgebouwd?

  Dankzij de combinatie van drie verschillende lagen past Emma zich perfect aan elk lichaam aan. Het maakt niet uit in welke houding je het liefst slaapt of hoe zwaar je bent, Emma biedt de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning.

  • De toplaag van Airgocell®schuim (4cm) voelt zacht aan en laat het lichaam geleidelijk inzakken. Daarom krijg je geen last van vervelende drukpunten.
  • Het veerkrachtige traagschuim (4cm) zorgt voor een optimale gewichtsverdeling op het matras.
  • Het HRX schuim (17cm) heeft door hoge HR-waarde een lange levensduur en zorgt voor de nodige ondersteuning. De ingebouwde schouderzone brengt het lichaam in de juiste houding en ontlast de wervelkolom.
 • Waarom is het Emma matras uniek?

  Dankzij de combinatie van de verschillende materialen is Emma een matras om op te dromen.
  De innovatieve opbouw zorgt voor een optimale nachtrust, welk lichaamstype of slaaphouding je ook hebt. Het lichaam zakt geleidelijk in, zodat je geen last krijgt van vervelende drukpunten. Het matras biedt daarnaast de nodige ondersteuning. De wervelkolom blijft zo in zijn natuurlijke positie en rugklachten worden vermeden.

 • Hoe wordt Emma verzonden?

  Het Emma matras wordt in de laatste fase van het productieproces opgerold en vacuüm gezogen. Vervolgens verpakt de producent Emma samen met een gebruiksaanwijzing en een foliesnijder in een compacte kartonnen doos. Thuis is het alleen maar een kwestie van uitpakken en kort op adem laten komen. Emma is na een paar minuten al klaar voor de eerste powernap!

 • Hoe werkt het proefslapen?

  Heel simpel.
  Je hebt 100 dagen de tijd om Emma uit te te proberen en te testen of het matras lekker slaapt.
  Mocht Emma toch niet helemaal bevallen, neem dan contact op met onze klantenservice (service@emma-matras.nl) om een gratis afhaalafspraak te maken. Je krijgt de aanschafprijs na een retour natuurlijk 100% terug.
  Omdat het lichaam de tijd nodig heeft om aan een nieuw matras te wennen, adviseren wij het nieuwe matras minstens drie tot vier weken uit te proberen.

 • Past het Emma matras ook op een boxspringbed of een spiraalbodem?

  Ja, het Emma matras past uitstekend op een boxspring, een spiraalbodem of welke ondergrond dan ook. Door de dikte van het matras is het bovendien niet nodig een topmatras aan te schaffen.
  Emma kan ook op een lattenbodem gelegd worden, in een normale bedombouw.
  Het Emma matras kan tenslotte ook gewoon op de grond of op pallets worden geplaatst, mits de ondergrond schoon en droog is.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: