U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Gewenningsfase

Wat leuk dat je voor een Emma matras hebt gekozen! Het proefslapen kan nu gaan beginnen. Als je op een nieuw matras gaat slapen heeft het lichaam altijd even tijd nodig om aan het matras te wennen.

Het kan zijn dat je jarenlang in de verkeerde positie in je bed hebt geslapen. Ook al lig je nu dus in de juiste lichaamspositie, toch heeft je lichaam de tijd nodig om te kunnen aanpassen aan deze positie, om het comfortabel te kunnen vinden én lekker te kunnen slapen. Daarnaast kan een ander soort matras ook erg wennen zijn. Bijvoorbeeld als je overstapt van een pocketvering matras naar een schuimmatras. Hoe lang het wennen aan een nieuw matras duurt, verschilt per persoon. Sommige mensen slapen meteen als een roosje, maar andere mensen kunnen soms een even last hebben. Elke gewenningsfase is dus anders, maar korter dan twee weken is het eigenlijk nooit.

We raden daarom aan Emma tussen de 4 en de 6 weken te testen. Het Emma matras ondersteunt je lichaam op een unieke manier, zodat je lekkerder slaapt dan ooit! Gun Emma dus wat tijd, net zoals wij jou de tijd gunnen!

Als je daarover nog vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen via [email protected] of op 020-8081173.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: