U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Emma Hondenbed

Voor onze lieve viervoeters: 

Wij hebben speciaal voor alle honden, voor klein en groot, een 3-in-1 hondenbed ontwikkeld dat een gevoel van luxe en comfort geeft. Het Emma Hondenbed is waterafstotend en zorgt ervoor dat jouw viervoeter een eigen plekje in huis heeft dat eenvoudig schoon te houden is.

Emma Hondenbed
Voor onze lieve viervoeters: 

Wij hebben speciaal voor alle honden, voor klein en groot, een 3-in-1 hondenbed ontwikkeld dat een gevoel van luxe en comfort geeft. Het Emma Hondenbed is waterafstotend en zorgt ervoor dat jouw viervoeter een eigen plekje in huis heeft dat eenvoudig schoon te houden is.

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

€ 99,00
Incl. 21% BTW
€ 33,00 in 3 termijnen

100 Nachten Proefslapen

Hoe graag we het allemaal ook willen, je hond kan nog steeds niet praten. Daarom krijgen ze natuurlijk ook gewoon de 100 nachten proefslapen.

100% Geld-terug-garantie

Vind je trouwe viervoeter het hondenbed toch niet fijn? Dat kan gebeuren. Als je het Hondenbed retourneert, krijg je het hele aankoopbedrag gewoon zonder enige verborgen kosten weer terug. Daar doen we niet moeilijk over.

Gratis Bezorging & Retour

Het Emma hondenbed wordt gratis en zo snel mogelijk door onze partners bij je thuisbezorgd. Besluit je hond toch geen fan van ons hondenbed te zijn? Dat kan gebeuren. Stuur het dan gewoon gratis naar ons terug, dan krijg jij je geld terug. Handig toch!

Wij houden van jouw hond!

Net als jij verdient je hond de beste nachtrust. Daarom hebben wij nu het Emma Hondenbed: een heerlijke slaapplek waar je hond zich even terug kan trekken. Het hondenbed kan gebruikt worden als compleet bed, een kussen of als matras.

Waarom zou jouw trouwe viervoeter op het Emma Hondenbed weg willen dromen?

3-in-1 Systeem

Je hond kan zich op drie manieren terugtrekken: op het bed, op het traagschuim matrasje of op het zachte kussen. Afhankelijk van de wens van jouw hond, kan je de drie delen los van elkaar gebruiken of als één geheel. Door de losse elementen is het ook erg gemakkelijk om het hondenbed overal neer te leggen, zoals in de woonkamer, naast jouw eigen bed of naast de tuinset.

Makkelijk wasbaar

Niemand heeft natuurlijk zin in vieze modderpootjes in zijn bed, jouw hond dus ook niet. Wij hebben daar een oplossing voor bedacht. Je kan de hoes van het hondenbed wassen! De hoes van het hondenbed kan je gemakkelijk verwijderen en wassen op 30°. Zijn de modderpootjes dan nog niet verdwenen? Was de hoes dan met de hand met wat water en zeep.

Aanpassingsvermogen

Honden komen in alle soorten en maten. Daarom heeft Emma ervoor gezorgd dat het hondenbed aangepast kan worden in hoogte. Pas de hoogte aan door het kussen open te ritsen en het versnipperde schuim met de hand uit de hoes te halen. Zo maak je het kussen perfect voor jouw hond.

Product Details

 • Formaten
  Hondenbed Small
  Bed: 65x50x15 cm
  Matras: 50x36,5x4 cm
  Kussen: 50,5x37,5x5 cm
  Hondenbed Medium
  Bed: 85x65x20 cm
  Matras: 66x48,5x6 cm
  Kussen: 68x50x7 cm
 • Materiaal
  • Bekleding Hondenbed: Nubuk - 100% polyester
  • Hondenbed: stevig schuim N1828
  • Kussen: versnipperd schuim in 4 verschillende componenten
  • Matras: Koudschuim en visco-elastisch schuim
 • Verzendkosten

  Gratis verzending en retour.

 • Verzendinformatie

  Het Emma Hondenbed wordt gratis en zo snel mogelijk door ons bij jou thuis geleverd.

De Emma Belofte

Voor groot en klein

Elke hond heeft een andere manier van slapen. Al slapen ze gestrekt, opgerold of met hun pootjes naar boven, op het Emma Hondenbed is altijd plek genoeg om in elke positie te slapen. Daarnaast zijn wij er zeker van dat zelfs katten en konijnen dit hondenbed kunnen waarderen. Wees dus niet verbaasd als plots de hele dierenfamilie gezellig samen in het Emma Hondenbed ligt te snurken.

100 Nachten Proefslapen

Eerlijk is eerlijk. Jouw trouwe viervoeter mag net zoals jij 100 nachten proefslapen op Emma. Als jouw hond toch geen fan blijkt te zijn van het hondenbed, kan het zonder zorgen kosteloos teruggestuurd worden. Al achten wij de kans dat dit hondenbed jouw hond niet bevalt wel erg klein!

100% Geld-terug-garantie

Past het Emma Hondenbed toch niet helemaal bij je hond? Kan gebeuren. Als je het Hondenbed retourneert, krijg je het hele aankoopbedrag gewoon zonder enige verborgen kosten weer terug. Daar doen we niet moeilijk over.

Gratis Levering en Retour

Het Emma Hondenbed wordt gratis en zo snel mogelijk door ons bij jou thuis geleverd. Mocht je viervoeter geen fan zijn, dan kun je Het Emma Hondenbed zonder risico terugsturen.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: