Emma Emma Kids
Emma matras als beste getest

Volgens de Consumentenbond troeven wij met het predicaat "Beste uit de Test" alle gevestigde merken af. Wij zijn enorm trots dat ons matras als beste matras getest is.

Probeer het Emma matras nu zelf met 100 nachten proefslapen.

Beoordelingen Babymatras

  • Het Babymatras

 

4.49 uit 5.00 (117)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Babymatras Beoordelingen

4 van 5 Sterren
Van Fred van L.
0 jaar
8 juni 2018

slaapt goed

De kleine slaapt er erg goed op

4 van 5 Sterren
Van Charly
0 jaar
7 juni 2018

Wat slaapt hij heerlijk

Hij slaapt heerlijk, eindelijk rust in huis. Ook de verstevigde zijkanten helpen, want hij is nu al aan het staan.

5 van 5 Sterren
Van Marcel van de W.
37 jaar
7 juni 2018

Oudste nieuw matras

Voor onze oudste, nu 3 een peuterbedje moeten aanschaffen. Ze heeft er inmiddels een week je ingelegen, ze slaapt echt beter dan voorheen op haar Aerosleep matrasje. Zijn er nu aan het denken om voor de jongste ook een Emma babymatras aan te schaffen.

5 van 5 Sterren
Van Cecile J.
36 jaar
6 juni 2018

super babymatras, ga zo door!!!

Ik ben echt heel blij met het babymatrasje. Heb eerst Aerosleep geprobeerd maar vond deze toch niet fijn, omdat ik zelf de Emma had heb ik de Emma babymatras besteld, echt fantastisch goed matras!! Ook kan ik nu eindelijk weer eens rustig slapen! Helemaal toppie, ga zo door!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Bregje
29 jaar
5 juni 2018

comfortabel en lekker rustig in huis

Heb het babymatras nu een paar maandjes in huis, mijn zoon is er zelfs bijna uitgegroeid, dus ben weer op zoek naar een kleutermatras. Erg tevreden met het babymatras wat ik nu heb, ondanks dat het matras zoveel te verduren heeft ben ik blij verrast dat het matras nog zo lang houdt. Succes met jullie keuze!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
4 van 5 Sterren
Van Eva
31 jaar
4 juni 2018

Veiligste matras wat ik heb kunnen vinden

Dit is het veiligste babymatras wat ik heb kunnen vinden, keuze was dus snel gemaakt. Vooral de verstevigde zijkanten en de keurmerken zijn echt goed

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Kylie
29 jaar
3 juni 2018

Schuim babymatras

Als een van de weinige babymatrassen had dit echt een goed en ondersteunend schuim, dus heb daarom deze gekozen.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
1 van 5 Sterren
Van Karlijn
0 jaar
3 juni 2018

Veel te vroeg

Babymatras besteld, maar veel te vroeg binnen gekregen, 100 dagen zijn al bijna voorbij maar mijn kindje is nog niet geboren dus weet niet of ze goed hierop slaapt. Ziet er verder wel goed uit qua kwaliteit.

4 van 5 Sterren
Van Ebr
0 jaar
2 juni 2018

keurig babymatras

keurig babymatrasje, erg blij mee

5 van 5 Sterren
Van Loes
33 jaar
1 juni 2018

Babymatras

Door vervroegde bevalling snel een matrasje moeten bestellen. Ons oog viel op de Emma omdat we hier ook zelf op sliepen. We wisten in het begin niet dat ze ook kindermatras hadden en kwamen er per toeval achter. Het matrasje zag er prima uit en voelde solide aan, ook als ik er met mn hand op druk lijkt die voldoende ondersteuning te bieden. Uiteindelijk besteld en al snel in huis gehad, we hebben ook gelijk de ledikant besteld, maar helaas duurde dit wat langer, dus hebben toen een ledikant van een kennis geleend. Al met al gewoon een goed matras.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht

1-10 of 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8

Foto's van Emma op Instagram

#emmamatras op Instagram

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord

    Gespreid betalen met Emma!

    Betaal gespreid tegen 0% rente en slaap nog lekkerder! Kies de betaaloptie Capayable en betaal direct de eerste termijn via iDeal. Je matras sturen we meteen op. Na 30 dagen krijg je een mailtje van Capayable en betaal je de tweede termijn, na 60 dagen de derde termijn. Het minimale bestelbedrag is €100.

    • Kies de optie “Capayable - Betaal in drie termijnen tegen 0% rente” in het winkelwagentje.

    • Wacht een paar seconden totdat de live kredietcheck is afgerond.

    • Lekkerder slapen met het Emma babymatras!