U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Emma matras bij Beter Bed Tilburg

Op zoek naar het Emma matras in Tilburg? Dan staat Beter Bed Tilburg voor je klaar! Natuurlijk kun je hier het Emma matras bewonderen en uitproberen de altijd mooie showroom van Beter Bed.
Beter Bed Tilburg

Unieke locatie

Het Emma matras in Tilburg uitproberen is nu nog een stukje specialer door hun mooie locatie. Beter Bed Tilburg bevindt zich namelijk in de oude AaBe Fabriek! Dit tot het jaar 1942 ooit een dekenfabriek. Nu is het een gerestaureerd monumentaal pand, waar Beter Bed het aanbod van slaap artikelen voortzet, waaronder natuurlijk het Emma matras

Beter Bed

Proefslapen

Het is het dus zeker waard om hier een kijkje te nemen. De deskundige werknemers staan al klaar om je van dienst te zijn! Vraag dus gerust naar het Emma matras, en zij kunnen je er alles over vertellen, en geven je natuurlijk ook de kans om het Emma matras even uit te proberen! Ook via Beter Bed krijg je natuurlijk recht op het 100 nachten proefslapen.

Adres en parkeren

Beter Bed Tilburg is dus te vinden in de AaBe Fabriek, op adres AaBe-straat 54 in Tilburg. Het is gelegen nabij de A65 en Ringbaan Zuid. Parkeren maakt het nog een stuk makkelijker. Dit kan namelijk recht voor de deur, en is ook nog eens gratis!

Openingstijden

De openingstijden van Beter Bed Tilburg zijn als volgt:

  • Maandag: 13:00-18:00
  • Dinsdag: 10:00-18:00
  • Woensdag: 10:00-18:00
  • Donderdag: 10:00-21:00
  • Vrijdag: 10:00-18:00
  • Zaterdag: 10:00-17:00
  • Zondag: 12:00-17:00

Beter Bed Tilburg is te bereiken op het nummer: 013 204 08 82, of via het emailadres: [email protected]

Ondersteuning matras

Een goede ondersteuning is belangrijk om rugpijn en nekklachten te voorkomen. De basis van een goede kwaliteit koudschuim en de toplagen van traagschuim en Airgocell®schuim zorgen ervoor dat het Emma matras comfortabel en toch ondersteunend aanvoelt. Dit maakt dat de matras ook voor lange, zwaardere mensen prima geschikt is!

Lekkerder slapen.
Probeer het uit!

Emma Matras bestel emma nu
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: