Niet te hard of te zacht.
Perfect in balans.

Geleidelijk inzakken Vormt zich naar het lichaam Reguleert vocht en warmte

Een matras moet gewoon lekker slapen. In plaats van talloze varianten aan te bieden, hebben wij een matras ontwikkeld dat voor iedereen geschikt is. Het Emma matras is niet hard, niet zacht, maar perfect in balans.

De unieke combinatie van verschillende materiaalsoorten zorgt ervoor dat je geleidelijk inzakt. Het matras past zich volledig aan jouw lichaam aan en zorgt dat je het 's nachts niet te warm of te koud hebt. Daarom weet je zeker dat Emma ook bij jou past.

  • Hoe kan een matras nu echt voor iedereen geschikt zijn?

    We hebben lang aan de samenstelling van Emma gewerkt en hebben uiteindelijk de optimale balans tussen ondersteuning en comfort gevonden. Hoewel de meeste klanten heel tevreden zijn met Emma, zijn er natuurlijk uitzonderingen. Klanten die het liefst op een houten plank zouden slapen, raden wij een extra hard matras aan. Alle anderen adviseren wij Emma gewoon eens te proberen en in de 100-daagse proefperiode zelf een oordeel te vellen.

  • Zijn er meerdere versies van het Emma matras?

    Het Emma matras is een nieuw concept. Emma biedt één matras aan dat voor iedereen geschikt is. Bij Emma denken we niet in termen van 'hard' en 'zacht', omdat Emma onafhankelijk van lichaamstype en slaaphouding voor een optimale nachtrust zorgt. Het lichaam zakt geleidelijk in en drukpunten worden ontlast, omdat er alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt. Het matras ondersteunt het lichaam, zodat de wervelkolom in zijn natuurlijke positie blijft. Emma is natuurlijk wel in tal van verschillende formaten te verkrijgen. Deze zijn – afhankelijk van het formaat – voor één of voor twee personen geschikt.

  • Hoe hard of zacht is het matras?

    Het matras is zo opgebouwd, dat Emma zich perfect aan ieder lichaam tussen de 50 en de 130 kilo aan kan passen. Emma verdeelt het gewicht gelijkmatig over het matras en ondersteunt de verschillende lichaamsdelen daarom perfect.Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.