U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Emma

Maak Kennis met
de Slaapfee.

Maak Kennis met
de Slaapfee.

Youtube

Een echte zorgeloze slaapervaring.

Bij Emma willen we ervoor zorgen dat iedereen gewoon lekker slaapt.

Om dat doel te kunnen bereiken zorgen wij voor een zorgeloze slaapervaring. Hier is meer voor nodig dan alleen ongelooflijk comfortabele producten: een eenvoudige bestelprocedure, gratis verzending en een perfecte service hoort daar ook bij.

En volgens uitgebreide feedback van onze klanten over onze producten en service, houden wij ons aan deze belofte. Dat maakt ons natuurlijk heel erg trots hier bij Emma. Dus waarom probeer je het niet zelf?

Sebastiaan van Houten, 36, Amsterdam | Emma Original

„Ik wil nooit meer op een ander matras slapen dan op mijn Emma Original.“

Dit is hoe en waarom de Emma matrassen werken.

Ondersteuning

Het geavanceerde 3-lagenzoneprofiel verbetert de drukverdeling van het lichaam perfect en ondersteunt je wervelkolom in elke mogelijke slaaphouding.

Aanpassingsvermogen

Het comfortabele Next Generation Airgocell® foam past zich aan elk lichaamstype aan dankzij de puntelasticiteit. Oh yes, zo heerlijk.

Ademend

Een goede ventilatie is verzekerd bij de open celstructuur. De matrashoes zorgt met de klimaatregeling voor een bijzonder snelle vochtafvoer.

100 Nachten Proefslapen

Omdat je je geen zorgen meer zou moeten maken over het beslissen of een matras goed bij je past, én omdat je binnen 10 minuten op een matras in een drukke en verlichte winkel niet kan weten of dit jouw matras is. Probeer Emma gewoon voor 100 nachten zonder enig risico.

Lees meer

10 Jaar Garantie

We zijn er zó zeker van Emma's kwaliteit dat we je een duurzaamheid van onze zorgeloze materialen op het Emma matras garanderen voor 10 jaar.

Lees meer

Gratis Verzending & Retour

De kans is groot dat Emma het perfecte matras voor jou is. Mocht het toch niet zo zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij zullen het matras gratis bij je ophalen. En maak je geen zorgen: je hoeft het niet eens meer terug te rollen in de doos.

Lees meer
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: