SALE BIJ EMMA! NU 20% KORTING OP ONZE PRODUCTEN! KLIK HIER 🎁

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Bepaal jouw ideale slaaptemperatuur Met de Temp Pad kun je met een enkele druk op de knop van de afstandsbediening jouw persoonlijke bedtemperatuur instellen, zodat je de volgende ochtend vol energie aan je dag begint.

Pas de temperatuur aan jouw eigen voorkeur aan

Temperatuur heeft een belangrijke invloed op je slaapkwaliteit, maar iedereen heeft andere voorkeuren als het om een prettige slaaptemperatuur gaat. Met de Temp Pad kun je heel eenvoudig jouw persoonlijke slaaptemperatuur bepalen en je slaapkwaliteit verbeteren. Geen geruzie meer over de deken. Met slechts een klik op de afstandsbediening kunnen jij en je partner ieder de juiste individuele slaaptemperatuur kiezen.

Verwarming en verkoeling met slechts een enkel product

Het maakt niet uit of je liever in een warm of een koel bed slaapt, de Temp Pad kan het allebei. Geniet van koele nachten in de zomer en warme nachten in de winter. De Temp Pad zorgt voor langere, diepere slaapfases en verbetert je slaapkwaliteit. Je zult jezelf gezonder, frisser en jonger voelen. Zo kun je iedere dag weer alle uitdagingen aan!

De Temp Pad biedt meer dan alleen een perfect aangepaste temperatuur.

Geavanceerde technologie

Met het nieuw ontwikkelde watercirculatiesysteem kan de temperatuur efficiënt en betrouwbaar in stappen van 0,5 °C worden geregeld. Dankzij de slangen die eenvoudig aan te sluiten zijn en het gemak van een afstandsbediening was het nog nooit zo eenvoudig om te slapen bij jouw ideale temperatuur.

Ergonomische vormgeving

Het enige wat jij hoeft te doen, is de Temp Pad op het matras te leggen en er een laken overheen te doen – de comfort is verzekerd.Na een gezonde nachtrust sta je ‘s ochtends fris en uitgerust op. Je hebt een beter humeur in de ochtend en begint de dag vol nieuwe energie.

Veilige keuze

De temperatuurregeling werkt zonder elektriciteit in je dekens. Dit betekent dat de temperatuur wordt bijgestuurd via een vloeistof die circuleert in siliconen leidingen. Hierdoor kan je de hele nacht genieten van je ideale temperatuur. Heerlijk toch.

Makkelijk te gebruiken

Via een eenvoudige afstandsbediening kan je de temperatuur gemakkelijk instellen op jouw favoriete temperatuur. Voor je gaat slapen stel je de temperatuurregelaar in op nachtmodus en zo kan je genieten van de meest comfortable temperatuur tijdens je nachtrust.

Waarom is bedtemperatuur zo belangrijk?

Onderzoek heeft aangetoond dat een goede warmteregeling invloed heeft op de slaapkwaliteit. De kerntemperatuur van ons lichaam fluctueert in de loop van een etmaal: overdag is de temperatuur hoog, ‘s nachts daalt de lichaamstemperatuur ongeveer met 1 °C. Deze temperatuurdaling is echter geen gevolg van de slaap maar hangt af van onze omgeving. Ons lichaam doet zijn uiterste best om de kerntemperatuur hoog te houden, maar toch voelen we ons niet echt op ons gemak. Door het gebruik van de Temp Pad ga je dit ongemakkelijke lichaamsgevoel als gevolg van een onaangename temperatuur tegen.


De Temp Pad verbetert ook de diepe slaapfase. Iedere nacht doorloopt je lichaam verschillende slaapfases: de remfase, lichte slaap en diepe slaap. De diepe slaapfase is voor je lichaam de meest belangrijke: het is de fase waarin je lichaam herstelt en regenereert. Een goede diepe slaapfase zorgt ervoor dat je ‘s ochtends frisser opstaat en heeft een positieve werking op je gezondheid.

Product Details

 • Specificaties
  Formaat topper
  70x190 cm
  Formaat bedieningseenheid
  27x23x17 cm
  Kleur
  Wit
  Geluid
  45dB
  Power input
  220V 50~60HZ
  Energieverbruik koeling
  ~180 W (opstarten van koeling) ~80 W (behouden van verkoeling)
  Energieverbruik verwarming
  ~200 W (Opstarten van verwarming) ~80 W (behouden van verwarming)
 • Gebruiksaanwijzing

  De 3 stappen:

  • 1. Leg de topper op je matras maar onder je laken.
  • 2. Verbind de topper met de pijpaansluiting.
  • 3. Verbind de pijpaansluiting met de verwarmings-/koelmachine.
  • 4. Vul de verwarmings-/koelmachine met water.
  • 5. Plaats batterijen in de afstandsbediening.
  • 6. Start de machine door op de rode knop op het machinescherm of de afstandsbediening te drukken.
  • 7. Pas de temperatuur aan met behulp van de afstandsbediening of de machine.
  • 8. Stel voordat je gaat slapen de slaapstand in en houd de temperatuur de hele nacht op een comfortabel niveau.
 • Inhoud pakket

  Wat zit er in het Bed Koeler & Verwarmer pakket?

  • Topper
  • Verwarmings-/koelmachine
  • Kunststof waterafgiftesleutel
  • Pijpaansluiting
  • Afstandsbediening
  • Gebruiksaanwijzing
 • Verzendinformatie
  Bezorgdiensten van Emma
  • Gratis verzending en gratis retour binnen Nederland door DPD.
100 Nachten Proefslapen 100 Nachten Proefslapen
Gratis Bezorging & Retour Gratis Bezorging & Retour
100% Geld-terug-garantie 100% Geld-terug-garantie
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: