U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Genoeg van je gapende vrienden?

Raad Emma bij je vrienden aan en ontvang € 20,00 per doorverwijzing.

Je vrienden ontvangen een kortingscode voor € 20,00 die bij elk product gebruikt kan worden. De kortingscode is geldig bij een minimale besteding van € 290,00.

Hoe het werkt

Hoe werkt het?

 • 1.
  Maak een account aan en/of log in.
 • 2.
  Nodig je vrienden uit en stuur je persoonlijke kortingscode naar ze op.
 • 3.
  Zorg dat je vrienden jouw kortingscode gebruiken bij de bestelling van hun Emma product(en).
 • 4.
  Neem contact met ons op na de 100 proefnachten van je vriend(in) en je ontvangt €20 euro.

*Je vrienden zullen hun persoonlijke kortingscode voor € 20,00 korting via e-mail ontvangen. De korting is geldig op alle producten en bestellingen boven € 290,00. De kortingscode kan in combinatie met andere promoties en aanbiedingen gebruikt worden. Als je vriend(in) beslist om zijn/haar Emma product(en) te houden, wordt er € 20,00 direct naar je bankrekening overgemaakt (nadat je contact hebt opgenomen met de klantenservice). Het aanbod is alleen geldig wanneer zowel jij als je vriend(in) de Emma product(en) niet terugstuurt binnen de 100 proefnachten. Verdere informatie is te vinden in artikel 12 van de Algemene Voorwaarden.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: